Gå til indholdet
  • English
  • Kalender
  • Webshop
  • Hotel- og Restaurantskolen
  • Menu
  • Uddannelser
  • Kurser og efteruddannelse
  • Praktik og job
  • Om skolen
Uddannelser
  • Menu
  • 10. klasse
    • Se de forskellige 10. klasse-profiler
    • Om at gå i 10. klasse på Hotel- og Restaurantskolen
    • Optagelse
    • Kontakt studievejleder
  • Erhvervsuddannelser
    • Optagelse
    • Næste opstart
    • Hvorfor en erhvervsuddannelse?
    • Grundforløb
    • Ny mesterlære
    • EUV
      • Om Erhvervsuddannelser for voksne
      • Kompentencevurdering inden EUV
    • Undervisningsplaner
    • Uddannelsesaftaler
    • Studieplaner
    • Grundfag, valgfag og merit
    • Eksamensregler
    • Kontakt studievejledningen
  • EUX
    • EUX Kok
    • EUX Smørrebrød og catering
    • EUX Tjener
    • EUX Receptionist
    • EUX Ernæringsassistent
    • Undervisningsbeskrivelser for EUX
    • Optagelse
    • Kontakt
  • HTX Gastro Science
    • Studieretninger 2020/2021
    • Studieretninger 2019/2020
    • Studieretninger 2018/2019
    • Studieretninger 2017/2018
    • Undervisningsbeskrivelser
    • Optagelse og adgangskrav
    • Studieområdet
    • Studiereglement for HTX Gastro Science
    • Eksamen
    • Ferieplan
    • Til censorer
    • Studieophold
    • Brobygning, besøg og intro
    • Brochure om HTX Gastro Science
    • Kontakt HTX Gastro Science
  • Besøg os
    • Besøg os
    • Mød en uddannelse på Hotel- og Restaurantskolen
    • Folkeskoler og UU-vejledere
    • Brobygning for 18-29-årige
    • Tilbud til FGU-elever
  • EUV – erhvervsuddannelse for voksne
  • Info til elever
    • Ungdomsuddannelser på Hotel- og Restaurantskolen
    • Om eksamen, undervisning m.m.
    • FAQ
    • SPS (specialpædagogisk støtte)
    • Praktisk i hverdagen
    • Læsevejledning
    • Studiemiljø
    • Kontakt studievejledningen
    • Kontakt Elevadministrationen
    • Privatlivspolitik – elever

Lokale undervisningsplaner for erhvervsuddannelserne (LUP)

Vores lokale undervisningsplaner er under revision. 

 

Fælles pædagogisk, didaktisk grundlag

Skolens fælles pædagogiske didaktiske grundlag

Åben/hent filer med LUP for:

Grundforløb 1

Gastronomi & Værtskab (LUP er under udarbejdelse)

Grundforløb 2 og hovedforløb

Tjener

Receptionist

Ernæringsassistent inkl. EUX

Gastronom

Bager/Konditor (kun grundforløb)

 

Ny Mesterlære

Følg os

På Facebook.

Spørgsmål?

Ja, jeg vil gerne kontaktes af studievejledningen.

Tilmeld dig nu

Tilmelding via optagelse.dk

Uddannelser

  • 10. klasse
  • Erhvervsuddannelser
  • EUX
  • HTX Gastro Science
  • Besøg os
  • EUV – erhvervsuddannelse for voksne
  • Info til elever

Kurser

  • Om skolens kurser og efteruddannelser
  • Find kursus
  • Efteruddannelse
  • Korte workshops
  • Teambuilding og events
  • Kontakt

Praktik & Job

  • Praktik
  • Hjælp til praktikplads
  • Jobbørs
  • Praktik i udlandet

Om skolen

  • Organisation
  • Kvalitet
  • Projekter
  • Strategi
  • Medarbejdere
  • Ledige stillinger
  • Kontakt / Find vej

Læs mere

  • Nyheder
  • Nyhedsbrev
  • Presse, fotos og logo
  • Opskrifter

Hotel- og Restaurantskolen

Vigerslev Allé 18, 2500 Valby
Tlf: 3386 2200
E-mail: hrs@hrs.dk
Sikker post: sikkerpost@hrs.dk

EAN-nr.: 57 98 000 55 34 53
CVR-nr.: 1186 1571
Institutions-nr.: 101403

Cookie- og privatlivspolitik