Bælgfrugter i børnehøjde
Dette kursus er dit pas til et køkken sprængfyldt med magi, muligheder og et væld af lækre bælgfrugter. Du lærer om råvarernes spændende egenskaber, smage og farver, og du bliver inspireret til at eksperimentere med forskellige tilberedningsmetoder, der kan forvandle bønner, ærter og linser til bomber af velsmag.
I køkkenet vil vi eksperimentere og bruge bælgfrugter til at skabe en række forskellige teksturer; fra bløde puréer og varme retter til plantefarser og sprøde snacks – alt sammen tilpasset børns smagspræferencer og madvaner, så alle kan være med.
Med dette kursus får du fyldt din værktøjskasse med nye teknikker og ideer, der gør det nemmere at skabe skønne måltider, som nærer både krop og sjæl.
Du kan være med til at gøre en forskel i børnenes liv gennem madens magi, og vi kan ikke vente med at se, hvilke kreationer du vil bringe til bordet. Velkommen til en verden, hvor madlavning er leg, og hvert måltid et eventyr.
Målgruppe og udbytte:
Kurset er for dig, der er kostfaglig eneansvarlig i daginstitutioner eller andre, som arbejder med mad til børn i institutionsalderen.
Du kommer hjem med et solidt ernæringsfagligt grundlag for at arbejde med plantemad til børn. Derudover får du praktiske og konkrete ideer til, hvordan du skaber et grønnere køkken, som både er tilpasset en travl hverdag, jeres økonomiske virkelighed og børnenes madglæde.