Kategori: Jobbørs

Er du på jagt efter drømmejobbet eller –praktikpladsen? Så er hjælpen måske kun et enkelt klik væk. Vi samler løbende praktikpladsoplag og ledige stillinger, så der både er noget for elever og uddannede inden for hotel- og restaurationsbranchen.
Rigtig god fornøjelse – og husk, at du også her på siden kan finde tips til din ansøgning og dit CV i menuen.

OBS: Er du arbejdsgiver og mangler du elever eller faglærte? Så send os en mail på job@hrs.dk
Stillingsannoncer bedes sendt som tekst-fil og eventuelt billede skal være min. 1000 px i bredden.

Husk også vores Branche Speed Dating arrangementer, som afholdes flere gange årligt. Næste gang er d. 16. maj fra 10:00-12:00.

Her vil du blandt andet have en mulighed for at møde en masse af vores elever, som enten er færdige eller er lige ved at være færdige på grundforløbet.

Invitation bliver sendt ud cirka en måned før arrangementet. Hvis du ikke mener du er på vores mailingliste, kan du tilmelde dig her.

Kan du ikke vente så længe, er du meget velkommen til at komme på besøg og hilse på vores elever. Ring til en af vores praktikpladskonsulenter og aftal nærmere – Thomas: 3142 7612 eller Kira: 3122 7454.

Tjenerelev søges til 5 stjernet Hotel- IKOS Grækenland

Har du bestået dit grundforløb som tjener? og kunne du tænke dig at betjene gæster på et eksklusivt hotel i Halkidiki Grækenland? Hvis ja, kan det være at det er dig, vi skal sende afsted til varmere himmelstrøg, gyldne strande og ikke mindst en fantastisk restaurant, der byder på franske og italienske retter. Læs mere »

Scandic Kolding søger Tjenerelev

Er du ambitiøs og drømmer om at få Danmarks bedste uddannelse til tjener, så tror vi på at du er vores nye tjenerelev på Scandic Kolding. Hos os lærer vi dig hvordan du får det fulde overblik over dine gæster i restauranten og samtidig kan sikre at hver eneste tallerken er serveret med stor respekt for god mad. Vi ved, at du sætter en ære i at lære hotellets skiftende menuer og vine at kende, så du kan rådgive bedst muligt. Og vi ved, at for dig er glasset altid halvt fyldt, og at din positive indstilling spreder sig i hele restauranten, også selv som helt ny tjenerelev. Vi lærer dig at præsentere menuer og udvalgte vine og hvordan et bord står knivskarpt. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig. Læs mere »

Scandic Kolding søger kokkeelev

Er du ambitiøs og drømmer om at få Danmarks bedste uddannelse til kok, så tror vi på at du er vores nye kokkeelev på Scandic Kolding. Hos os vil du arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde på hver eneste tallerken. Vi ved, at du brænder for at gøre en forskel og med dine kollegers hjælp bliver du i løbet af din læretid knivskarp i køkkenet. Din glæde for at lære nyt og lave god mad smitter af på alle os andre – både dem, du arbejder tæt med og alle vores gæster. Du får rig mulighed for at udvikle dig som kokkeelev og som menneske. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig. Læs mere »

Pilekælderen søger en Frokost kok / Smørrebrødsjomfru.

Dansk Frokostrestaurant i KBH K med plads til 40-50 gæster søger en dygtig, stabil og positiv frokost kok/smørrebrøds jomfru. som har lyst til at arbejde i en til tider travl smørrebrøds restaurant. Vi bager, sylter, koger, pisker alt fra bunden og leder efter en der har interesse for faget og vil være med til at videreudvikle stedet med nye retter og idéer. Læs mere »

Kokkeelev til Restaurant Høst

Restaurant Høst har med stolthed modtaget en MICHELIN Plate og vi har rygende travlt med gæster fra ind- og udland. Det kræver en masse – ikke mindst branchens bedste kokkeelever. Læs mere »

Gaustablikk Høyfjellshotell

Gaustablikk Høyfjellshotell stod ferdig i 1970 og har fortløpende gjennomgått større utvidelser. Hotellet ligger ved foten av Gaustatoppen, som er Sør-Norges høyeste fjelltopp (1883 m.o.h ). I februar 2018 ble konsernet solgt til Svenske Vätterledens Invest AB. Gaustablikk har en sengekapasitet på 875, som fordeler seg på 2 hoteller med til sammen 106 hotellrom, 36 leiligheter og 47 fjellhytter. Vi er en av Norges ledende, privateide, fjelldestinasjoner, med et nasjonalt og internasjonalt publikum. Gaustablikk har de senere år gjennomgått betydelige oppgraderinger. For de kommende årene er det planlagt en ytterligere spennende og omfattende utvikling av destinasjonen. Her ligger også Sport1 Gaustablikk, Pose & Sekk dagligvare, skiutleie, skiskole og skicafé. I tillegg til våre enheter på fjellet, drifter vi også Rjukan Admini Hotel, som er en del av Rjukans Verdensarvstatus. Læs mere »

2 receptionistelever til ABSALON HOTEL GROUP

2 receptionistelever til ABSALON HOTEL GROUP
per 01. maj 2019
Vil du være med til gøre en forskel her dag og skabe oplevelser med masser af
design, farver og personlighed?
Du skal være positiv, elske forandringer og have lyst til at være en del af en
arbejdskultur med masser af CARE, der kan mærkes overfor gæster og kolleger og
som gør vores hoteller til en ganske særlig oplevelse. Også når hotelbranchen viser
sig fra sin mest hektiske side.
Motivation og resultater kendetegner os og vores 3 hoteller på Vesterbro med i alt
311 værelser og du vil lære at give vores gæster WOW serviceoplevelser i en hjemlig
og personlig atmosfære. Har du gejst, er du målrettet og positiv og interesserer
du dig for mennesker? Så er du vores nye elev. Læs mere »

Scandic Aarhus vest søger Tjenerelev

Er du ambitiøs og drømmer om at få Danmarks bedste uddannelse til tjener, så tror vi på at du er vores nye tjenerelev på Scandic Aarhus Vest. Hos os lærer vi dig hvordan du får det fulde overblik over dine gæster i restauranten og samtidig kan sikre at hver eneste tallerken er serveret med stor respekt for god mad. Vi ved, at du sætter en ære i at lære hotellets skiftende menuer og vine at kende, så du kan rådgive bedst muligt. Og vi ved, at for dig er glasset altid halvt fyldt, og at din positive indstilling spreder sig i hele restauranten, også selv som helt ny tjenerelev. Vi lærer dig at præsentere menuer og udvalgte vine og hvordan et bord står knivskarpt. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig. Læs mere »

Kokkeelev søges til Scandic Kødbyen

Er du ambitiøs og drømmer om at få Danmarks bedste uddannelse til kok, så tror vi på at du er vores nye kokkeelev på Scandic Kødbyen. Hos os vil du arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde på hver eneste tallerken. Vi ved, at du brænder for at gøre en forskel og med dine kollegers hjælp bliver du i løbet af din læretid knivskarp i køkkenet. Din glæde for at lære nyt og lave god mad smitter af på alle os andre – både dem, du arbejder tæt med og alle vores gæster. Du får rig mulighed for at udvikle dig som kokkeelev og som menneske. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig. Læs mere »

Scandic Aalborg øst søger receptionistelev

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og drømmer om at få Danmarks bedste uddannelse som receptionistelev på Scandic Aalborg Øst? Hos os lærer vi dig hurtigt at handle hurtigt, når situationen kræver det. Du har en sjette sans for god service og spørger altid vores gæster, om der er noget, du kan hjælpe dem med, inden de selv spørger. Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med. Du får rig mulighed for at udvikle dig som receptionistelev og som menneske. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig. Læs mere »

Studentermedhjælpere til afvikling af arrangementer

Hos Børns Vilkår udlejer vi vores historiske og inspirerende lokaler i hjertet af Valby til firmaer og arrangementer med op til 120 deltagere, og i den forbindelse søger vi et hold af studentermedhjælpere som med stort ansvar og det gyldne overblik, kan stå for afvikling af konferencer, kurser, møder mv. primært i eftermiddag/aftentimerne samt i weekender. Læs mere »

Medarbejdere søges for sommersæsonen til Cafe´ SommerSild på Skarø

Medarbejdere søges for sommersæsonen.
Cafe´ SommerSild på Skarø i det Sydfynske Øhav søger to kreative medarbejdere til sommer cafe´ med eget røgeri.
www.sommersild.dk
Vi er et spisested, hvor vi sætter en ære i at maden fremstår i sin enkelhed. Vi er uformelle, men kvaliteten er høj.
Udtrykket er hen ad strandsafari, det maritime og ø-stemning. Vi er øens oplevelses sted. Gæsterne bliver set og vi taler med gæsterne.
Vi producerer vores eget økologiske lammekød fra Gutefår, der yder naturpleje på øen. Spisestedets "Produktionsapparat" er en røgeovn, en stor åben grill og et køkken i en stor mobil køkkentrailer. Den tilstødende vognport, udgør vores cocktail-bar samt betjening af gæsterne.
Fra maj til midt september afholdes selskaber, guidearrangementer og events. Fra 22. juni til 18. august er der tillige drop-in fra kl. 11.30-21.00. Køkkenet lukker om muligt kl. 20.00
Vi har udeservering og et stort lokale med plads til 90 gæster. Vi portionsanretter og laver buffeter.
Vi søger to kreative medarbejdere:
Der kan håndtere fiske og skaldyrs retter.
Der har god æstetik og værner om kvaliteten - også når der er travlt.
Der tør tage ansvar og får øje på arbejdsopgaver, der skal klares
Der har lyst til at indgå i cafeens mange forskellige arbejdsfunktioner - vi har en flad uformel struktur.
Der har mod på at tage køkkenleder-rollen på skift med de andre medarbejdere.
Der trives med skiftende arbejdstider
Der gerne vil tage del i grill-arrangementer og lære røgeriet at kende.
Vi kan tilbyde:
Alsidige arbejdsfunktioner og dage der aldrig er ens.
Mulighed for at sætte sit præg på denne sommers menuer og udtryk
Løn efter aftale
En sommer oplevelse på en meget lille ø i det Sydfynske Øhav - Vi stiller værelse til rådighed og favorable muligheder for kost.
Ps.
Vi er friluftsmennesker og vægter medarbejdere, der har lyst til at være en del af et ø-liv for en sommer. Arbejdspladsen ligger i tilknytning til vores landbrug/gård. Der bor også andre medarbejdere på gården.
Ansættelses start fra maj eller med løst tilknytning i maj. Er du den rette medarbejder - så finder vi et starttidspunkt, der passer til dig og os!
For mere info: Kontakt Indehaver Gitte Loftlund. Tlf. 50407481 eller på mail til gitte@sommersild.dk
Ansøgning sendes til: gitte@sommersild.dk Læs mere »

Kokkeelev til Schæffergården i Gentofte

Schæffergården er et nordisk hotel- og konferencecenter, ejet af Fondet for Dansk-Norsk Samarbejde. Alt interiør, arkitektur, kunstsamlinger og madlinie er nordisk. Tidernes bedste arkitekter har på 250 år skabt 6.500 smukke kvadratmeter. Schæffergården er omgivet af egen smuk park og søområde og tilbyder fantastiske omgivelser til møder, konferencer, events og fester. Læs mere »

Sommerjob – Københavns Lærerforenings Kolonier

Er du studerende på professionsbacheloruddannelsen i ernæring og sundhed eller igang med ernæringsassistentuddannelsen eller er du evt. færdiguddannet og har du lyst til - sammen med 3 andre - at stå for organisering og madlavning til ca. 40 børn og 8 voksne, samt rengøring på en sommerkoloni - så er et job med okonomafunktion, eller som køkkenassistent på en af Københavns Lærerdforenings Kolonier måske noget for dig. Læs mere »

Coor søger Gastronom elev med speciale i smørrebrød og catering til en kunde i Ballerup/Stor KBH i vores FOOD by Coor division Læs mere »