Kokkeelev søges til Mundwerk

Den unikke læreplads – Mundwerk søger kokkeelev

Efter genåbningen har vi valgt at udvide køkkenholdet hos Mundwerk og derfor leder vi efter vores næste kokkeelev til at fuldende teamet. Mundwerk, beliggende i Nordhavn, er en eventvirksomhed med fokus på unikke og skræddersyede løsninger til enhver lejlighed. Vi elsker gode fester og laver mange af dem. Vores arrangementer er lige fra en private dining på 8 gæster, til store firmafester på op imod 300 gæster. Derudover driver vi flere steder – herunder TheKrane. Fælles for dem alle er at maden og håndværket er i fokus – Den gode hjemmelavede mad. Vi er alle udlærte restaurantkokke, som har fået smag for denne del af branchen og ”High end” restaurantmad – Bare uden restauranten.

Ingen uger er ens og sæsonerne svinger hen over året. Du skal sætte pris på variationen i arbejdet og mulighed for at lære en masse. Arbejdstiden er 75% dagstimer i hverdagene, men der er selvfølgelig også både aften- og weekendarrangementer. Vi tilbyder en meget fleksibel vagtplan og forventer fleksibilitet retur.

Vi er meget åbne for hvem du er og hvilke færdigheder du allerede har tillært dig; Ung eller ældre – om du allerede er i lære og ønsker at prøve noget andet – eller noget helt tredje. For os betyder det alt at du passer ind i virksomheden og trives i og med at vi sætter det sociale arbejdsmiljø på højde med maden.

Du er meget velkommen til at kontakte køkkenchef Bo Hansen på 61 10 26 29 eller bo@mundwerk.dk og høre mere om stillingen hvis du har spørgsmål.

 

Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rette.

Vi glæder os til at høre fra dig 🙂