Gastronom med specialet smørrebrød og catering søges til Dansk Erhverv

Dansk Erhverv søger en gastronomelev med specialet smørrebrød og catering
Nu har du muligheden for at blive en del af vores fantastiske køkkenteam, med gode arbejdstider, mad fra bunden og de bedste kollegaer.

 

Om jobbet
Vores køkkenteam søger lige nu en gastronomelev. Arbejdstiden finder sted i tidsrummet fra kl. 06.00 til kl. 16.00 mandag til fredag. Der kan forkommen enkel aften arrangementer og enkle weekend arbejde. Køkkenteamet leverer hver dag frokost lavet fra bunden til vores 320 kollegaer, samt diverse mad og snacks til arrangementer og konferencer som afholdes på Børsen. Vi giver dig et solidt elevforløb og sørger for, at du bliver klædt på til at kunne håndtere dine ansvarsområder. Du får en fastlagt uddannelsesplan og tilknyttet en elevansvarlig, der vil give dig sparring og støtte, så du lærer at arbejde selvstændigt og håndtere forskelligartede opgaver.

Godt arbejdsmiljø
Vi tilbyder et job i en nytænkende og erhvervs- og arbejdsgiverorganisation, hvis mission er at skabe konkurrencekraft for vores medlemmer. Vores kultur er kendetegnet ved at vi spiller hinanden gode – og at vi respekterer og værdsætter alle vores forskelligheder. Du får en meget bred uddannelse med udgangspunkt i køkkenets forskellighed, engagerede og hjælpsomme kolleger, der agerer professionelt og med fagligheden i top, og du kan forvente en arbejdsplads med højt humør og fart på. Vi har 8 elever fordelt på forskellige professioner. Du vil indgå i det tværfaglige elevnetværk som blandt andet spiser frokost sammen et par gange om ugen og sammen deltager i sociale arrangementer.

Vi ønsker os, at:
Du har taget grundforløbet
Du har lysten og evnen til at lære
Du trives i en travl hverdag hvor to dage ikke er ens
Du er fleksibel og pligtopfyldende
Du er ansvarsbevidst, passer dit arbejde og møder omklædt til tiden
Vi ønsker at vores kommende elev har en positiv indstilling, viser engagement og er interesseret i at lære nyt.

Ansøgningen
Du kan få yderligere oplysninger hos køkkenchef Tommas Adelhardt Bennorth på tlf.: 4187 0802
Ansøgning med cv og eksamenspapirer sendes online i den oprindelige annonce her!

Dansk Erhverv er beliggende i centrum af København i Børsbygningen, Slotsholmsgade, København K.