Kokkeelev søges til Restaurant Grøften

Om arbejdspladsen 

En stor a la carte og selskabs restaurant med plads til 650 gæster ad gangen. Vi laver klassisk smørrebrød, platter og varmeretter. Vi har et bredt spisekort så der er rig mulighed for at se en masse forskelligt. Vi har en masse stamgæster og en masse arrangementer i løbet af året. Vi er 10 udlærte smørrebrødsjomfruer og kokken og er pt 8 Cater og kokkeelever og vi søger 2-3 elever mere.

 

Elevens arbejde

Elevens arbejdsopgaver

Være med til opbakning af de produkter vi bruger i Det varme køkken og desserten samt at køre service i Det varme køkken og desserten.

 

Forventninger til en ny elev

Mødestabil, mod på at lære nyt og at du er klar over hvad det vil sige at være i restaurationsbranchen, især i en stor restaurant som vores.

 

Hvilke forventninger kan eleven have til arbejdspladsen

En dynamisk læreplads med en masse forskellige opgaver og en læreplads hvor der altid er noget at lave. Det er et sted med en masse mennesker og en masse gæster hver dag. Et sted hvor man kan lære at arbejde systematisk og effektivt, egenskaber man kan bruge alle steder senere i karrieren. Et sted med hovedvægt på de klassiske metoder, men dog også med et splash af noget moderne.

 

Vi søger bredt, om du er ung eller gammel, har erfaring eller er helt ny.
Vi har åbent i Tivolis åbningsperioder og ferie bliver afholdt når Tivoli har lukket.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål kan du henvende dig til Jesper Gimsing på koekken@groeften.dk Ansøgning senest 01-11-2021 til koekken@groeften.dk

 

Kontaktinformationer

Vi søger en Kokkeelev til Restaurant Grøften fra den 11-10-2021

Arbejdspladsens adresse: Vesterbrogade 3

Arbejdspladsens hjemmeside: groeften.dk

Kontaktperson & stilling: Jesper Gimsing, Køkkenchef

Mail på kontakt: koekken@groeften.dk