Podcast
På Hotel- og Restaurantskolen producerer vi podcasts, hvor du kan møde os, høre hvordan vi nørder igennem og få branchens perspektiv på aktuelle emner
Podcast - Køkkenchef
Køkkenchef er Hotel- og Restaurantskolens podcast om de unge kvindelige køkkenchefer, som i disse år indtager den gastronomiske scene. Kvinder har været kokke altid. Men det er Søren, Erwin, Bo, Rasmus og René, vi læser om i gastro-magasinerne.
Kvinderne har vi ikke hørt meget til. Men det ændrer sig nu. En ny generation af kvinder markerer sig i debatten med skarpe holdninger til arbejdsmiljø, visioner for en grøn revolution og en usnobbet tilgang til gastronomien.


Podcast Tjener!
Tjeneren, der er frontfigur i restauranten, serverer mad og møder gæsten, tiltrækker sig ikke altid så meget opmærksomhed.
Det synes vi er en skam, da tjenerfaget rummer rigtig mange spændende elementer, udfordringer og nuancer, som fortjener at komme på dagsordenen. Derfor har to af vores passionerede tjenerfaglærere sat sig for at producere en tjenerpodcast.
Podcast - Smagslågen
Smagslågen er den podcast om mad, som vi alle har manglet.
De to gastrofysikere Johanne Hvelplund fra Hotel- og Restaurantskolen og Louise Beck Brønnum fra Københavns Universitet vil i samarbejde med Smag for Livet føre dig gennem forskellige smage ved at beskrive bl.a. fødevarekemien, madkulturen og det sensoriske der knytter sig dertil.


Spørgsmål til vores podcasts?