Til folkeskolen

Mange af vores forløb er i samarbejde med kommunen eller UU-centre. Der foregår tilmeldingen via en koordineret tilmelding.

Her kan du læse om vores forskellige forløb:

Hands and Brain -9- klasse

Kære lærer,
Region Hovedstaden og Erhvervsskolerne er gået sammen og er ved at udvikle to spændende introduktionsdage for 9.-klasseselever, som skal foregå på erhvervsskolerne. To dage, hvor du og dine elever kan blive endnu skarpere på de mange muligheder, som en EUD og EUX giver.
Med udgangspunkt i grundskolefagene (dansk, matematik, fysik/kemi, engelsk) set i et erhvervsfagligt perspektiv, er vi ved at udvikle Cruise Game, som skal synliggøre over for de unge, at en erhvervsuddannelse kræver både hands & brains. Derudover vil eleverne komme ud på værkstederne og prøve kræfter med forskellige EUD- og EUX-fag. Læs mere »

Bager-/konditoruddannelsen på Hotel- og Restaurantskolen

10. klasse brobygning

Hotel- og Restaurantskolen vil gerne byde dig velkommen til brobygning, hvor du kan få bedre kendskab til indholdet i vores erhvervsuddannelser. Læs mere »

9. klasse IUP

Velkommen til nogle spændende dage på Hotel- og Restaurantskolen, hvor vi skal arbejde praktisk, så du får en fornemmelse af, hvad det vil sige at tage en erhvervsuddannelse. Læs mere »

SKILLS 1 introdag for 8. klasse

Hotel- og Restaurantskolen samarbejder med Copenhagen SKILLS og i efteråret får vi besøg af op imod 50 8. klasser. Udover at blive introduceret til erhvervsuddannelserne får eleverne en rundvisning på skolen - med indlagte opgaver. Desuden skal eleverne dyste mod hinanden i deres praktiske kunnen i SKILLS-stafetten - de hurtigste går videre til semifinale i Bella Centeret. Læs mere »

8. klasse på EUD

Velkommen til Madværkstedet på Hotel- og Restaurantskolen. På Madværkstedet skal du prøve kræfter med at forbinde teori med praksis i køkkenet. Læs mere »