Mød en uddannelse på Hotel- og Restaurantskolen

Skolens uddannelser har med mennesker at gøre. Kontakt, service, smage og oplevelser.  Men på grund af COVID-19 har vi måttet ændre på, hvordan du kan møde vores uddannelser og opleve den særlige stemning på skolen.

Vi ved, det er en stor beslutning at skulle vælge uddannelse. Der er mange muligheder, og det er ikke altid til at forstå, hvad forskellen er på uddannelserne. Det bedste du kan gøre er at besøge dem og stille spørgsmål.

På nedenstående datoer vil vi gerne vise dig og svare på dine spørgsmål om vores 10. klasse, erhvervsuddannelser, EUX og HTX.

Infomiddag

8. december 2020, kl. 18
Vi byder på en skøn grøn fem-retters menu og kaffe. Under middagen vil du høre skolens elever fortælle, og du kan stille dine spørgsmål.

Vi planlægger forskellige muligheder for besøg i januar/februar 2021. Siden vil blive opdateret i december med datoer, tilmeldingslinks m.m.

Mød en uddannelse

Januar 2021 – hverdag, kl. 16:00 – 18:00
Besøg skolen og oplev præcis den/de uddannelser, du er interesseret i. Vi tilpasser besøget ud fra din interesse. Det praktiske får du besked om efter din tilmelding.

Vi åbner for tilmelding i december.

Infodag

Januar 2021 – lørdag, kl. 10:00 – 15:45
Traditionel infodag såfremt det er muligt, ellers hører du nærmere.

Vi åbner for tilmelding i december.

 

Følg med her

Få invitationer til events og infodage, se nyheder om aktiviteter på skolen, og få mere information om vores uddannelsesmuligheder:

Adresse

Hotel- og Restaurantskolen, Vigerslev Allé 18, 2500 Valby. OBS: Indgang gennem porten ved Kjeldsgårdsvej 1.