Sådan håndterer vi coronavirus

På Hotel- og Restaurantskolen tager vi udbruddet af coronavirus meget alvorligt.

Vi har nedsat en task force, der dagligt følger med i de retningslinjer, vi får som offentlig institution, og som holder sig orienteret på tværs af skolen. Herfra udgår også al information og kommunikation til vores ansatte, elever og lærepladser.

Skoledriften er pt. ikke påvirket, da vi ikke har nogen smittede elever eller medarbejdere. Det samme gælder kursusafdelingen.

Skolens tilgang

Vi opfordrer løbende alle vores elever og medarbejdere til at tage de fornødne hensyn til andre – særligt de mest sårbare som ældre og syge. Det kommer blandt andet til udtryk ved, at vi er særligt opmærksomme på hygiejne og omgangs- og hilseform. Det gør vi for at bidrage til at forsinke smitten, trække effekten ud og minimere belastningen af sundhedsvæsenets kapacitet.

Vi har indført ekstra rengøring af toiletter og fællesområder, opsat ekstra håndsprit og anbefalinger til god hygiejne på alle toiletter og i alle undervisningskøkkener, hvor der produceres mad.

Mad fra skolens kantiner bliver uddelt i enkeltportioner for at minimere eventuel smitte.

Vi informerer om myndighedernes anbefalinger til elever, medarbejdere og virksomheder og lærepladser på en række platforme: Intra, Elevintra, Elevgruppen på Facebook og E-boks, så alle har de bedst mulige forudsætninger for at holde sig opdateret på situationen.

Vi opfordrer til at følge disse generelle råd:

  • Hold en god håndhygiejne med vask og sprit.
  • Nys og host ned i ærmet.
  • Undgå fysisk kontakt i form af håndtryk, kram og kys.
  • Gå eller tag cyklen og minimer brug af kollektiv trafik i myldretiden. Tag hjemmefra i god tid. Hold afstand til andre medpassagerer.
  • Hold ikke og deltag ikke i arrangementer med mere end 1000 personer.
  • Ingen studieture til risikolande.
  • Ved hjemkomst fra risikolande og regioner skal du blive hjemme og være i karantæne.

Ingen smittede på skolen

Der er på nuværende tidspunkt ingen smittede elever eller medarbejdere. Hvis det sker, sørger vi at følge myndighedernes anbefalinger og orienterer alle hurtigst muligt.

Er du bekymret for, om du kan være smittet med coronavirus, skal du kontakte Sundhedsstyrelsens corona-hotline på 70 20 02 33.

Følg med i de seneste anbefalinger på www.coronasmitte.dk