Medarbejdere

Vi er 150 mennesker, som hver dag arbejder for at uddanne elever til at mestre bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality. Mød os her!

EUX Gastro Science

Christian Dines Miemietz

Christian Dines Miemietz

Studieleder
Emilie Øst-Jacobsen

Emilie Øst-Jacobsen

Underviser
Inger Kristensen

Inger Kristensen

Underviser
Ivan Paaskesen

Ivan Paaskesen

AC-lærer
Jens Noe

Jens Noe

Underviser
Kristina Margrethe Simonsen

Kristina Margrethe Simonsen

AC-lærer
Kristine Lytje

Kristine Lytje

Underviser & EUX-koordinator
Maria Emilie Keller

Maria Emilie Keller

AC-lærer
Mette Marie Meyer

Mette Marie Meyer

AC-lærer
Nikoline Holm Bräuner

Nikoline Holm Bräuner

AC-lærer
Per Saaby Jørgensen

Per Saaby Jørgensen

AC-lærer
Peter Steffen Sørensen

Peter Steffen Sørensen

AC-lærer
Thomas Holm Monberg Jensen

Thomas Holm Monberg Jensen

AC-lærer
Trine Nørgaard Christensen

Trine Nørgaard Christensen

AC-lærer