Nyheder
-
12. september 2025
Hotel- og Restaurantskolen partner i udvikling af nye serviceuddannelser
Sønderborg Kommune, Hotel- og Restaurantskolen i Valby, EUC Syd og lokale samarbejdspartnere vil sammen undersøge muligheden for at etablere serviceuddannelser inden for hotel-, restaurations- og turismebranchen i Sønderjylland med internationalt udsyn og stærk lokal forankring.
-
28. august 2025
Dagrofa bliver skolens nye hovedleverandør
Hotel- og Restaurantskolen har valgt Dagrofa Foodservice som ny hovedleverandør af fødevarer til skolens mange køkkener og kulinariske aktiviteter.
-
12. august 2025
Hotel- og Restaurantskolen og Tuborgfondet forlænger samarbejde om Gejst til 2030
Grøn gastronomi, sanseværksteder og sanketure. Gejst er et undervisningslaboratorium med fokus på nye, eksperimenterende og kreative læringsmiljøer. Nu udvider skolen og Tuborgfondet deres samarbejde for at sprede erfaringerne til flere uddannelser – og gøre Gejst til et fyrtårn, der kan inspirere håndværksfag i hele Danmark. Et forskerteam skal bl.a. følge projektet.
-
7. maj 2025
MAD og Hotel- og Restaurantskolen lancerer festivalen MAD Camp
Den 23. maj samler en ny fagfestival kokkeelever og etablerede fagfolk til en fejring af madhåndværkets bredde, potentiale og fremtid.
-
3. februar 2025
Villum Fonden bevilger millionbeløb til udvikling af bæredygtigt hav-til-bord værksted
Fonden støtter skolen med 2,6 mio. kroner, der skal sikre elever en større forståelse for havets ressourcer og brug af bæredygtige blå råvarer.
-
31. januar 2025
Hotel- og Restaurantskolen indgår samarbejde med Niras om indlån af byggechef
Projektdirektør i NIRAS, Lars Peter Nyborg Hammel, skal fra den 1. februar 2025 varetage jobbet som byggechef på Hotel- og Restaurantskolen. Her skal han bidrage med sin store erfaring inden for byggeprojekter, projektledelse og rådgivning ifm. skolens arbejde på at bygge en ny værkstedsbaseret skole og gastronomisk campus i Valby.