EUX

Svært ved at vælge?

Få svar på dine spørgsmål om vores uddannelser og mærk stemningen på skolen på vores virtuelle univers:

Få de praktiske evner og den boglige viden på én gang

EUX er for dig, der gerne vil have en masse muligheder for at få et godt arbejde og læse videre. Du bliver faglært, plus du får et gymnasialt uddannelsesbevis.

Du kan dykke ned i det, der interesserer dig og samtidig lære en masse nyt – både praktisk og bogligt. Du kan for eksempel søge direkte ud på arbejdsmarkedet som faglært efter EUX’en, tage en professionbachelor eller fortsætte på universitet.

Hvis du ikke ved, hvad du vil, holder du jo bare døren på klem for en masse senere muligheder. Der er plads til at være nysgerrig og finde ud af, hvad man gerne vil.

Linjer er lig med fordele og særlige kompetencer

Vi har flere EUX-linjer, som hver især giver dig nogle helt særlige kompetencer og fordele.

Fælles for dem er, at du får gode forudsætninger for at arbejde i brancher med gode jobmuligheder eller læse videre på uddannelser, hvor der er stor efterspørgsel på arbejdskraft.

Vi har EUX på alle vores erhvervsuddannelser med hovedforløb. Vælg mellem:

 

– Jeg har taget eux, fordi jeg godt kan lide tværfagligheden og koblingen af de gymnasiale fag og erhvervsuddannelsen. Jeg ved ikke, hvad jeg præcis vil i fremtiden, men jeg vil gerne have flere muligheder!

Simone Dueholm Sehested, EUX Ernæringsassistent.

 

 

Hvad kan jeg blive?

Rigtig mange ting. Faktisk så mange at det er godt at læse om vores linjer, så du kan blive helt skarp på, hvad der lyder allermest spændende.

Hvis du for eksempel tager en EUX Kok eller EUX Receptionist, kan det jo være, at du vil direkte ud og lave lækker mad eller give gæster betjening i verdensklasse.

Det kan også være, at en tilværelse som alt fra læge, tandlæge, serviceøkonom, hoteldirektør, biolog eller politimand frister.

Det er blot nogle få ud af de mange muligheder, som en EUX giver dig.

Svært ved at vælge?

Få svar på dine spørgsmål om vores uddannelser og mærk stemningen på skolen:

Det med småt

Længden på en EUX kommer an på, hvad du har lavet inden.

Vi ved, det er vigtigt at få et helt klart overblik over, hvor du står i forhold til optagelse, og hvad længden af EUX’en vil være for dig.

Derfor har vi skrevet al vigtig information her, så du ikke misser noget.

Hvis du har flere spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os.