10. klasse på Hotel- og Restaurantskolen

Et spændende år med nysgerrighed, faglighed og gode venner

10. klasse på Hotel- og Restaurantskolen er et år, hvor vi lægger stor vægt på, at du kan udvikle dig på den bedst mulige måde. 

Der kan være flere årsager til at vælge 10. klasse. Det kan være, at du gerne vil dyrke fagligheden herude i et inspirerende miljø, hvor du går i skole sammen med elever fra alle mulige interessante uddannelser. Både erhvervsuddannelser og htx-gymnasium.

Måske vil du gerne forbedre dine karakterer, så du kan komme ind på netop den ungdomsuddannelse, du drømmer om? Det kan også være, at du gerne vil bruge et år til at mærke ordentligt efter, hvad du virkelig vil bagefter?

Uanset hvad kommer du helt sikkert til at møde nye venner og udvikle dig personligt.

Besøg os og hør meget mere

Der er snart orienteringsdage, hvor du kan høre meget mere om 10. klasse på Hotel- og Restaurantskolen og møde nuværende elever og lærere.

Her er plads til alle!

Rummelighed er afgørende på skolen. Vi sørger for, at alle elever har det godt og kan udvikle sig i den retning, de ønsker. Du vil blive lyttet til og taget seriøst, samtidig med at vi også sørger for, at du har det godt.

Der sker enormt mange sociale ting på skolen, hvor elever på tværs af uddannelserne kan hænge ud sammen og have det sjovt. 

Vi spiser sammen i elevkantinen og vores nye elevdrevne Restaurant, og vi har det sjovt til blandt andet fredagsbarer og skolefester.

 

Jeg synes, det var rigtig fedt at opbygge nogle gode relationer, og der er en rigtig god stemning på skolen.

Lærerne er rigtig gode, og de er gode til at favne de forskellige faglige niveauer, så der ikke er nogen, der føler sig holdt udenfor på den måde, at de ikke er med på det faglige niveau.

– Josefine Vestergaard, elev fra 10. klasse

 

 

Du kommer til at lære en masse!

Når du går på 10. klasse på Hotel- og Restaurantskolen vil du opleve, at du også udvikler dig fagligt. Du bliver innovativ, kreativ og en god team player i gruppearbejder. 

Du kommer automatisk rundt på skolen i undervisningen, og du vil opleve, at klasseværelser kan være mange forskellige ting her. 

Den ene dag sidder du i det normale klasseværelse, en anden dag bliver du undervist i køkkenet, og en tredje dag rykker vi undervisningen udenfor i vores spændende byhave. 

Det medvirker til, at du får en helt særlig profil, som du senere kan vælge at bruge, hvis det giver mening for dig. Selvom vores undervisning og miljø er unikt, begrænser du på ingen måde dig selv ved at gå her.

 

Det er totalt fedt at gå her. Der er en anden atmosfære. Lærerne er søde, og du får god undervisning, og vi kommer i køkkenet og får lov til at prøve lidt af hvert.

Og så er det fedt at gå på en erhvervsinstitution og se, hvordan det er at færdes med  forskellige aldersgrupper.

– Joshua Bangbostrand, elev fra 10. klasse.

 

 

Du bliver forberedt på, hvad du har lyst til bagefter

Vi har to forskellige linjer på skolen: EUD10 og GYM10. EUD10 skal du vælge, hvis du tænker på at starte på en erhvervsuddannelser efter 10. GYM10 er det relevante, hvis du tænker at fortsætte i gymnasiet efter 10.

Du kan læse meget mere om EUD10 og GYM10 her.

Fag i 10. klasse

Der er både obligatoriske fag og tilbudsfag i 10. klasse på Hotel- og Restaurantskolen. De obligatoriske fag er Dansk, Matematik og Engelsk.

Tilbudsfag kan for eksempel være Fysik/kemi, Køkken og Have og sproglige fag.

Information og tilmelding

Hvis du vil vide mere, så kontakt vores studievejledning og få svar på eventuelle spørgsmål.

Vil du vide mere om, hvilke mål vi har for dig, og hvad du kan forvente af os i 10. klasse, kan du læse det her.

Du kan læse alt om optagelse, og hvordan du tilmelder dig her.

Du har også mulighed for at besøge os til orienteringsdage.