10. klasse på Hotel- og Restaurantskolen

Måske vil du gerne snuse til hotel- og restaurationsbranchen og forbedre dig i folkeskolens fag samtidig? Måske går du målrettet efter at styrke dit faglige niveau inden gymnasiet? Måske ved du ikke helt, hvad du vil endnu?

Her på vores skole i København er du velkommen – bare du synes, det er sjovt og interessant at arbejde praktisk med sundhed, økologi og bæredygtighed.

10. klasse for den praktiske, boglige og kreative

På Hotel- og Restaurantskolen i København tilbyder vi to typer 10. klasse tilpasset forskellige fremtidsdrømme og behov: EUD10 og GYM10.

  • EUD10 klæder dig på til din videre uddannelse. Den er til dig, der har brug for at styrke nogle af folkeskolens afgangsfag og samtidig har lyst til at arbejde mere praktisk, især i køkkenet.
  • GYM10 er for dig, der gerne vil bruge et år på at dygtiggøre dig i de boglige fag for at blive helt klar til at starte en gymnasial uddannelse.

Om undervisningen i 10. klasse

Vores 10. klasser varer ét år ligesom en helt normal 10. klasse, og de giver adgang til ungdomsuddannelser på helt samme vilkår som almindelige 10. klasser på folkeskoler og efterskoler. Skoleåret indeholder også en studietur.

Det meste af undervisningen foregår på skolen, men du vil også komme ud på andre erhvervsskoler som en del af den såkaldte brobygning. Vi arbejder målrettet med sundhed, økologi og bæredygtighed, både for at styrke din faglighed og ruste dig til fremtidens udfordringer, men også for at bidrage til en grønnere fremtid for os alle sammen.

Klik på uddannelserne herover for at læse mere eller læs en brochure om 10. klasse på Hotel- og Restaurantskolen her:

Spring til uddybende brochure om at gå i 10. klasse på Hotel- og Restaurantskolen.