Bager og konditor, grundforløb

Nysgerrig? Kom forbi til middag!

Vi holder infomiddag den 7. juni og byder på en vegetarisk menu. Du kommer til at møde elever og får mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Middagen er gratis.

Uddannelse som bager og konditor i København

Går du med en spirende bager eller konditor i maven?

Så tag en uddannelse som bager og konditor på Hotel- og Restaurantskolen og få styr på håndværket bag godt brød, lækre kager og uundværligt basisbagværk.

Grundforløbet er for dig, som allerede er afklaret med din uddannelsesretning, er studieparat og klar til at få fingrene i dejen.

Bager-/konditoruddannelsen på Hotel- og Restaurantskolen

På Hotel- og Restaurantskolens grundforløb til bager- og konditoruddannelsen bliver du præsenteret for både praktiske og teoretiske fag.

Her får du de første teknikker og den vigtigste viden til at kunne lave mange forskellige brød, kager og basisbagværk – grundlaget for en rigtig dygtig bager eller konditor.

Du bliver introduceret til både gamle håndværkstraditioner og mere moderne teknikker, og du bliver løbende klædt på til at tænke kreativt.

Oplev mulighederne som bager og konditor

bager konditor pige taerteDer er en vifte af vidt forskellige jobmuligheder, hvis du tager den fulde uddannelse som bager eller konditor.

Du kan for eksempel søge ud i hotel- og restaurationsbranchen og stå for lækre desserter og bagværk til diverse spisesteder, eller du kan finde vej til eventindustrien med kage- og konditorifremstilling til særlige lejligheder, konferencer og fester.

Derudover bliver mange bagere og konditorer selvstændige og starter egen forretning med produktion og salg af bagværk og kager fra butik eller catering.

Produktudvikling i egen virksomhed eller for større brands er også en mulighed.

Opstart på bager- og konditorgrundforløbet

Vores hold starter i januar og august. Uddannelsen varer i 20 uger.

Vær opmærksom på, at du kun kan tage grundforløbet til bager- og konditoruddannelsen på Hotel- og Restaurantskolen. Men godt begyndt er halvt færdig  – vi hjælper dig selvfølgelig med at komme sikkert videre efter grundforløbet i den studieretning, du ønsker.