Velkommen

11. januar 2024

Team klar til at skabe mestring og begejstring

Vi er glade for at præsentere de medarbejderne, der skal skabe gastronomisk mestring og begejstring i partnerskabet med Tuborgfondet.


 ”Vi har oplevet en overvældende interesse fra branchen og modtaget mange topkvalificerede ansøgere, og vil gerne takke for begge dele,” siger direktør Anne-Birgitte Agger, der sammen med projektchef Johan K. Dal har sammensat et dedikeret hold, der skal arbejde med at realisere partnerskabets visioner om en ny håndværkspædagogik, en grøn gastronomi og en åben skole. Se præsentationen af teamet nedenfor.

Indtil sommerferien vil teamet, sammen med skolens gastronomiske undervisere, igangsætte en række initiativer og eksperimenter, der vil styrke håndværket og engagementet hos eleverne og forhåbentlig på sigt øge gennemførslen.

Disse inkluderer oprettelsen af 6-7 nye værksteder, sikring af 3-4 eksperimenterende grundforløbshold og etablering af et grønt gastro-laboratorium. Nogle medarbejdere vil få ansvaret for aktiviteter på tværs, andre vil styre et specialværksted. De nye medarbejdere starter op fra nu og frem til 1. marts, nogle på deltid, andre på fuldtid. 

Udover teamet vil andre medarbejdere i eksisterende teams indgå i partnerskabets tre udviklingsspor: en ny håndværkspædagogik, grøn gastronomi og en åben skole.

”Partnerskabet og projektet er en fantastisk mulighed for at realisere skolens strategi. Det vil inddrage branchen og skolens elever på nye måder, og vi håber, vi vil finde veje til både at løfte vores undervisningskvalitet – og at projektet giver os mulighed for at afprøve nye ideer og samarbejder,” siger Anne-Birgitte Agger.  

Vi glæder os til at se, alle de kendte ansigter virke helt eller delvist i nye roller og funktioner - og byder alle nye medarbejdere velkommen på skolen.

Teamet består af

Anton Schmidt Feiring

Anton Schmidt Feiring

M: asf@hrs.dk

Uddannet kok, Hotel- og Restaurantskolen.
Anton har i et par år undervist vores grundforløbselever på Hotel- og Restaurantskolen. Inden var han køkkenchef på Gaarden & Gaden, samt kok på bl.a. Famo51.

Christian Fentz

Christian Fentz

M: cf@hrs.dk T: 25503734

Uddannet kok, Hotel- og Restaurantskolen i 2005.
Christian har arbejdet som kokkefaglærer og udviklingskonsulent på Hotel- og Restaurantskolen i et årti, inden han tog en afstikker i nogle år som konsulent i Børne- og Undervisningsministeriet.

Clea Bianca Suhr

Clea Bianca Suhr

M: cls@hrs.dk

Uddannet økologisk agronom, Sogn Jord- og Hagebruksskule i Norge, samt kok fra Hotel- og Restaurantskolen.
Clea har et stærkt fokus på mad fra jord til bord. Hun er udlært fra Rababergården, har været del af en højskole, underviser på den regenerative jordbrugskole og er selvstændig i virksomheden Madjord.

Emilie Qvist Kjærgaard

Emilie Qvist Kjærgaard

M: emq@hrs.dk

Uddannet kok, Hotel- og Restaurantskolen 2023.
Midt i sin uddannelse blev hun køkkenchef på og ejer af Restaurant Medvind i Hanstholm. Det seneste år har hun været omrejsende kok på pop-ups i Zürich og Firenze, og gastronomisk eventyrrejsende.

Ida Mikkelsen

Ida Mikkelsen

M: imi@hrs.dk T: 61778649

Uddannet i Ernæring og Sundhed med speciale i fødevarer og ledelse, Københavns Professionshøjskole.
Har tidligere været uddannelseskonsulent i FN Byen og forretningschef på Restaurant Den Røde Cottage.

Jakob Ørstrup

Jakob Ørstrup

M: joer@hrs.dk

Uddannet i Ernæring og Sundhed med speciale i produktudvikling, Københavns Professionshøjskole, samt chocolatier.
Jakob kommer fra en stilling som kulinarisk rådgiver og gastronomisk eventmager i Madkulturen og selvstændig med chokoladevirksomheden Svenningsen and Ørstrup – Nordic Chocolatiers.

Johan K. Dal

Johan K. Dal

M: jda@hrs.dk T: 24962216

Kandidat i Integrated Food Studies, AAU, og Master i Food Culture & Communication, University of Gastronomic Sciences, Italien.
Johan har i 10 år arbejdet med mad, bæredygtighed og formidling i forskellige sammenhæng og projekter, i Danmark og internationalt. De sidste år som kursus- og projektchef på skolen med ansvar for bl.a. efteruddannelse og udviklingsprojekter.

Katrine Foged Thomsen

Katrine Foged Thomsen

M: kft@hrs.dk T: kft@hrs.dk

Uddannet konditor i 2001.
Katrine er dommer i tv-programmet Den store bagedyst på DR, og kageinspirationen til befolkningen fortætter hun fornøjet med at give fremadrettet. Hun er tidligere medejer af konditor- og cafekæden Grannys House.

Malte Roed Lunden

Malte Roed Lunden

M: mrd@hrs.dk

Uddannet psykolog og gartner med speciale i flerårige afgrøder - de mest klimavenlige afgrøder, branchen stadig ikke kender til.
Malte kommer fra et barselsvikariat som gartner på Hotel- og Restaurantskolen, og så driver han en lille specialplanteskole ved siden af.

Martin Marko Hansen

Martin Marko Hansen

M: mmh@hrs.dk

Cand.mag. i dansk og kommunikation, Københavns Universitet, men har også stået i lære som kok.
Martin kommer fra den økologiske brødproducent Jalm&B – Food People som Head of Innovation & Sustainability. Før det var han blandt andet udviklingschef i Meyers Madhus og tilbage i 2010 var han med til at stifte virksomheden Rødder.

Martin Petersen

Martin Petersen

M: mpe@hrs.dk T: 42731350

Uddannet kok fra Hotel- og Restaurantskolen og har læst erhvervsøkonomi og filosofi på CBS.
Martin kommer senest fra Fiskerikajen, hvor han i et par år har serveret dagsordenen om skånsomt fanget fisk til professionelle køkkener. Han har tidligere drevet virksomheden Omegn i Torvehallerne og brugte de første år af sin karriere på en række københavnske restauranter.

Mathias Skovmand-Larsen

Mathias Skovmand-Larsen

M: mask@hrs.dk

Kandidat i fødevarevidenskab på KU Science.
Udover at være videnskabeligt maduddannet har Martin arbejdet 10 år i restaurationsbranchen for bl.a. Christian Puglisi, Claus Meyer og Jens Vestergaard.

Rasmus Bredahl

Rasmus Bredahl

M: rbd@hrs.dk

Uddannet kok på Hotel- og Restaurantskolen i 1992.
Rasmus har arbejdet med mad på alle niveauer fra Michelin-restauranter, hoteller, kantiner, hospitaler og forsøgscentre. I mange år som selvstændig gastronomisk konsulent i firmaet Madkonsulenten, samt forfatter og foredragsholder.

Rasmus Leck Fischer

Rasmus Leck Fischer

M: raf@hrs.dk

Uddannet kok, Hotel- og Restaurantskolen.
Rasmus driver til dagligt sin virksomhed Gastronomisk Innovation samt leder kokkefællesskabet NACL (en gastronomisk legeplads) under Dorte Leck Fischers Fond.

Sarah Rom Gjerø

Sarah Rom Gjerø

M: sgj@hrs.dk

Uddannet kok og bachelor i Fødevarevidenskab, Master in Food Culture and Communications (Italien), samt Diplom i Erhvervspædagogik.
Sarah kommer fra en stilling som faglærer på Hotel og Restaurantskolen, og har derfor veltrænede styrker indenfor gastronomi og pædagogik og et indgående kendskab til gastronomuddannelsen- og eleverne.

Læs flere nyheder