Erhvervsuddannelser

Klik og læs meget mere om de enkelte erhvervsuddannelser nedenfor. Du kan også se mere om skolens grundforløb eller erhvervsuddannelser for voksne i menuen ovenfor her på siden.

Ernæringsassistent

Ta' en uddannelse som ernæringsassistent og få styr på sund kost og lær at lave maden selv ud fra teori og praksiserfaring om ernæring, mad og mennesker Læs mere »

Gastronom med speciale i smørrebrød og catering

Som elev med speciale i smørrebrød og catering får du et godt stykke af vejen samme undervisning som på kokkeuddannelsen på Hotel- og Restaurantskolen. Som specialist i smørrebrød og catering arbejder du dog mere med de kolde og lune anretninger, men kommer både omkring det klassiske, danske frokostkøkken såvel som moderne madlavning. Læs mere »

Kok

Med kokkeuddannelsen ligger verden åben for dig: Du får ikke alene en bred vifte af jobmuligheder inden for gastronomi. Som kok får du også en uddannelse, som du kan tage med dig på din rejse ud i verden – både under og efter din uddannelse. Læs mere »

Receptionist

Med uddannelsen som receptionist fra Hotel- og Restaurantskolen får du gode kvalifikationer med i bagagen - både til din fremtidige karriere inden for hotel- og restaurationsbranchen, men også hvis dine veje skulle føre dig til en virksomheds receptionsfunktion. Læs mere »

Tjeneruddannelsen på Hotel- og Restaurantskolen

Tjener

Under tjeneruddannelsen på Hotel- og Restaurantskolen kommer du til at arbejde med kombinationen af værtskab og gastronomi, service og mennesker. At blive tjener er for dig, der drømmer om at give dine gæster den bedste restaurantoplevelse med topprofessionel betjening og viden om mad, vin, drinks, oste, borddækning, flambering og meget andet inden for servering, menuer og bar. Læs mere »

Bager-/konditoruddannelsen på Hotel- og Restaurantskolen

Bager og konditor, grundforløb

Ta' grunduddannelsen til bager-/ konditor på Hotel- og Restaurantskolen i København og få hold på håndværket bag godt brød, lækre kager og uundværligt basisbagværk. Her bliver du præsenteret for både praktiske og teoretiske fag. Læs mere »

Gourmetslagter, grundforløb

Elsker du kød af høj kvalitet, og vil du lære at få de bedste produkter ud af det? Så start på gourmetslagter-grundforløbet og få styr på slagterhåndværket, udskæringer, kødkvalitet og dyrenes opvækst. Læs mere »