Info til praktiksteder

OBS:

Mestermail midlertidigt ude af drift, da vi skal sikre, at vi overholder kravene i EU’s nye Persondataforordning. Det betyder, at I ikke modtager mails omkring jeres elevs fravær, men I vil stadig modtage advarselsbrev via E-boks.

Fra 1. november 2016 bliver post fra Hotel- og Restaurantskolen sendt via E-boks. Det sker dels for at sikre, at den korrespondance vi sender ud ikke forsvinder i overfyldte indbakker eller spamfiltre, og dels for at kunne levere posten sikkert, hurtigt og billigt.

Bliv godkendt som praktiksted

Elever er en uundværlig investering i fremtiden. Som praktikplads er din virksomhed med til at sikre, at nye talenter og fagfolk fortsat kan skabe innovation og højt niveau i branchen og i din virksomhed. Her på siden kan du finde information og regler for praktiksteder, herunder hvordan du bliver godkendt som praktiksted, og hvordan du finder en elev.

På Hotel- og Restaurantskolen arbejder vi hele tiden på at skabe en tæt forbindelse til vores samarbejdspartnere. Det gælder både praktiksteder og vores samarbejdspartnere i forbindelse med undervisningsprojekter, udlandsophold og studieture, efteruddannelse, konkurrencer samt diverse brancherelaterede begivenheder.

Guides og regler for praktiksteder

Vores guides hjælper dig godt videre, uanset om du overvejer at tage en elev for første gang, eller om du allerede er et praktiksted og har spørgsmål til forløbet og aftalen:

Du kan finde svar på en lang række ofte stillede spørgsmål på praktikpladsen.dk. Du kan også læse vores arbejdsgiverfolder, hvor vi har samlet en masse relevant information.

Læs mere om praktik

Hent en uddybende brochure om praktik her, eller læs den som e-paper herunder. I brochuren kan du få uddybende information om vores mange forskellige uddannelser og læse mere om vores praktikcenter, der er bindeleddet mellem din virksomhed og eleven.

Eller læs/del som e-paper ved at klikke her:

Find en elev

På Hotel og Restaurantskolen kan du finde kokke, gastronomer med speciale i smørrebrød og catering, gastronomassistenter, ernæringsassistenter, ernæringshjælpere, receptionister, tjenere og elever på grundforløb som bager og konditor.

Du kan oprette et gratis stillingsopslag på vores jobbørs. Vi håndterer alt det administrative, og vi hjælper jer med både uddannelsesaftaler og godkendelse til elever. Vi arbejder konstant på at skabe det bedste match mellem praktiksted og elev, så praktikopholdet bliver en succes for begge parter.

Få mere at vide

Du er meget velkommen til at kontakte en praktikpladskonsulent fra skolen, hvis du søger en elev, hvis du har spørgsmål, eller hvis du er i tvivl om noget. Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt for dig og din virksomhed at få og have en elev.