Organisation og vedtægter
Hotel- og Restaurantskolen i København er er en selvejende institution, som i 1922 blev landets første fagskole inden for hotel- og restaurationsbranchen.
Hotel- og Restaurantskolen har i dag mere end 6.000 elever og kursister tilmeldt årligt. Det betyder, at der dagligt færdes ca. 850 elever på skolen.
Skolen har en medarbejderstab på 150 personer.
Sådan er vi organiseret
Skolens direktion
Skal du finde en medarbejder?
Skolens bestyrelse og vedtægter
Hotel- og Restaurantskolen ledes af en bestyrelse på 10 medlemmer med stemmeret, der skal være myndige. Derudover er der to medlemmer uden stemmeret.
Bestyrelsens medlemmer skal tilsammen bidrage til at fremme skolens strategiske virke med erfaring og faglig indsigt i uddannelse og arbejdsmarkedets behov for uddannelser.
Dato for vedtagelse af vedtægter samt offentliggørelse på skolens hjemmeside fremgår af vedtægernes Kapitel 9.
Revision
Deloitte, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab
Hjemstedskommune: København
Skolens reg.nr i ESA 253
Skolens Udvalg og boards
Samarbejdsudvalg
Samarbejdsudvalget (SU) består af repræsentanter for ledelse og medarbejdere.
Udvalget mødes fire gange om året for at drøfte arbejdspladsens forhold.
På Hotel- og Restaurantskolen er følgende repræsentanter for ledelsen:
- Søren Kristensen – Formand
- Bonnie Dræby Lind
- Mariann Præstegaard
- Marianne Søndergaard
- Pernille Fritzen
- Søren Poul Nielsen
På Hotel- og Restaurantskolen er følgende repræsentanter for medarbejderne:
- Jan Vestergaard Hansen – næstformand
- Bente Larsen
- Susanne Budolph Raja
- Tenna Bengtsson
- Thomas Brink Lorenz
- Thomas Monberg Jensen
SU involverer medarbejderne
Arbejdet i SU skal involvere medarbejderne i arbejdet med arbejdspladsens mål og strategi.
Det skal også skabe lyst og motivation til at opfylde arbejdspladsens mål gennem
- kompetenceudvikling
- godt arbejdsmiljø
- de bedst mulige arbejdsvilkår
SU drøfter emner under ledelsesretten
SU skal drøfte en række af de forhold, som hører under ledelsesretten. Ledelse skal udøves i dialog med medarbejderne på en motiverende og udviklende måde.
Dialogen skal sikre, at medarbejderne aktivt bidrager i arbejdet med arbejdspladsens udvikling.
Medarbejderrepræsentanterne i udvalget skal tage afsæt i fælles medarbejder- interesser i dialogen med ledelsen.
Uddannelsesudvalg
Relationer
Hotel- og Restaurantskolen indgår i en række netværk og organisationer inden for uddannelse, gastronomi og hospitality.