Nyheder
- 19. december 2024 Ejendomsprofil skal hjælpe Hotel- og Restaurantskolen med nyt skolebyggeri Direktør og partner i Propreco A/S, Rasmus Meyhoff, er den 19. december 2024 indtrådt i Hotel- og Restaurantskolens bestyrelse, hvor han bl.a. skal bidrage med sin store erfaring inden for byggeprojekter og ejendomsudvikling.
- 19. november 2024 Over 350.000 kr. til skolens skarpeste håndværkere i mad og værtskab 117 nyuddannede receptionister, tjenere, kokke og smørrebrød/catere blev tirsdag aften hyldet med både metal, legater og særpriser til årets store medaljefest.
- 23. september 2024 Hotel- og Restaurantskolen får ny bæredygtig skole og gastronomisk campus Nordea-fonden støtter fremtidens gastronomi med 266 mio. kr., der muliggør byggeriet af en ny værkstedsbaseret skole og gastronomisk campus i København, som forventes at stå klar i 2028.
- 16. september 2024 Kom til internationalt møde om gastro-jordbrug 20. oktober Mød nogle af branchens skarpeste grøntsagshjerner - herunder ekspertgartneren, der har hjulpet toprestauranten Blue Hill at Stone Barns på vej med deres eget landbrug Blue Hill Farm.
- 4. september 2024 Elever strømmer til ny grøn maduddannelse Efter et succesfuldt pilotforsøg, bliver Grøn Madhåndværker nu et fast uddannelsestilbud med start hvert halve år.
- 15. august 2024 Se hvad der venter af oplevelser til Grøn Madfestival 22. august Få fingre i de sidste billetter til de spændende workshops, eller kom forbi til masser af grøn hygge og lækker streetfood i vores smukke skolehave.
- 27. juni 2024 Skolen får ny direktør Det er en erfaren direktør med solid viden om økonomi og forretningsudvikling, som i dag blev præsenteret for medarbejderne på skolen.
- 7. juni 2024 Bliv klogere på Grøn Madfestival 2024 Den 22. august danner vores køkkenhave den smukkeste ramme om Grøn Madfestival 2024: Et familievenligt tag-selv-bord af madoplevelser.
- 29. april 2024 Gastronomisk hædersdiplom til skolens spisehuschef Det Danske Gastronomiske Akademi tildeler hvert år en håndfuld diplomer til danskere, som gør en særlig indsats for gastronomi og smagsoplevelser. Nogle gange går hæderen til folk, som arbejder i gastronomiens kulisser.
- 15. april 2024 Verdenspremiere og grønne snacks Elever fra flere gastronomhold deltager i festival om gentænkning af madsystemer.
- 18. marts 2024 Ny grøn gastronomisk uddannelse med håndværk, klima og planter I sommeren 2024 starter det første hold på Hotel- og Restaurantskolens nye uddannelse Grøn Madhåndværker, som er udviklet i partnerskab med Dansk Vegetarisk Forening og Fonden for Plantebaserede Fødevarer.
- 14. marts 2024 Nyt gastronomisk opslagsværk for madprofessionelle Gastro Wiki er et digitalt opslagsværk baseret på kokkefaglig og gastronomisk ekspertise fra topkokke, fødevareproducenter og madformidlere.
- 11. januar 2024 Team klar til at skabe mestring og begejstring Vi er glade for at præsentere de medarbejderne, der skal skabe gastronomisk mestring og begejstring i partnerskabet med Tuborgfondet.