Kategori: Jobbørs

Er du på jagt efter drømmejobbet eller –praktikpladsen? Så er hjælpen måske kun et enkelt klik væk. Vi samler løbende praktikpladsoplag og ledige stillinger, så der både er noget for elever og uddannede inden for hotel- og restaurationsbranchen.
Rigtig god fornøjelse – og husk, at du også her på siden kan finde tips til din ansøgning og dit CV i menuen.

OBS: Er du arbejdsgiver og mangler du elever eller faglærte? Så send os en mail på job@hrs.dk
Stillingsannoncer bedes sendt som tekst-fil og eventuelt billede skal være min. 1000 px i bredden.

Husk også vores Branche Speed Dating arrangementer, som afholdes flere gange årligt. Næste arrangement bliver afholdt den 28. november 2019 fra kl. 10:00-11:00.

Her vil du blandt andet have en mulighed for at møde en masse af vores elever, som enten er færdige eller er lige ved at være færdige på grundforløbet.

Invitation bliver sendt ud cirka en måned før arrangementet. Hvis du ikke mener du er på vores mailingliste, kan du tilmelde dig her.

Kan du ikke vente så længe, er du meget velkommen til at komme på besøg og hilse på vores elever. Ring til en af vores praktikpladskonsulenter og aftal nærmere – Thomas: 3142 7612 eller Kira: 3122 7454.

Kære kommende kokkeelev/kollega!

Vi søger en ny kokkeelev på Restaurant Toldboden på Frederikssund havn.
Vi er et ungt energisk team, der brænder for at give vores gæster den bedste mulige oplevelse hver gang! Er det noget, du kunne tænke dig at være med til?
Restaurationsbranchen kan SÅ meget mere end man tror. En uddannelse i denne branche giver dig praktisk og god erfaring med videre i livet. Læs mere »

Clarion Hotel Copenhagen airport søger kokkeelev

Clarion Hotel Copenhagen airport har været 3 år i Danmark. Vi er del af en større hotelkæde, som hedder Nordic choice hotels, som er ejet af en nordmand der hedder Petter Stordalen, der ejer over 200 hoteller, kan man lide at rejse i norden så er der gode personalefordele også. Læs mere »

Receptionistelev med tysk kompetencer til Berlin

Möchtest du unser erster Eindruck sein? Fühlt sich jeder Gast bei dir sofort herzlich willkommen und gut angekommen? Du hast ein offenes Ohr für sämtliche Fragen und Wünsche unserer Gäste und bleibst auch bei Gruppenanreisen ganz ruhig? Wenn du über eine professionelle, sympathische Gelassenheit sowie über eine positive Ausstrahlung verfügst und gerne im Zentrum des Geschehens stehst, dann bist du genau richtig für unseren Front Office. Hier erwarten dich folgende Aufgaben: Læs mere »

Køkkenchef Hotel Icefiord

Drømmer du om at arbejde med de bedste arktiske råvarer - Hellefisk, snekrabber, stenbidder, rensdyr, moskus?
Og ville du elske at se hvaler og isbjerge fra første parket, samt nyde stilheden fra de storslåede grønlandske landskaber? Læs mere »

Kokkeelev søges til Buvette Nordhavn

Som kokkeelev på Buvette, er det vigtigt du har lyst til at bidrage på et mindre, men kompetent hold. Vi tager udgangspunkt i det franske køkken, men lader os også inspirere af det nordiske. Du vil referere til og arbejde tæt sammen med køkkenchefen, så du er tæt på beslutningerne og kan være med til at sætte dit præg på Buvette Nordhavn. Vi har a’la carte frokost og aften, samt selskaber på op til 45 mennesker. Læs mere »

Nordisk mad søger Restaurantchef

Nordisk mad søger Restaurantchef
I kælderen på Copenhagen Go Hotel på Amager ligger den hyggelige danske restaurant ved
navnet Nordisk Mad. Her serveres som navnet antyder nordisk mad og smørrebrød lavet fra
bunden af de bedste råvarer.
Køkkenet har fokus på danske råvarer håndplukket hos de bedste producenter i Danmark.
Her vil du blive del af et travlt og kreativt team, som eksperimenterer og udvikler vores
velbesøgte flydende restaurant.
Du skal organisere arbejdsprocedurerne, og sikre overholdelse af konceptet og sørge for at
restauranten lever op til de krav om kvalitet og service, der allerede i dag.
Vi forventer af dig at du er ansvarlig, stabil og går til opgaven med fantasi og godt humør.
Skriv til info@nordiskmad.com og fortæl os om dig selv. Læs mere »

Smagningspersonale til Rossini caviar

Rossini Caviar producerer og sælger et bredt sortiment af luksusprodukter, som gammeldagsrøget laks,
ørred- og lakserogn, blinis til en lang række supermarkeder og delikatessebutikker.
Smagningspersonale
Rossini Caviar A/S, København
Fleksibelt fritidsjob Læs mere »

COFOCO SØGER KOKKEELEVER

I Cofoco har vi rygende travlt med gæster fra både ind- og udland, og det kræver en masse – ikke mindst rigtig gode kokkeelever på vores restauranter! Læs mere »

The Market Asian søger kokkeelev.

The Market Asian
Antoniegade 2
DK 1106 København K
Mangler du en lærerplads som Kokkeelev, måske The Market Asian ville være det rigtige.
The Market Asian kan være stedet hvor din fremtid ligger.
Kort om The Market Asian:
På The Market får du kort og godt alle vores egne yndlingsretter fra de forskellige asiatiske køkkener. Læs mere »

Pilekælderen søger en Frokost kok / Smørrebrødsjomfru.

Dansk Frokostrestaurant i KBH K med plads til 40-50 gæster søger en dygtig, stabil og positiv frokost kok/smørrebrøds jomfru. som har lyst til at arbejde i en til tider travl smørrebrøds restaurant. Vi bager, sylter, koger, pisker alt fra bunden og leder efter en der har interesse for faget og vil være med til at videreudvikle stedet med nye retter og idéer. Læs mere »

Tjenerelev søges til Irland

Nu har du en enestående mulighed for at opleve det autentiske Irland. Celtic Ross Hotel i West Cork, Ireland søger lige nu tjenerelever til deres food & beverage area. Der er også mulighed for løbende opstart. Læs mere »

Kokkeelever til Les Bacchanales

Ambitiøse kokkeelever har muligheden for at søge til Les Bacchanales, 1 stjerne i Guide Michelin, i Vence lige nord for Nice i Sydfrankrig. Der er løbende ansøgning. Læs mere »

Praktikplads i Irland

Søger du praktik i udlandet, og vil du gerne styrke dit engelske? Så har Hotel- og Restaurantskolen lavet et super samarbejde med en masse arbejdsgivere i Irland. Hvad venter du på? Læs mere »

Praktik i udlandet

Har du bestået dit grundforløb og drømmer du om at rejse og se verden som en del af din uddannelse? Så har du en enestående mulighed som elev på Hotel- og Restaurantskolen. Læs mere »

Coor søger Gastronom elev med speciale i smørrebrød og catering til en kunde i Ballerup/Stor KBH i vores FOOD by Coor division Læs mere »