Kategori: Fritidsjob

Studentermedhjælpere til afvikling af arrangementer

Hos Børns Vilkår udlejer vi vores historiske og inspirerende lokaler i hjertet af Valby til firmaer og arrangementer med op til 120 deltagere, og i den forbindelse søger vi et hold af studentermedhjælpere som med stort ansvar og det gyldne overblik, kan stå for afvikling af konferencer, kurser, møder mv. primært i eftermiddag/aftentimerne samt i weekender. Læs mere »

Sommerjob – Københavns Lærerforenings Kolonier

Er du studerende på professionsbacheloruddannelsen i ernæring og sundhed eller igang med ernæringsassistentuddannelsen eller er du evt. færdiguddannet og har du lyst til - sammen med 3 andre - at stå for organisering og madlavning til ca. 40 børn og 8 voksne, samt rengøring på en sommerkoloni - så er et job med okonomafunktion, eller som køkkenassistent på en af Københavns Lærerdforenings Kolonier måske noget for dig. Læs mere »

MADMOR/KOK (m/k) til Camp Sprog&Sport, Herlev, uge 28 og 30 2019

MADMOR/KOK (m/k) til Camp Sprog&Sport, Herlev, uge 28 og 30 2019
Om os:
Camp Sprog&Sport er en day camp for børn og unge i alderen 9-16 år. Vi afholder, som noget nyt, også camps i Herlev, hvor vi i den forbindelse søger én m/k til at stå for bespisningen af de unge mennesker i uge 28 og 30, 2019. Vi har en bevidst holdning til ernæring, sundhed og allergier og ønsker at tage hensyn til den enkeltes forbehold.
Jobbeskrivelse:
Vi søger en selvstændig, initiativrig og stabil person med godt humør til at udfylde denne vigtige funktion på Camp Sprog&Sport. Som madmor/kok m/k skal du egenhændigt tilberede dagens måltid til mellem 40-60 børn og unge + medarbejdere pr. uge, samt ordne opvasken, holde orden i køkkenet og være ansvarlig for indkøb. Menuen vil ikke være fastlagt på forhånd, men vi vil komme med et udkast, du kan tilpasse.
Om dig:
Du kan være kokkeelev, studerende på en professionsbachelor i ernæring og sundhed eller på anden vis have erfaring med kost og ernæring eller at arbejde i et køkken. Det afgørende er, at du har erfaring med arbejdsgangene i et køkken, kan tage hensyn til eventuelle allergener og vigtigst af alt: At du elsker at lave mad og finder glæde ved at tilberede et sundt og styrkende måltid til de unge.
Arbejdstid: Du vil få en ugentlig arbejdstid på ca. 25 timer. Arbejdstiden vil ligge i tidsrummet fra kl. 09.00. til 14.00.
Ansøgningsfrist: 01.04 2019 Løn: Efter aftale
Er du interesseret i stillingen, kan du kontakte Jacob Nørregård via e-mail: Jacob@campsprogogsport.dk eller telefonisk på tlf. 22 50 05 06.
Hvis du vil vide mere om os, er du meget velkommen til at kigge ind på vores hjemmeside: www.campsprogogsport.dk Læs mere »