Sådan håndterer vi coronavirus

På Hotel- og Restaurantskolen er vi meget opmærksomme på COVID-19. Det er vigtig, at vores undervisningsmiljø er trygt at færdes i.

Skolens tilgang

Vi opfordrer løbende alle vores elever og medarbejdere til at tage de fornødne hensyn til andre – særligt de mest sårbare som ældre og syge. Det kommer blandt andet til udtryk ved, at vi er særligt opmærksomme på hygiejne og omgangs- og hilseform. Det gør vi for at bidrage til at forsinke smitten, trække effekten ud og minimere belastningen af sundhedsvæsenets kapacitet.

Vi har indført ekstra rengøring af toiletter og fællesområder, opsat ekstra håndsprit og anbefalinger til god hygiejne på alle toiletter og i alle undervisningskøkkener, hvor der produceres mad.

Mad fra skolens kantiner bliver uddelt i enkeltportioner for at minimere eventuel smitte.

Vi informerer om myndighedernes anbefalinger til elever, medarbejdere og virksomheder og lærepladser på en række platforme: Intra, Udddata, Elevgruppen på Facebook og e-Boks, så alle har de bedst mulige forudsætninger for at holde sig opdateret på situationen.

Vi opfordrer til at følge disse generelle råd:

  • Hold en god håndhygiejne med vask og sprit.
  • Nys og host ned i ærmet.
  • Undgå fysisk kontakt i form af håndtryk, kram og kys.
  • Gå eller tag cyklen og minimer brug af kollektiv trafik i myldretiden. Tag hjemmefra i god tid. Hold afstand til andre medpassagerer og husk, at mundbind er påkrævet.
  • Hold ikke og deltag ikke i arrangementer med mere end 50 personer.
  • Ingen studieture til risikolande.
  • Ved hjemkomst fra risikolande og regioner skal du blive hjemme og være i karantæne.

Er du bekymret for, om du kan være smittet med coronavirus, skal du kontakte Sundhedsstyrelsens corona-hotline på 70 20 02 33.

Følg med i de seneste anbefalinger på www.coronasmitte.dk

Læs Sundhedsstyrelsens seneste forholdsregler ved tilfælde af COVID-19 på skoler og ungdomsuddannelser