Kategori: Kokkeelever

Kokkeelev søges til Le Lac

Vi er en ny åbnet fransk bistro, som værdsætter de traditionelle tilberedningsmetoder med et moderne twist. Vores målsætning er at blive en restaurant hvori de lokale føler sig hjemme og har lyst til at komme igen. Blandt andet derfor vælger vi at skifte menukort hver 3-4 uge. Dette medvirker til hver uge ikke ligner hinanden. Vi er et ungt team på Le Lac, som gør hverdagen sjov og spændende. Derfor går vi meget op i at finde den rigtige person som passer ind og kan bidrage til teamet. Læs mere »

Kokkeelev søges til Paté Paté

Paté Paté er den ældste restaurant i Kødbyen, og har med sin rå, rustikke og skønne hjørnebeliggenhed en stor plads i manges hjerter.  Det er en travl a la carte restaurant, som har et stort fokus på de gode lokale råvarer, med en klassik tilberedning. Madstilen er inspireret af det syd franske køkken og middelhavets krydderier. Læs mere »

Kokkeelev søges til Blomst

På Blomst er vi et nyt hold. Vi har travlt og humøret er højt, da der er rigtig meget gang i den i weekenden med Supperclub som er primært er fredag og lørdag aften menuen skifter hver uge så vi følger sæsonen hele tiden. Til frokosten har vi en fransk bistro som vi køre til frokosten tirsdag til lørdag. Så vi kører både ala carte og selskaber. Læs mere »

Praktik i udlandet

Kokkeelev søges til Café Vig Bio i Odsherred

Cafeen har plads til 60 siddende a la carte gæster, tilbyder udeservering, catering, grillarrangementer, takeaway, mødehold, events, streetfood mv.
Stilen er low-key dansk/europæisk bistro med et twist så tag ikke fejl af at der står biografcafé på døren, vi er så meget mere end det!
Vi skifter tavlemenu 2 gange om ugen og det faste menukort 4 gange om året. Du vil, i samarbejde med køkkenchefen, skulle indgå i planlægningen, kalkulationen og sammensætningen af føromtalte menuer.
Løbende afvikles der en del arrangementer/mærkedage, alt fra sommerfester, konfirmationer, bryllupper og julefrokoster mv. Vores målgruppe er primært lokalbefolkningen i Odsherred hvor rigtigt mange har valgt os som fast leverandør til deres arrangementer.
Vi søger en elev der vil være en del af vores unge voksende team og som vil bidrage til den daglige drift til glæde for vores mange glade gæster.
Det forventes at du er imødekommende og nærværende overfor alle vores gæster. At du er ambitiøs omkring gastronomi. Ligeledes forventer vi en mødestabil kollega der kan tænke selvstændigt og er fleksibel når behovet opstår.
Vi er et team bestående af 3 kokke som alle står klar til at lære fra os. Vi tilbyder et stærkt sammenhold hvor der er plads til alle, der vil være rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt. Opstart snarest muligt!
Hvis vores visioner matcher dine- så send os en mail hvor du fortæller lidt om dig selv og om din passion for kokkefaget. Vi glæder os til at høre fra dig.
Email: cafe@vigbio.dk Læs mere »