Lederkursus til hotel- og restaurationsbranchen
Det er ikke nemt at være leder - hverken i et travlt restaurantmiljø, i et kantinekøkken med store krav til punktlighed og kvalitet, eller i en hotelreception med masser af bolde i luften.
På vores ledelseskursus giver vi dig en lang række værktøjer, som du kan bruge i den daglige ledelse af fx en restaurant, så du kan bidrage til et sundt arbejdsmiljø med plads til kreativitet og samtidig drive en effektiv forretning, der genererer overskud.
Kurset består af to moduler fordelt på 12 hele eller halve dage med fokus er på praksisnær lederudvikling henvendt både den nye og den mere erfarne leder
Indholdet er målrettet branchen med oplæg fra branchens specialister. Vi tager med andre ord udgangspunkt i den virkelighed, du og dine kolleger møder i jeres fælles dagligdag på arbejdspladsen.
OBS: Prisen på kurset afhænger af flere faktorer. Læs mere om priser længere nede på siden.
Kurset afholdes på dansk, medmindre andet fremgår.
The course will be held in Danish unless otherwise stated.
Kursusbevis
Der er en mundtlig prøve til uddannelsen