Medarbejdere

Vi er 150 mennesker, som hver dag arbejder for at uddanne elever til at mestre bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. Mød os her!

EUD Erhvervsuddannelser

Består af teams, som varetager undervisningen på Gastronom: Kok og Smørrebrød/Cater, Tjener, Receptionist, Ernæringsassistent, Bager/Konditor og Grundforløb 1

Andreas Buchhave Jensen ERN

Andreas Buchhave Jensen ERN

Chef ernæringsassistentuddannelsen
Kenneth Højgaard

Kenneth Højgaard

Chef gastronomuddannelserne og grundforløb 1
Susanne Mortensen

Susanne Mortensen

Chef tjener, receptionist og bageruddannelsen
Anders Filbert Hejl

Anders Filbert Hejl

Faglærer
Gastronom - Hovedforløb
Anders Førster Christophersen

Anders Førster Christophersen

Underviser
Gastronom
Anna Kathrine Malama Skarum-Kristensen

Anna Kathrine Malama Skarum-Kristensen

Underviser
Gastronom
Anita Jette Svendsen

Anita Jette Svendsen

Planlægningsmedarbejder
Anton Schmidt Feiring

Anton Schmidt Feiring

Faglærer og gastronomisk udvikler
Astrid Kragelund Jensen

Astrid Kragelund Jensen

Faglærer
Gastronom - Smørrebrød/Cater
Céline Volther Conradsen

Céline Volther Conradsen

Faglærer, Konkurrencetræner
Smørrebrød/Cater
Christian Fentz

Christian Fentz

Gastronomisk udvikler
Dan Andreasen

Dan Andreasen

Faglærer
Gastronom - Grundforløb 2
Danielle Diandra McIntosh

Danielle Diandra McIntosh

Faglærer, Receptionistmanager, Konkurrencetræner
Receptionist
Dennis Skytte Bechmann

Dennis Skytte Bechmann

Faglærer
Gastronom - Hovedforløb
Erling Bent Johansen

Erling Bent Johansen

Konsulent
Eva Hamburger Nielsen

Eva Hamburger Nielsen

Faglærer
Receptionist
Gert Jørgensen

Gert Jørgensen

Faglærer
Gastronom - Smørrebrød/Cater
Heine René Egelund

Heine René Egelund

Faglærer
Tjener
Ida Haldan Willatzen

Ida Haldan Willatzen

Faglærer
Receptionist
Iris Yoon Nordenkjær

Iris Yoon Nordenkjær

Faglærer
Grundforløb 1 & Gastronom - Smørrebrød/cater
Jan Eriksen

Jan Eriksen

Faglærer
Gastronom - Grundforløb 2
Jan Vestergaard Hansen

Jan Vestergaard Hansen

Faglærer
Gastronom - Grundforløb 2
Jennifer Glarsing-Momberg

Jennifer Glarsing-Momberg

Faglærer
Gastronom
Jonas Helbo Pedersen

Jonas Helbo Pedersen

Underviser
Grundforløb 1
Kasper Trap Lindberg

Kasper Trap Lindberg

Faglærer
Gastronom - Grundforløb 2
Lajla Majbrit Hyllekvist

Lajla Majbrit Hyllekvist

Faglærer
Gastronom - Smørrebrød/Cater
Lisbeth Nymand Broz

Lisbeth Nymand Broz

Underviser
Gastronom - Nymesterlære
Malene Lerche

Malene Lerche

Faglærer
Ernæringsassistent
Martin Kyed Olsen

Martin Kyed Olsen

Planlægningsmedarbejder
Mathias Boock

Mathias Boock

Underviser
Gastronom
Mikkel Larsen Maagaard

Mikkel Larsen Maagaard

Faglærer
Gastronom - Grundforløb 1 og 2
Nicholas Massaad

Nicholas Massaad

Faglærer
Ernæringsassistent
Pernille Jeanette Wantzin

Pernille Jeanette Wantzin

Underviser
Receptionist
Pernille Oduncu

Pernille Oduncu

Faglærer
Ernæringsassitent
Peter Andersen

Peter Andersen

Faglærer
Kok - Hovedforløb
Peter Høier

Peter Høier

Faglærer
Kok – Hovedforløb
Peter Konnerup-Møller

Peter Konnerup-Møller

Faglærer
Gastronom - Grundforløb 2
Ralph W. Burns

Ralph W. Burns

Underviser
Gastronom - Grundforløb 2
René Wagner

René Wagner

Faglærer & Konkurrencetræner
Kok – Hovedforløb
Rikke Mie Bygmann

Rikke Mie Bygmann

Faglærer
Tjener
Ronnie Holmen

Ronnie Holmen

Faglærer
Bager / konditor
Signe Søllingvraa Hansen

Signe Søllingvraa Hansen

Underviser
Ernæringsassistent
Stephen Michael Chase

Stephen Michael Chase

Underviser
Gastronom - Grundforløb 2
Susan Sonne Sørensen

Susan Sonne Sørensen

Faglærer
Ernæringsassistent
Susanne Budolph Raja

Susanne Budolph Raja

Dansklærer
Grundforløb 1
Susanne Ørnfeldt

Susanne Ørnfeldt

Dansklærer
Grundforløb 1
Suzie Reitz

Suzie Reitz

Faglærer
Gastronom - Grundforløb 2
Thomas Brink Lorenz

Thomas Brink Lorenz

Underviser
Grundforløb 1
Thomas Rønsch Toftdal

Thomas Rønsch Toftdal

Faglærer
Kok – Hovedforløb
Thomas Stig Jørgensen

Thomas Stig Jørgensen

Faglærer
Tjener
Tine Bredmose

Tine Bredmose

Faglærer
Receptionist