Ny vicedirektør på Hotel- og Restaurantskolen

Tidligere særlig rådgiver og uddannelsesleder Søren Poul Nielsen er ansat som vicedirektør med ansvar for de pædagogiske afdelinger

Den nye vicedirektør Søren Poul Nielsen har senest været helt inde i det uddannelsespolitiske maskinrum som særlig rådgiver for undervisningsminister Merete Riisager (LA) i den forrige regering. Før det bestred han en række forskellige stillinger på Professionshøjskolen Metropol, senest som uddannelsesleder.

”Søren Poul Nielsen er et uddannelsesmenneske – med både en stor viden om og en stor passion for uddannelsessystemet, fra skolelivets hverdag, over udvikling af uddannelser til kontakten med det uddannelsespolitiske landskab. Han har erfaringer både med at gennemføre og gennemtænke omstruktureringer. Jeg er sikker på, at skolen med ham i spidsen for de pædagogiske afdelinger, har fundet den rette profil, der kan tage ansvar for skolens pædagogiske kvalitet, driften af uddannelserne og samtidig har evnen til at understøtte udviklingen af en mere praksisnær og levende undervisning med gedigent håndværk som omdrejningspunkt,” udtaler Anne-Birgitte Agger, der er direktør på skolen.

Søren Poul Nielsen, der oprindeligt er uddannet i filologi og retorik fra Københavns Universitet, kender uddannelsessystemet indgående gennem 15 år, hvor han  han har arbejdet i forskellige institutioner. Udover seks år på Professionshøjskolen Metropol har han været selvstændig og haft ansættelser hos bl.a. Finansrådet og Danmarks Evalueringsinstitut.

”Hotel- og Restaurantskolen fylder 100 år om et par år, og jeg ser frem til at beskæftige mig med mesterlæren og fagenes historie. Jeg vil arbejde for, at endnu flere unge vælger skolens uddannelser og bruger deres talent på netop gastronomi og gæstfrihed: håndværk, service og oplevelser, man aldrig glemmer. Og jeg glæder mig til at arbejde sammen med elever, ansatte og bestyrelsen – og med faglige udvalg og branchen – om fremragende undervisning, dannelse og det gode liv som faglært,” udtaler fra Søren Poul Nielsen, der tiltræder på skolen 15. marts.

For yderligere oplysninger kontakt kommunikationschef Marianne Søndergaard på tlf. 2880 9954 eller mail mas@hrs.dk