Kategori: Jobbørs

Er du på jagt efter drømmejobbet eller –praktikpladsen? Så er hjælpen måske kun et enkelt klik væk. Vi samler løbende praktikpladsoplag og ledige stillinger, så der både er noget for elever og uddannede inden for hotel- og restaurationsbranchen.
Rigtig god fornøjelse – og husk, at du også her på siden kan finde tips til din ansøgning og dit CV i menuen.

OBS: Er du arbejdsgiver og mangler du elever eller faglærte? Så send os en mail på job@hrs.dk
Stillingsannoncer bedes sendt som tekst-fil og eventuelt billede skal være min. 1000 px i bredden.

Husk også vores Branche Speed Dating arrangementer, som afholdes flere gange årligt. Næste gang er d. 16. maj fra 10:00-12:00.

Her vil du blandt andet have en mulighed for at møde en masse af vores elever, som enten er færdige eller er lige ved at være færdige på grundforløbet.

Invitation bliver sendt ud cirka en måned før arrangementet. Hvis du ikke mener du er på vores mailingliste, kan du tilmelde dig her.

Kan du ikke vente så længe, er du meget velkommen til at komme på besøg og hilse på vores elever. Ring til en af vores praktikpladskonsulenter og aftal nærmere – Thomas: 3142 7612 eller Kira: 3122 7454.

Sommerjob – Københavns Lærerforenings Kolonier

Er du studerende på professionsbacheloruddannelsen i ernæring og sundhed eller igang med ernæringsassistentuddannelsen eller er du evt. færdiguddannet og har du lyst til - sammen med 3 andre - at stå for organisering og madlavning til ca. 40 børn og 8 voksne, samt rengøring på en sommerkoloni - så er et job med okonomafunktion, eller som køkkenassistent på en af Københavns Lærerdforenings Kolonier måske noget for dig. Læs mere »

Cater-elev søges til kantine og mødecenter i Handicaporganisationernes Hus

Står du og mangler elevplads, og kunne du tænke dig at arbejde med mad, så tilbyder vi dig muligheden her. Netop nu har vi en plads som cater-elev åben til en person, som kunne tænke sig at arbejde med mad og blive en del af holdet bag Den glade trøffel, som driver køkkenet og mødecenteret i Handicaporganisationernes Hus i Taastrup lidt uden for København. Læs mere »

Tjenerelev søges til Restaurant Vila Joya -Portugal

Drømmer du om varmere himmelstrøg? Og kunne du tænke dig at kombinerer et ophold i syden med din uddannelse? Måske er du allerede i lære, og ønsker at dygtiggøre dig endnu mere, eller måske har du lige bestået dit grundforløb? Uanset hvor du er i din uddannelse, har du nu muligheden for at komme til at arbejde på Restaurant Vila Joya i Algarve. Læs mere »

MADMOR/KOK (m/k) til Camp Sprog&Sport, Herlev, uge 28 og 30 2019

MADMOR/KOK (m/k) til Camp Sprog&Sport, Herlev, uge 28 og 30 2019
Om os:
Camp Sprog&Sport er en day camp for børn og unge i alderen 9-16 år. Vi afholder, som noget nyt, også camps i Herlev, hvor vi i den forbindelse søger én m/k til at stå for bespisningen af de unge mennesker i uge 28 og 30, 2019. Vi har en bevidst holdning til ernæring, sundhed og allergier og ønsker at tage hensyn til den enkeltes forbehold.
Jobbeskrivelse:
Vi søger en selvstændig, initiativrig og stabil person med godt humør til at udfylde denne vigtige funktion på Camp Sprog&Sport. Som madmor/kok m/k skal du egenhændigt tilberede dagens måltid til mellem 40-60 børn og unge + medarbejdere pr. uge, samt ordne opvasken, holde orden i køkkenet og være ansvarlig for indkøb. Menuen vil ikke være fastlagt på forhånd, men vi vil komme med et udkast, du kan tilpasse.
Om dig:
Du kan være kokkeelev, studerende på en professionsbachelor i ernæring og sundhed eller på anden vis have erfaring med kost og ernæring eller at arbejde i et køkken. Det afgørende er, at du har erfaring med arbejdsgangene i et køkken, kan tage hensyn til eventuelle allergener og vigtigst af alt: At du elsker at lave mad og finder glæde ved at tilberede et sundt og styrkende måltid til de unge.
Arbejdstid: Du vil få en ugentlig arbejdstid på ca. 25 timer. Arbejdstiden vil ligge i tidsrummet fra kl. 09.00. til 14.00.
Ansøgningsfrist: 01.04 2019 Løn: Efter aftale
Er du interesseret i stillingen, kan du kontakte Jacob Nørregård via e-mail: Jacob@campsprogogsport.dk eller telefonisk på tlf. 22 50 05 06.
Hvis du vil vide mere om os, er du meget velkommen til at kigge ind på vores hjemmeside: www.campsprogogsport.dk Læs mere »

Øl & Brød

We will be looking to recruit a young and enthuastic student with a keen eye and hunger to learn and develop there skills with in a kitchen, you will be working with some experienced chefs and amazing produce. Læs mere »

Kokkeelev søges til Hotel Castillo de Monda- Spanien

Har du lyst til at arbejde med spansk gastronomi på højt plan? og kan du være væk i 4-6 måneder? Så kan det være at det er dig der skal mod varmere himmelstrøg og bo og arbejde på Hotel Castillo de Monda, blot 15 minutter fra Marbella i Malaga. Ansættelsen starter fra 1 feb. 2019 og gerne 6 mdr. frem ( mulighed for forlængelse) Læs mere »

kokkeelev til SEA by Kiin Kiin

Vi er en søster restaurant til den moderne thailandsk restaurant, Kiin Kiin, med en Michelin-stjerne pris. Vi laver Sydøst asiatiske mad i vores egen
fortolkning med nogle twist. Vi leverer top kvalitet og lækker thai-mad med nogle ekstraordinære madoplevelse til vores gæster dagligt. Læs mere »

Coor søger Gastronom elev med speciale i smørrebrød og catering til en kunde i Ballerup/Stor KBH i vores FOOD by Coor division Læs mere »