Langbordsmiddag på Hotel- og Restaurantskolen

Grøn Madfestival 2023 på ­Hotel- og Restaurantskolen

13. juni 2023

Grøn Madfestival vender tilbage den 23. og 24. august

Grøn Madfestival er tilbage som en del af Copenhagen Cooking. Kom forbi 23. og 24., august, hvor Hotel- og Restaurantskolen byder alle velkommen til en fejring af grøn mad og bæredygtighed med langbordsmiddage, et overdådigt streetfood-marked og spændende møder med lokale producenter og spændende profiler fra den danske madscene.


I samarbejde med Valby Lokaludvalg inviterer vi endnu engang indenfor til et brag af en madfestival! Festivalen er gratis og præsenterer en række spændende profiler fra madscenen, der vil være værter for workshops, smagninger og talks under åben himmel – bl.a. i vores smukke skolehave, der i august bugner af lækre økologiske grøntsager.

Foruden de mange events kan gæster også sætte tænderne i en række lækre kulinariske indspark med det grønne køkken i fokus:

Streetfood marked: En grøn madrejse ud i verden
Når sulten melder sig, kan man spise sig mæt i et overflødighedshorn af grønne snacks på vores store streetfood-marked. Her står eleverne klar til at forkæle gæster med en masse lækkerier - bl.a. en ny, grøn fortolkning af den klassiske bolognese, som man også selv kan lære at lave på festivalen! Slå jer ned i vores hyggelige gård eller find en plads i solen i vores blomstrende skolehave og spis jer mætte i et sommerlækkert, grønt måltid.

Madbilletter koster 30 kroner per styk - eller 3 for 75!

Grøn langbordsmiddag
Til vores grønne langbordsmiddag kan man spise sig til en grønnere madlavning derhjemme, når elever fra Hotel- og Restaurantskolen forvandler sæsonens grøntsager til lækre og inspirerende retter, der også kan få plads på middagsbordet derhjemme. Middagen serveres family style ved langborde og byder bl.a. på masser af grønne lækkerier fra vores egen skolehave.

Langbordsmiddagen finder sted to gange den 23. og 24. august, og billetter sættes til salg på Copenhagen Cookings hjemmeside i løbet af sommeren.

Opdag lokale og bæredygtige produkter
På det grønne madmarked kan gæster gå på opdagelse i et spændende udvalg af lokale produkter fra bæredygtige fødevareproducenter. Man kan købe varer og få en snak med de ambitiøse mennesker, der hver dag arbejder hårdt for at dyrke de bedste råvarer eller udvikle spændende nye produkter, der gør vores mad både lækrere og mere bæredygtig.

På markedet vil der være søde godter lavet af overskudsbananer, krydderier og vanilje af højeste kvalitet, lækkerier lavet på tang proppet med umami, alkoholfri gourmetvine, lækker, lokal sommergrønt og meget mere.

Invitation til Valby skoler
Festivalen inviterer også skoler fra Valby til at deltage i et unikt læringsforløb, hvor eleverne får alle sanser i spil. Hotel- og Restaurantskolens have vil danne ramme om forløbet, hvor eleverne får mulighed for at arbejde med friskhøstede råvarer og lære at tilberede grøn mad fuld af saft, kraft og smag.

Eleverne vil opleve forskellige udekøkkener, bålværksteder og den frodige køkkenhave. Forløbet er et tilbud til 6. til 9. klasser i Valby den 22. eller 23. august og er støttet af midler fra Valby Lokaludvalg.

Følg med og køb billetter

Programmet udvikler sig hele tiden, og på hrs.dk/madfestival kan du løbende følge med i, hvad festivalen byder på af talks, workshops, smagninger og meget mere.

Billetter til langbordsmiddagene sælges gennem Copenhagen Cooking. Hold øje - for de bliver hurtigt udsolgt.

Madfestival

Hotel- og Restaurantskolen