Korte workshops

Værtskab og samarbejde

Ønsker dit plejecenter at sætte måltidet i fokus, så I kan give jeres beboere en måltidsoplevelse som kan øge borgerens livskvalitet og ernæringsstatus?  Læs mere »

Hygiejne

Alle i et køkken ved, at de skal holde hænderne rene og vaske dem, holde rå og spiseklare fødevarer adskilt, varme op og køle ned, MEN har medarbejderstaben samme fokus? Har de samme viden og hvem har opmærksomheden på dette? Læs mere »

Dysfagikost

På denne korte workshop får du inspiration til at forvandle dysfagikost til kulinariske måltider. Vi kigger på konsistenser og gelering og arbejder med forskellige råvarer som kylling, laks og peberfrugt. Læs mere »

Vinsmagning

Vi sørger for en faglig og praktisk tilgang til emnet. Vi vil introducere jer til en verden af vin, der er i konstant forandring. Vi lægger vægt på enkelte vinområder og hvorfor de er navnebestemte. I vil lære at tyde de forskellige niveaubestemmelser ved at læse på etiketten. I vil også lære at finde jeres egne ord, når I smager vin, samt hvad I skal smage efter. Læs mere »

Efteruddannelse i værtskab

Service og værtskab

Vi sørger for en faglig og praktisk tilgang til emnet. Vi vil vise jer nogle små trin således, at I kan højne jeres værtskab og service. I vil ligeledes blive bedre til at kommunikere med den enkelte gæst. I vil ud fra et grundniveau kunne anbefale øl eller vin fra jeres eget sortiment. Læs mere »