Bager og konditor, grundforløb

Uddannelse som bager og konditor i København

Går du med en spirende bager eller konditor i maven?

Så tag en uddannelse som bager og konditor på Hotel- og Restaurantskolen og få styr på håndværket bag godt brød, lækre kager og uundværligt basisbagværk.

Grundforløbet er for dig, som allerede er afklaret med din uddannelsesretning, er studieparat og klar til at få fingrene i dejen.

Bager-/konditoruddannelsen på Hotel- og Restaurantskolen

På Hotel- og Restaurantskolens grundforløb til bager- og konditoruddannelsen bliver du præsenteret for både praktiske og teoretiske fag.

Her får du de første teknikker og den vigtigste viden til at kunne lave mange forskellige brød, kager og basisbagværk – grundlaget for en rigtig dygtig bager eller konditor.

Du bliver introduceret til både gamle håndværkstraditioner og mere moderne teknikker, og du bliver løbende klædt på til at tænke kreativt.

Oplev mulighederne som bager og konditor

Der er en vifte af vidt forskellige jobmuligheder, hvis du tager den fulde uddannelse som bager eller konditor.

Du kan for eksempel søge ud i hotel- og restaurationsbranchen og stå for lækre desserter og bagværk til diverse spisesteder, eller du kan finde vej til eventindustrien med kage- og konditorifremstilling til særlige lejligheder, konferencer og fester.

Mød vores elev Frederikke:

Derudover bliver mange bagere og konditorer selvstændige og starter egen forretning med produktion og salg af bagværk og kager fra butik eller catering.

Produktudvikling i egen virksomhed eller for større brands er også en mulighed.

Opstart på bager- og konditorgrundforløbet

Vores hold starter i januar og august.

Vær opmærksom på, at du kun kan tage grundforløbet til bager- og konditoruddannelsen på Hotel- og Restaurantskolen, og at du skal gennemføre hovedforløbet på en anden skole. Vi hjælper dig selvfølgelig både med at finde en praktikplads og med at komme godt videre efter grundforløbet

Tilmeld dig her