Kategori: Jobbørs

Her finder virksomheder og elever hinanden. Jobbørsen er for dig, der leder efter en praktikplads, et fritidsjob eller første job efter svendeprøven.

Er du arbejdsgiver med en ledig stilling? Så kontakt jobbørsen på job@hrs.dk med et stillingsopslag og gerne et billede.

KOKKEELEV TIL COFOCO

Er du fremtidens opfindsomme, arbejdsomme og dygtige Cofoco-kok? Så starter det hele her. Vi er på udkig efter de skarpeste knive i skuffen, for vi mangler dygtige og motiverede kokkeelever til flere af vores restauranter. Læs mere »

Tjenerelev til Tinggården

På Tinggården forener vi det gamle danske bondehus med en madstil udsprunget af ideen bag det franske landkøkken. Vi prioriterer brugen af lokale råvarer af høj kvalitet og finder vine hos mange forskellige leverandører. Læs mere »

Internship Opportunities at Sani/Ikos Group in Greece

Sani Resort and Ikos Resorts  currently owns nine unique hotels in Halkidiki, Corfu, and Kos in Greece, classified amongst the top luxury hotels in Europe and worldwide. Additionally, the Group has recently launched its operations in the broader Mediterranean with Ikos Andalusia in Spain! Moreover, this year due to the pandemic we settled a Covid-Safe Sanctuary for guests and employees. Læs mere »

Smørrebrød og caterelev til Hotel- og Restaurantskolen

Er du passioneret omkring madhåndværk og brænder for at arbejde med bæredygtighed, økologi og sundhed i fokus? Vil du samtidig udfordres og dygtiggøre dig på en skole med læring, gastronomi og udvikling i fokus? Så er du måske vores nye Smørrebrød og cateringelev Læs mere »