Nyhedsbrev: Hotel- og Restaurantskolen på den anden ende

I det nyeste nyhedsbrev kan du blandt andet læse om, hvordan det er at åbne skolen for 180 elever, der afslutter deres uddannelser inden sommerferien. Der er også en gennemgang af, hvordan skolen og elever håndterer skolepraktik i disse tider.  Og så kan du se billeder med smil, glæde og champagne, da vores receptionister og ernæringsassistenter fejrede, at de fik deres svendebreve forleden!
Læs nyhedsbrevet Hotel- og Restaurantskolen på den anden ende, 1. maj

I vores tredje nyhedsbrev kan du blandt andet læse direktørens overvejelser om genåbningen af skolen og vigtigheden af, at eleverne kan få den praktiske undervisning hurtigst muligt. Du kan også læse om vores fjernundervisning, sociale medier og onlinekurser:
Læs nyhedsbrevet Hotel- og Restaurantskolen på den anden ende, 17. april

I vores andet nyhedsbrev kan du blandt andet læse om virtuel morgensamling, lille fremgang i ansøgertallet til skolen og stormfulde dage for elever i praktik i en meget udfordret branche midt i coronakrisen:
Læs nyhedsbrevet Hotel- og Restaurantskolen på den anden ende, 3. april

I vores første nyhedsbrev kan du tage med os på en tur gennem den hårde uge, der gik, da skolen fysisk lukkede ned fra den ene dag til den anden:
Læs nyhedsbrevet Hotel- og Restaurantskolen på den anden ende, 23. marts