Grundforløb 1: Gastronomi og Værtskab

Gastronom med speciale i smørrebrød og cateringPå Gastronomi & Værtskab arbejder du med projekter der handler om service, ernæring, gastronomi og bæredygtighed. Du får kendskab til mødet med mennesker fra mange kulturer og redskaber til, hvordan du giver gæsten en god oplevelse på hotellet og i restauranten. Du tilbereder måltider, bager brød og kager i køkkenet og får styr på hvilke råvarer, der er sunde og hvordan de skal tilberedes og serveres.

Du arbejder med nytænkning i forhold til sundhed, økologi og bæredygtighed i branchen og brug af råvarerne på en anderledes måde. Du udvikler nye opskrifter og afprøver ideerne i køkkenet. Sammen med dit hold besøger du virksomheder i branchen.

Kommer du fra 9. klasse har du dansk på E-niveau – kommer du fra 10. klasse har du dansk på C-niveau. Er det mere end et år siden, du gik ud af grundskolen, skal du i stedet starte direkte på en studieretning på Grundforløb 2.

Grundforløb 1 varer 20 uger. Du kan se næste opstart her

Tilmelding via optagelse.dk