Caterelev til ISS

EN VARIERET HVERDAG MED FORSKELLIGE ANSVARSOMRÅDER

Vi søger en caterelev til kantine hos en af vores nye kunder i Holbæk. Som elev hos os vil du sammen med kantinelederen dagligt servicere og bespise 70-100 kunder og medarbejdere. Vi leverer hver dag et indbydende udvalg af frokostløsninger, mødeservicering og arrangementer med fokus på friske råvarer, gode kundeoplevelser og godt arbejdsmiljø.

Som caterelev får du hovedopgaver indenfor det kolde og det varme køkken samt mødeforplejning. Derudover vil du bidrage til at sikre et bredt udvalg af indbydende salater til vores gæster. Som caterelev i ISS kan vi tilbyde dig en spændende rolle med en alsidig hverdag, hvor du kommer hele vejen rundt i vores køkken. Samtidig er du med til at sikre den samlede leverance af velsmagende retter, der lever op til vores kundes ønsker og behov.

Stillingen er på 37 timer om ugen mandag til fredag mellem kl. 07.00-15.00.

ERFAREN, INITIATIVRIG OG SAMARBEJDSVILLIG

Er du vores nye elev? Vores rette nye kollega kan sige ja til følgende:

  • Du har afsluttet grundforløbet til cater, er mødestabil, initiativrig og samarbejdsvillig
  • Du brænder for at skabe gode og velsmagende madoplevelser for vores kunder
  • Du kan bevare overblikket over dine arbejdsopgaver – selv i en hektisk hverdag
  • Du er smilende og formår at bidrage til den gode stemning i køkkenet – også når der er travlt
  • Du formår at samarbejde både med dine kolleger i køkkenet, men også med husets øvrige personale

DU BLIVER EN DEL AF ET STORT GASTRONOMISK NETVÆRK

I kraft af vores størrelse og erfaring kan vi i ISS tilbyde dig et netværk af dygtige og kvalitetsbevidste kolleger – samt et attraktivt gastronomisk arbejdsmiljø med fokus på kvalitet, innovation og sundhed. Samtidig vægter vi vores medarbejdere meget højt og tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, loyalitet, gensidig tillid og positivt samarbejde.

Som arbejdsplads tilbyder vi trygge ansættelsesforhold, et godt og sikkert arbejdsmiljø, en nærværende og engageret ledelse samt gode personlige udviklingsmuligheder. Derudover får du en række personalegoder i form af ISS Fritid med f.eks. attraktive rabatordninger, mulighed for at leje ferieboliger i ind- og udland, kunstforening m.m.

ANSØGNING

Send din ansøgning vedlagt CV via ovenstående link senest d. 20. oktober 2021. Vi behandler ansøgningerne og indkalder til samtale løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst distriktsleder, Vivi Heilmann, på telefon 2260 3169 og Site Manager Stine Jensen på telefon 6024 2517.