Kategori: Jobbørs

KOKKEELEV TIL GERSHØJ KRO

Gershøj kro er en smuk gammel kro med beliggenhed lige ud til Roskilde fjord ved Gershøj by. Plads til 230 gæster i sommerhalvåret og 160 i vinterhalvåret. Pladserne er fordelt på 2 selskabslokaler, en al a carte restaurant og en terrasse. Vi er en kro med dansk-fransk bistro stil, der vi vædresætter de klassiske retter der bliver præsenteret raffineret og tilberedt med de bedste råvare uden at ændre om på selve grund tanken for retten.  Vi arbejder tæt med nærliggende gårde der vi får grøntsager, urter, æg og kød. Vi har også godt samarbejde med erhvervsfiskerne i Roskilde fjord. Læs mere »

KOKKEELEV TIL COFOCO

Er du fremtidens opfindsomme, arbejdsomme og dygtige Cofoco-kok? Så starter det hele her. Vi er på udkig efter de skarpeste knive i skuffen, for vi mangler dygtige og motiverede kokkeelever til flere af vores restauranter. Læs mere »

Tjenerelev til Tinggården

På Tinggården forener vi det gamle danske bondehus med en madstil udsprunget af ideen bag det franske landkøkken. Vi prioriterer brugen af lokale råvarer af høj kvalitet og finder vine hos mange forskellige leverandører. Læs mere »