Skolepraktikeleverne fortæller

Hotel- og Restaurantskolens praktikcenter er et godt springbræt videre til en læreplads – det er både Sarah og Mohammed levende beviser på.

De to tidligere skolepraktikelever fortæller her, hvordan et ophold i praktikercenteret kan bane vejen frem for dig.

Praktikcenteret er ligesom en hvilken som helst læreplads

Fra skolepraktikelev til fast læreplads som cater – Sarah Krarup Hansen fortæller

“Det er ligesom en hvilken som helst læreplads. Man lærer rigtig meget her. Fx får vi nogle gange lov til at eksperimentere med råvarer, og vi kommer rundt til de forskellige stationer, så vi både får lavet alle mulige varme retter, pålæg, salater og så videre”

“De prøver virkelig at ruste en så godt som muligt, så man lærer dét, man skal”

”Det er en god mulighed, så man ikke bare går og går efter grundforløbet, men i stedet rykker sig og kan komme videre”

Du lærer en masse i praktikcenteret

Fra skolepraktikelev til kokkelære på Ballen Badehotel – Mohammed Abdel Halim fortæller

“Det åbnede mine øjne for, at det ikke er så indviklet at være kok, at det kan være ligetil og sjovt. Inden da havde jeg synes, at det var ret svært”.

”Og så lærte jeg også en masse grundting; arbejdsgange, teknikker, kommunikation i køkkenet og at jeg skal tage et større ansvar. Det var rigtig godt for mig!”

Se mere om Hotel- og Restaurantskolens praktikcenter