Grundforløb 1: Gastronomi og Værtskab EUX

Bager-/konditoruddannelsen på Hotel- og RestaurantskolenPå Gastronomi & Værtsskab arbejder du med projekter der handler om service, ernæring, gastronomi og bæredygtighed. Du får kendskab til mødet med mennesker fra mange kulturer og redskaber til hvordan du giver gæsten en god oplevelse på hotel og restaurant. Du tilbereder måltider, bager brød og kager i køkkenet og får styr på hvilke råvarer, der er sunde og hvordan de skal tilberedes og serveres.

SUDu arbejder med nytænkning i forhold til sundhed, økologi og bæredygtighed i branchen og brug af råvarerne på en anderledes måde- Du udvikler nye opskrifter og afprøver ideerne i køkkenet. Sammen med dit hold besøger du virksomheder i branchen.

På Grundforløb 1 EUX har du dansk, engelsk og samfundsfag på C niveau.

Grundforløb 1 varer 20 uger. Du kan se næste opstart her

Tilmelding via optagelse.dk