Nyhedsbrev: Hotel- og Restaurantskolen på den anden ende

I vores nyeste coronanyhedsbrev (og forhåbentlig sidste af slagsen) kan du blandt andet læse om, hvordan vi forsøger at holde kontakten med branchen i en tid, hvor corona tvinger os til at holde afstand. Og så kan du se festlige billeder fra vores sommerlige dimissioner og translokationer.
Læs nyhedsbrevet Hotel- og Restaurantskolen på den anden ende 1. juli

I vores femte nyhedsbrev kan du blandt andet læse om, hvordan vi har alle elever tilbage på skolen og har fået tilbudt lokaler hos Scandic Falkoner og Kødbyen for at overholde afstandsreglerne. Du kan også læse om vores spritnye kampagne for ernæringsassistentuddannelsen. Og så kan du læse om en ny indsats for praktikpladser. Vi står grundet corona i den for vores branche usædvanlige situation, at vi mangler praktikpladser til vores elever. Derfor lancerer vi i næste uge et website, der sætter ansigt på en stor del af de 400 elever, der står klar til praktik, når branchen er klar.
Læs nyhedsbrevet Hotel- og Restaurantskolen på den anden ende 29. maj

I vores fjerde nyhedsbrev kan du blandt andet læse om, hvordan det er at åbne skolen for 180 elever, der afslutter deres uddannelser inden sommerferien. Der er også en gennemgang af, hvordan skolen og elever håndterer skolepraktik i disse tider.  Og så kan du se billeder med smil, glæde og champagne, da vores receptionister og ernæringsassistenter fejrede, at de fik deres svendebreve forleden!
Læs nyhedsbrevet Hotel- og Restaurantskolen på den anden ende, 1. maj

I vores tredje nyhedsbrev kan du blandt andet læse direktørens overvejelser om genåbningen af skolen og vigtigheden af, at eleverne kan få den praktiske undervisning hurtigst muligt. Du kan også læse om vores fjernundervisning, sociale medier og onlinekurser:
Læs nyhedsbrevet Hotel- og Restaurantskolen på den anden ende, 17. april

I vores andet nyhedsbrev kan du blandt andet læse om virtuel morgensamling, lille fremgang i ansøgertallet til skolen og stormfulde dage for elever i praktik i en meget udfordret branche midt i coronakrisen:
Læs nyhedsbrevet Hotel- og Restaurantskolen på den anden ende, 3. april

I vores første nyhedsbrev kan du tage med os på en tur gennem den hårde uge, der gik, da skolen fysisk lukkede ned fra den ene dag til den anden:
Læs nyhedsbrevet Hotel- og Restaurantskolen på den anden ende, 23. marts