Kokkeelev til Lalala

 

Hej! Eller skulle vi sige bonjour?

Vi har læst dine tanker …

Du savner håndværket. Det ægte, autentiske, ærlige håndværk. Følingen med gæsterne, de gode råvarer, de klassiske smage, de skønne rammer, de fantastiske vine og alt det andet der følger med en nutidig, fabelagtig restaurant.

– Brænder du ligesom vi for det vidunderlige klassiske franske køkken? Vi nævner i flæng; caviar, østers, snegle, frølår, foie gras terrine, tatare ”Lyonnaise”, bisque de poisson, boeuf bearnaise og skønne oste.

– Er dit hjerte fyldt med kærligheden til fremragende service? Den fantastisk stemning, det kølige overblik. Glimtet i øjet og den skarpe kommunikation, hvor det syngende ”ja tak” kommer direkte fra hjertet.

Hvis du er passioneret kok( ELEV), der ser sig selv som holdspiller med masser af drive, kærlighed til maden og et glimt i øjet, kan vi måske hjælpe med at opfylde hinandens drømme.

Udover fantastiske franske Lalala og underskønne Undici og Il Corvino, driver vi også tæskelækre 20a på Ravnsborggade og skæppeskønne Sankt Annæ 8 på Christianshavn og ikke mindst en fabelagtig frokostordning til en række virksomheder i nabolaget ved Wilders plads.

Skriv til os på job@willworkforfood.dk – så mødes vi til en  og en snak om ambitioner, kærlighed og fremtiden …

Bunkevis af krammere fra alle os på

Lalala / Ravnsborggade 20a / Sankt Annæ 8 / Undici / Il Corvino