Folkeskoler og UU-vejledere

Mange af vores forløb er i samarbejde med kommunen eller UU-centre. Der foregår tilmeldingen via en koordineret tilmelding.

Du kan altid kontakte Henrik Hynne på 31 47 50 02 eller på mail hhy@hrs.dk

Her kan du læse om vores forskellige forløb:

Bager-/konditoruddannelsen på Hotel- og Restaurantskolen

10. klasse brobygning

Hotel- og Restaurantskolen vil gerne byde dig velkommen til brobygning, hvor du kan få bedre kendskab til indholdet i vores erhvervsuddannelser. Læs mere »

9. klasse IUP

Velkommen til nogle spændende dage på Hotel- og Restaurantskolen, hvor vi skal arbejde praktisk, så du får en fornemmelse af, hvad det vil sige at tage en erhvervsuddannelse. Læs mere »

10. klasse MAD Fårevejle

SKILLS 2. og 3. dags -8. klasse

På 2. og 3. introdag skal I lære mere om uddannelserne på erhvervsskolerne. Dine elever i 8. klasse kommer vidt omkring i løbet af de to dage, hvor de i fællesskab skal opbygge en musikfestival. Det gør de både på ”papiret” – i form af opgaver, der repræsenterer de fire hovedindgange på erhvervsuddannelserne – men også i praksis, hvor eleverne for alvor kommer til at udfolde deres egne talenter og evne til at samarbejde.
Alle erhvervsskoler præsenterer samme koncept, så det er uden betydning, hvilken skole I besøger. Læs mere »

SKILLS 1 introdag for 8. klasse

Hotel- og Restaurantskolen samarbejder med Copenhagen SKILLS og i efteråret får vi besøg af op imod 50 8. klasser. Udover at blive introduceret til erhvervsuddannelserne får eleverne en rundvisning på skolen - med indlagte opgaver. Desuden skal eleverne dyste mod hinanden i deres praktiske kunnen i SKILLS-stafetten - de hurtigste går videre til semifinale i Bella Centeret. Læs mere »

8. klasse på EUD

Velkommen til Madværkstedet på Hotel- og Restaurantskolen. På Madværkstedet skal du prøve kræfter med at forbinde teori med praksis i køkkenet. Læs mere »