Snacks og mellemmåltider med sunde planter
Den lille sult har det med at sniger sig ind til pauser, møder og festlige lejligheder. Samtidig har mange et ønske om at leve sundere og kæmper med de daglige fristelser fra kager og andre kalorietunge snacks på arbejdet.
På kurset her kan du lære at komme både sult og sundhed i møde med nye teknikker og metoder, hvor planterne er i fokus. Lær at lave friske greenies, søde kager og salte snacks, der tilfredsstiller snack-sulten uden at gå på kompromis med sundheden.
Med andre ord: Vi forener planterne med pauseglæderne.
Vi vil fokusere på at udvikle lækre, sprøde barer, fyldige smagfulde drikke, samt brød og kager, der kombinerer sensorisk nydelse med ernæringsrigtig mæthed. Ved at inddrage ingredienser som bælgfrugter, korn, kerner og tofu sikrer vi, at opskrifterne ikke kun smager godt, men også bidrager til en sundere og mere klimavenlig livsstil.
Målgruppe og udbytte:
Kurset er for dig, der arbejder i en personalekantine eller -café eller arbejder i en anden form for storkøkken.
Du kommer hjem med masser af inspiration, teknikker og fornyet planteenergi til sammensætningen af snacks, små måltider og drikkevarer i storkøkkenet. Alt sammen med planter i centrum og med fokus på velsmag, resurseoptimering og bæredygtighed.