Kok søges til Restaurant og Café Nielsen

Søger uddannet kokke og køkkenmedhjælper til Nordisk køkken med erfaring og kendskab til godt klassisk smørrebrød, en god bøf, Buffet, dagens ret, desserter osv.
Jobbet indebær, at man er fagligt dygtig at kører a la carte og er kreativ, hurtigt og effektiv, samtidigt med at man har et godt overblik, er serviceminded, stabil og ansvarsbevidst. Man skal have lyst til at tilberedning kvalitet mad fra bunden (både kolde og varme retter).

Det vil derfor være en fordel, men ikke en betingelse, at man har erfaring med dette fra tidligere stillinger.
Så brænder du for at få en arbejdsdag hvor 2 dage aldrig er ens og hvor jobbet indebære alt fra at skylle salat, til at kører service i løbet af dagen og kan arbejde alene og i fællesskab hvor vi hjælper alle hvor det høre til og kan du lid at arbejde med a la carte og har lyst til at få indflydelse på din arbejdsplads og køkkenets daglige drift, med mulighed for at udvikle nye menuer i samarbejde med teamet, kan vi tilbyde et spændende job under ordnede forhold.

Arbejdstiden: Ligger i tidsrummet imellem kl. 9-16 eller 16-21:30 i et fast vagtrul inkl. arbejde hver 2. weekend. Der vil være mulighed for fuldtid eller på timebasis
Løn: Ifølge overenskomst.
Vil du vide mere om os, kan du læs mere på www.restaurantogcafenielsen.dk Ansøgning skal være på dansk og sende til kontakt@restaurantogcafenielsen.dk eller kom forbi Restaurant og Café Nielsen og lad os få en snak om dine mulighederne for jobbet her. Med venlig hilsen Nielsen