Efteruddannelse

Her kan du se Hotel- og Restaurantskolens selvbetalte efteruddannelseskurser målrettet særlige områder af branchen. Der medfølger bevis eller diplom på din ekspertise ved gennemførelse af alle uddannelserne.

Skræddersyet kursus

Vi kan eksempelvis tilbyde kurser i samarbejde, personlig kommunikation og kommunikation i teams, personlig service og service i teams, ledelse, aktivt salg og mersalg, coaching, konflikthåndtering m.m. Læs mere »

16.500,00 kr.

Sommelier – Niveau 1

Vinakademiets sommelieruddannelse er for dig, der søger en seriøs og omfattende vinuddannelse, som giver dig eksamenspapir på dine kundskaber som sommelier. Uddannelsen foregår på Hotel- og Restaurantskolen i Valby. Læs mere »

600//3.000 kr.

WSET-suppleringskursus

Hotel- og Restaurantskolen i København og Vinakademiet tilbyder Level 3 Award in Wines & Spirits i samarbejde med Wine & Spirit Education Trust. Det er en international anerkendt eksamen, som er en af flere uddannelser fra WSET og blandt andet er det normale adgangskrav til deres Level 4 Diploma in Wines & Spirits. Læs mere »

09.04 6.600,00 kr.

Formgivning, airbrush og desserter

Hvordan kan du arbejde med udtrykket i din mad eller kager? Er det muligt at lave sine egne silikoneforme til at ’støbe’ mad i? Hvordan præger man bedst, så resultatet ser realistisk ud? Læs mere »

25.04 1.750,00 kr.

Lokale nordiske råvarer og desserter

I det sidste årti har der været meget fokus på nordiske råvarer i det salte køkken, men det søde køkken har ikke stået tilbage for denne udvikling. En af foregangsmændene er den svenske konditor, kok og kogebogsforfatter Joel Lindquist, som blandt andet driver Mat- & Chokladstudion i Malmø. Du kan læse mere om Joel Lindquist her. Læs mere »

13.08 19.500,00 kr.

Kellner

Barren er lagt højt på Hotel- og Restaurantskolen samt Vinakademiets kellneruddannelse. Den kan betragtes som ølverdenens svar på vinens sommelieruddannelse. Med et diplom fra kellneruddannelsen vil du med rette kunne kalde dig ekspert i ølhåndtering, -smagning, -præsentation og -servering. Læs mere »

03.09

Food Coordinator

Vil du lære, hvordan du udnytter dine råvarer optimalt og sparer både penge og miljøet? Vil du kunne brande dit køkken som ansvarligt og bæredygtigt? Læs mere »

23.500,00 kr.

Sommelier – Niveau 2

Vinakademiets sommelieruddannelse er for dig, der søger en seriøs og omfattende vinuddannelse, som giver dig eksamenspapir på dine kundskaber som sommelier. Uddannelsen foregår på Hotel- og Restaurantskolen i Valby. Læs mere »