Bager og konditor, grundforløb

Husk vores orienteringsdage, hvor du kan høre meget mere om skolen og vores forskellige uddannelser – se mere her

Uddannelse som bager og konditor i København

Går du med en spirende bager eller konditor i maven? Bager-/konditoruddannelse på Hotel- og Restaurantskolen

Så tag en uddannelse som bager og konditor på Hotel- og Restaurantskolen og få hold på håndværket bag godt brød, lækre kager og uundværligt basisbagværk.

Grundforløbet er for dig, som allerede er afklaret med din uddannelsesretning, er studieparat og klar til at få fingrene i dejen.

På Hotel- og Restaurantskolens grundforløb til bager- og konditoruddannelsen bliver du præsenteret for både praktiske og teoretiske fag.

Her får du de første teknikker og den vigtigste viden til at kunne lave mange forskellige brød, kager og basisbagværk – grundlaget for en rigtig dygtig bager eller konditor. Du bliver introduceret til både gamle håndværkstraditioner og mere moderne teknikker og du bliver løbende klædt på til selv at tænke kreativt med afsæt i din voksende faglighed.

Bager-/konditoruddannelsen på Hotel- og Restaurantskolen

Oplev mulighederne som bager og konditor

bager konditor pige taerteDa en bager ofte begynder sit arbejde om natten, skal du være indstillet på at skulle møde meget tidligt på jobbet i det traditionelle job som bager. Der er dog en vifte af vidt forskellige jobmuligheder, hvis du tager den fulde uddannelse som bager eller konditor.

Mange bagere og konditorer arbejder eksempelvis på de store brød- og kagefabrikker. Du kan også søge ud i hotel- og restaurationsbranchen og stå for lækre desserter og bagværk til diverse spisesteder, eller du kan finde vej til eventindustrien med kage- og konditorifremstilling til særlige lejligheder, konferencer og fester.

Derudover bliver mange bagere og konditorer selvstændige og starter egen forretning med produktion og salg af bagværk og kager fra butik eller catering. Produktudvikling i egen virksomhed eller for større brands er også en mulighed.

Opstart på bager- og konditorgrundforløbet

Vores hold starter i januar og august. Uddannelsen varer i 20 uger.

Vær opmærksom på, at du kun kan tage grundforløbet til bager- og konditoruddannelsen på Hotel- og Restaurantskolen. Men godt begyndt er halvt færdig  – vi hjælper dig selvfølgelig med at komme sikkert videre efter grundforløbet i den studieretning, du ønsker.