Vi uddanner elever til at mestre bæredygtig gastronomi, madhåndværk og hospitality – modigt, arbejdsomt og kreativt.


Opdag mere:

Vi uddanner fremtiden

Vi uddanner fremtidens håndværkere inden for mad, måltider og værtskab til at gøre en meningsfuld forskel, både i deres egne arbejdsliv og for samfundet - med respekt for naturen.

Skolens elever flytter - med afsæt i stolte traditioner - gastronomien, hverdagsmaden og gæstgiveriet til nye højder. Til gavn og glæde for os alle.

Se film om skolen

Martin Pedersen i fermenteringslokalet med kokkeelever på Hotel- og Restaurantskolen

Vi fylder 100 år

Det startede med aftenundervisning på en skonnert, der hed Constance.

Men ret hurtigt vandt visionen om at ophæve kokke- og tjenerfaget så meget gehør, at Restaurantindustriens Lærlingeskole i 2022 blev oprettet.

I år kan vi fejre 100 år som skole for gastronomi, værtskab og hospitality.

Vær med til fejringen

HRS 100

Smag på vores uddannelser

Vi er en skole med et væld af uddannelser. De skal duftes, mærkes, ses, høres.

Kom forbi til vores infoevents, prøv at være her en almindelig skoledag som "Elev for en dag" eller deltag i vores intro- og brobygningsforløb.

Se hvordan du kan opleve Hotel- og Restaurantskolen og mærke efter om en uddannelse hos os, er det rigtige for dig.

Oplev os

Smagsprøver Hotel- og Restaurantskolen.
Anne Mølgaard Ovesen

Svært ved at vælge uddannelse? Vi hjælper dig

Kontakt studievejledningen

Brug for nye kompetencer?

Trænger du til at få hænderne i nye tendenser, eller vil du videre med karrieren?

Se de mange muligheder for at blive bedre og klogere på dit fag gennem kurser, efteruddannelsesforløb eller et skræddersyet program for dig eller din virksomhed.

Se alle kurser

Hotel- og Restaurantskolen

Seneste nyheder