Det daglige brød med plantelækkerier på
Er brødbagningen nogle gange en udfordring? Eller mangler du inspiration til at eksperimentere med forskellige brødtyper og nye, lækre sager at spise til og på det daglige brød?
På dette kursus bliver du knivskarp på dejføring, hævning og afbagning. Du lærer om den store smag og de egenskaber, der gemmer sig i gamle kornsorter – og hvordan du kan gøre dit brød både sundere og mere smagfuldt ved at forlænge dejen med mel af bælgfrugter.
Vi ser også på andre typer brød, som fx knækbrød, som kan udgøre den perfekte snack i løbet af dagen.
Til sidst skal brødet jo også omfavnes med lidt godt på toppen. Så vi hopper en tur i plantefarsen og skålen med dips, spreads og meget mere, som du lærer at berige med masser af danske bælgfrugter og grøntsager i sæson.
Målgruppe og udbytte:
Kurset er for dig, der er kostfaglig eneansvarlig i daginstitutioner eller andre, som arbejder med mad til børn i institutionsalderen.
Du kommer hjem med et solidt ernæringsfagligt grundlag for at arbejde med plantemad til børn. Derudover får du praktiske og konkrete ideer til, hvordan du skaber et grønnere køkken, som både er tilpasset en travl hverdag, jeres økonomiske virkelighed og børnenes madglæde.