Kategori: Kok

Kok søges til Restaurant og Café Nielsen

Søger uddannet kokke og køkkenmedhjælper til Nordisk køkken med erfaring og kendskab til godt klassisk smørrebrød, en god bøf, Buffet, dagens ret, desserter osv.
Jobbet indebær, at man er fagligt dygtig at kører a la carte og er kreativ, hurtigt og effektiv, samtidigt med at man har et godt overblik, er serviceminded, stabil og ansvarsbevidst. Man skal have lyst til at tilberedning kvalitet mad fra bunden (både kolde og varme retter). Læs mere »

Kok til Pharmakon Konferencecenter

Kok
Pharmakon Konferencecenter søger engageret og dygtig kok
Vi søger endnu en god kollega til vores team.
Kan du som kok lide at have ansvar, og brænder du for at lave velsmagende mad, så er stillingen som kok på Pharmakon Konferencecenter i Hillerød måske noget for dig.
Vi er en spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads med gode arbejdsforhold. Du bliver en del af et team på 14 dygtige og hjælpsomme kolleger i køkkenet og 9 kolleger i restauranten.
Stillingen er 37 timer om ugen i en attraktiv vagtplan med både dag og aftenvagter, der går i rul mellem de forskellige partier. Du er med til at udvikle kvaliteten og standarden i køkkenet, sammen med det øvrige team, samt arbejde med madspild og FoodWIN. Vedligeholdelse af egenkontrol, hygiejne og kontrol af varer er en naturlig del af dit arbejde.
Vi er kendt for vores gode køkken, der anvender årstidens bedste råvarer. Vi sætter en ære i at lave tingene fra bunden.
På Pharmakon Konferencecenter er vi stolte af at arbejde med bæredygtighed. Vi arbejder for at minimere madspild både fra gæsterne og i produktionen. Vi har Det Økologiske Spisemærke i bronze.
Vi forventer, at du:
• er nysgerrig og besidder en høj faglig stolthed
• brænder for faget, og ved hvad der rører sig
• er serviceminded, udadvendt og trives med forandringer
• arbejder selvstændigt, struktureret og målrettet
• er et ordensmenneske og har et godt humør
• har teamspirit og kan lide at kommunikere
• har gode samarbejdsevner, er fleksibel og kan tænke helhedsorienteret.
Vi tilbyder en attraktiv trivselspakke med god løn og pension, sundhedsforsikring, sociale arrangementer, løbende videreuddannelse, gå hjem-møder, mad-med-hjem, massageordning, og en attraktiv vagtplan med både dag-, aften- og weekendvagter. Vi ønsker, at du har det godt, og at du udvikler dig, så du hele tiden bliver bedre.
Tiltrædelse oktober/november 2021 eller efter aftale.
Har du spørgsmål til den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Peter Larsen på tlf. 48 20 62 23.
Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og dit CV på https://www.jobindex.dk/jobannonce/411521/engageret-og-dygtig-kok. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så send din ansøgning allerede i dag og senest den 5. september 2021.
Vi glæder os til at høre fra dig og modtage din ansøgning.
Pharmakon a/s er både et konferencecenter og uddannelses- og udviklingscenter med 130 medarbejdere. I konferencecentret er vi 45 medarbejdere fordelt i reception/booking/salg, rengøring, køkken/restaurant og teknisk afdeling. Vi er kendt for vores fantastiske køkken og vores høje serviceniveau. Vi har et højt aktivitetsniveau med mere end 34.000 overnattende gæster om året. Læs mere »

Breakfast chef at Celtic Ross Hotel – Ireland

The family-owned Celtic Ross Hotel, a “Good Food Ireland” accredited hotel, prides itself on providing a high level of service to our guests. An opportunity has become available in our hotel for a breakfast chef. If you are a highly motivated and talented individual who wishes to progress your career please contact us. Læs mere »

Kokke til CoFoCo

Cofoco er en gruppe af 13 dynamiske restauranter i København, 2 pizzeriaer samt et hotel og netop nu søger vi flere erfarne og engagerede kokke, både morgen og aften, der vil være med til at videreudvikle vores restauranter, alle placeret i hjertet af København. Læs mere »