Projekter

Vores projektkontor arbejder med mange forskellige projekter inden for mad, fødevarer, bæredygtighed og unge. Vi samarbejder med en lang række partnere og fonde for selv at blive dygtigere, formidle opdateret viden til elever, kursister og branche, tiltrække flere unge til vores fag og hjælpe flere i uddannelse.

Læs om vores nuværende projekter.

Afsætning af klasse II grønt

Projektet omhandler, hvordan vi kan reducere madspild, hvis vi bliver bedre til at købe grønt, der ellers bliver kasseret, fordi det ikke ser ud på en bestemt måde.  Læs mere »

Bæredygtig Bundlinje

I dette projekt har vi et madspildsforløb, hvor vi underviser virksomheder i, hvordan de kan reducere madspild og blive mere bæredygtige. Læs mere »

Højskole uden mure

Højskole uden mure er et projekt, der retter sig mod sårbare unge i aldersgruppen 15-17 år , der ikke søger mod en ungdomsuddannelse eller har problemer i livet Læs mere »

Restaurant Virketrang

I dette projekt har vi åbnet en restaurant sammen med borgere i Tingbjerg for især at komme i kontakt med de unge og skabe et godt fællesskab med fokus på madlavning. Læs mere »

Smag for bæredygtig fisk

I projektet bliver der undervist i forskellige bæredygtighedselementer, og de deltagende får i sidste ende en række metoder til at navigere i fiskemarkedet og træffe bæredygtige beslutninger. Læs mere »

Unge med Kant

Unge med Kant er et projekt, der handler om, hvordan vi som erhvervsskole kan hjælpe de mest udsatte unge hen mod uddannelse eller arbejde. Læs mere »

Økologisk Charcuteri

Dette projekt skal hjælpe med at øge værdien og afsætningen af det økologiske charcuteri og fremtidssikre det gode håndværk med udgangspunkt i bæredygtighed. Læs mere »