Fastholdelse af elever og støtte fra grundforløb til hovedforløb
Hotel- og Restaurantskolen ønsker at øge indsatsen for at hjælpe elever til at finde en praktikplads, hvor de kan gennemføre deres uddannelse. Læs mere »
Vores projektkontor arbejder med mange forskellige projekter inden for mad, fødevarer, bæredygtighed og unge. Vi samarbejder med en lang række partnere og fonde for selv at blive dygtigere, formidle opdateret viden til elever, kursister og branche, tiltrække flere unge til vores fag og hjælpe flere i uddannelse.
Læs om vores nuværende projekter.
Hotel- og Restaurantskolen ønsker at øge indsatsen for at hjælpe elever til at finde en praktikplads, hvor de kan gennemføre deres uddannelse. Læs mere »
Projektet omhandler, hvordan vi kan reducere madspild, hvis vi bliver bedre til at købe grønt, der ellers bliver kasseret, fordi det ikke ser ud på en bestemt måde. Læs mere »
I dette projekt har vi et madspildsforløb, hvor vi underviser virksomheder i, hvordan de kan reducere madspild og blive mere bæredygtige. Læs mere »
Køkkenmedarbejderne sikrede 60% økologi i gryderne inden for de to år, projektet varede. Læs mere »
Juni 2020 – I en ekstra pulje på baggrund af Corona-krisen, er projektet blevet forlænget til december 2021. Læs mere »
Højskole uden mure er et projekt, der retter sig mod sårbare unge i aldersgruppen 15-17 år , der ikke søger mod en ungdomsuddannelse eller har problemer i livet Læs mere »
I dette projekt har vi åbnet en restaurant sammen med borgere i Tingbjerg for især at komme i kontakt med de unge og skabe et godt fællesskab med fokus på madlavning. Læs mere »
I projektet bliver der undervist i forskellige bæredygtighedselementer, og de deltagende får i sidste ende en række metoder til at navigere i fiskemarkedet og træffe bæredygtige beslutninger. Læs mere »
Unge med Kant er et projekt, der handler om, hvordan vi som erhvervsskole kan hjælpe de mest udsatte unge hen mod uddannelse eller arbejde. Læs mere »
Dette projekt skal hjælpe med at øge værdien og afsætningen af det økologiske charcuteri og fremtidssikre det gode håndværk med udgangspunkt i bæredygtighed. Læs mere »