Kategori: Jobbørs

Er du på jagt efter drømmejobbet eller –praktikpladsen? Så er hjælpen måske kun et enkelt klik væk. Vi samler løbende praktikpladsoplag og ledige stillinger, så der både er noget for elever og uddannede inden for hotel- og restaurationsbranchen.
Rigtig god fornøjelse – og husk, at du også her på siden kan finde tips til din ansøgning og dit CV i menuen.

OBS: Er du arbejdsgiver og mangler du elever eller faglærte? Så send os en mail på job@hrs.dk
Stillingsannoncer bedes sendt som tekst-fil og eventuelt billede skal være min. 1000 px i bredden.

Husk også vores Branche Speed Dating arrangementer, som afholdes flere gange årligt. Næste arrangement bliver afholdt den 30. april 2020 fra kl. 10:00-11:00.

Her vil du blandt andet have en mulighed for at møde en masse af vores elever, som enten er færdige eller er lige ved at være færdige på grundforløbet.

Invitation bliver sendt ud cirka en måned før arrangementet. Hvis du ikke mener, du er på vores mailingliste, kan du tilmelde dig her.

Kan du ikke vente så længe, er du meget velkommen til at komme på besøg og hilse på vores elever. Skriv til praktikcenter@hrs.dk, så vil en af vores praktikpladskonsulenter tage kontakt til dig.

Kokkeelev til Christianshavns Færgecafé

Jeg hedder Erik og er ejer af Christianhavns Færgecafé. Her har jeg skabt et spisested, der tilbyder traditionel dansk mad med et tvist. Tonen er bramfri, men kærlig og kvaliteten er i top. Vi laver vores egne snaps og marinerer selv vores sild. Vi har altså sat barren højt, og det skal du have lyst til at deltage i dette arbejde. Læs mere »

Den unikke læreplads – Mundwerk søger kokkeelev

Tingene går stærkt i Mundwerk og derfor leder vi efter vores næste kokkeelev til at fuldende teamet. Mundwerk, beliggende i Nordhavn, er en eventvirksomhed med fokus på unikke og skræddersyede løsninger til enhver lejlighed. Vi elsker gode fester og laver mange af dem. Vores arrangementer er lige fra en private dining på 8 gæster, til store firmafester på op imod 1000 gæster. Derudover driver vi flere steder – herunder TheKrane. Fælles for dem alle er at maden og håndværket er i fokus – Den gode hjemmelavede mad. Vi er alle udlærte restaurantkokke, som har fået smag for denne del af branchen og ”High end” restaurantmad – Bare uden restauranten. Læs mere »

Dragsholm Slot – Relais & Châteaux søger receptionistelev

Dragsholm Slot - Relais & Châteaux i det smukke Odsherred kun en time fra København søger en receptionsistelev. Dragsholm Slot er Slotshotel & Gastronomi med restauranter, hotel og tilbyder sale og saloner til selskaber, møder og konferencer. Slottet blev i 2018 optaget i den prestigefulde hotelguide Relais & Châteaux og gourmetrestauranten i slotskøkkenet har siden 2017 båret en Michelin-stjerne. Læs mere »

Bagerelev til DFDS

Vi søger løbende kvalificerede kollegaer til vores team. Er du interesseret i at prøve dine kompetencer af i en stilling som bagerelev til søs, så søg denne uopfordrede stilling. Læs mere »

Enhjørning søger konditor

Unicorns & Rainbows søger uddannet konditor eller bager med hang til farver, glimmer og æstetisk design til vores food og design studio i København K. Læs mere »

Sommerjob

Er du studerende på Hotel og Restaurationsskolen, evt. færdiguddannet, og har du lyst til - sammen med 3 andre - at stå for organisering og madlavning til ca. 40 børn og 8 voksne, samt rengøring på en sommerkoloni - så er et job med økonomafunktion, eller som køkkenassistent på en af Københavns Lærerforenings Kolonier måske noget for dig. Læs mere »

Kokkeelever til Vækst

Vores team på Vækst, har med stolthed modtaget en Michelin Plate. Vil du være en del af teamet, så start din kokkeuddannelse her på Restaurant Vækst.
Vi er på udkig efter de skarpeste og mest motiverede kokkeelever til Vækst. Læs mere »

VERDENS BEDSTE KOKKEELEV

Hver dag frembringer vores dynamiske hold af dygtige kokke og elever, kreative og velsmagende retter. Hos os har den dygtige elev også ret… Ønsker du en spændende og udfordrende elevtid, er Tholstrup stedet. Læs mere »

Tjenerelever til Copenhagen Admiral Hotel

Hvis du har lyst til at arbejde i et internationalt miljø og møde gæster fra hele verden, har vi måske jobbet til dig. Vi søger tjenerelever med stort engagement og viljen til at lære fra en travl virksomhed i konstant udvikling. Læs mere »

Kokkeelever til Rabarbergaarden

Rabarbergaarden vokser og derfor søger vi nye engangerede og passionerede medarbejdere til Rabarbergaards familien. Vi tilbyder vi en helt unik mulighed for at udvikle din karriere indenfor den bæredygtige og høj gastronomiske fødevarescene. Læs mere »

Tjenerelev, Scandic Sluseholmen

Er du ambitiøs og drømmer om at få Danmarks bedste uddannelse til tjener, så tror vi på at du er vores nye tjenerelev på Scandic Sluseholmen. Hos os lærer vi dig hvordan du får det fulde overblik over dine gæster i restauranten og samtidig kan sikre at hver eneste tallerken er serveret med stor respekt for god mad. Vi ved, at du sætter en ære i at lære hotellets skiftende menuer og vine at kende, så du kan rådgive bedst muligt. Og vi ved, at for dig er glasset altid halvt fyldt, og at din positive indstilling spreder sig i hele restauranten, også selv som helt ny tjenerelev. Vi lærer dig at præsentere menuer og udvalgte vine og hvordan et bord står knivskarpt. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig. Læs mere »

Faglært kok søges til Restaurant PLUTO

Restaurant Pluto søger en faglært kok til fuldtidsstilling, som brænder for faget og for at indgå i vores meget travle og professionelle men også sjove team. Restaurant Pluto har siden åbningen i efteråret 2012, været anset for at være én af Københavns mest funky steder at både spise og drikke med fokus på kvalitet og smag. Restaurant Pluto ligger midt i København og holder åbent hele ugen, kun med aftenservice. Restaurant Pluto indgår i en søskendeflok bestående af: Gorilla, Barabba, Retour Ny Østergade, Retour Vesterbro og Retour Aarhus Læs mere »

Receptionistelev til Ibsens Hotel

Er du fleksibel og udadvendt? Har du en stor passion for service? Og drømmer du om at være elev i en virksomhed, hvor der er udvikling og mange skønne kolleger? Kan du svare ja til alle tre spørgsmål, er du lige den elev, vi søger til Ibsens Hotel. Læs mere »

Join Our Team, The Celtic Ross, Ireland

The Celtic Ross prides itself on delivering a high level of customer service. If you are passionate about giving the best service you can, going that extra mile to assist a guest in having the perfect experience in West Cork. If you are looking for a change in career or wanting to take the next step in an already established career in hospitality, then please contact us. Læs mere »

Cater-elev søges til kantine og mødecenter i Handicaporganisationernes Hus

Står du og mangler elevplads, og kunne du tænke dig at arbejde med mad, så tilbyder vi dig muligheden her. Netop nu har vi en plads som Cater-elev åben til en person, som kunne tænke sig at arbejde med mad og blive en del af holdet bag Den glade trøffel, som driver køkkenet og mødecenteret i Handicaporganisationernes Hus i Taastrup lidt uden for København. Læs mere »

Internship F&B and Front Office, Asia

We want to share with you an amazing opportunity for students who are seeking a quality internship in Asia!
One of our 5-star Host Organization partners – W Hotel in Malaysia – is currently hiring interns for positions in its food & beverage and front office departments. The internship position openings are for F&B Service and Bar intern, as well as for Guest Services and Front Office intern. Læs mere »

ERFAREN SOUSCHEF SØGES TIL RESTAURANT LUCIFERS KØKKEN

Lucifer er Københavns nye store restaurant med højt til loftet, hvor vi byder vores gæster
indenfor i en verden af ild og varme krydderier. Det første man møder som gæst er vores
smukke indrettede cocktailbar med 7 meter til loftet og en 28 m lang bar.
Bag cocktailbaren ligger restauranten og med vores åbne ildsted som
“hjertet”, giver det restauranten en fantastisk varm og lækker stemning.
Alle retter tilberedes over det 4 meter brede ildsted med inspiration fra det mellemøstlige og
sydamerikanske køkken. Menuen rummer både fisk, kød og grønne retter. Læs mere »

Distrikts lejr 2020

Lyst til erfaring med madlavning til mange?
Og til at blive en del af noget større?
Så kunne vi godt bruge dig!
Næste sommer afholder vi en spejderlejr nær Hvalsø, og her kunne vi rigtig godt bruge nogle, der var erfarne udi madlavning til at hjælpe os. Lejren afholdes d. 18/7—25/7 2020 og vi skal lave mad til ca. 150 personer tre gange om dagen.
Vi sørger selvfølgelig for alle ingredienser og udstyr til madlavningen— så mangler vi bare dine kompetencer til at gøre måltidet ekstra lækkert!
Vi er meget fleksible mht. arbejdstider og det er bestemt en mulighed kun at deltage i en del af lejren. Derudover er en spejderlejr er drevet af frivillige kræfter, så vi kan ikke tilbyde dig anden løn end ekstra erfaring, et nyt fællesskab og en super fed oplevelse.
Hvis det kunne være noget for dig eller bare har yderligere opklarende spørgsmål, så kontakt os endelig på distriktslejr2020@gmail.com
Du kan læse mere om lejren på virykkerverden.com eller find os på Facebook eller Instagram.
//Lejrstaben Læs mere »

Tjenerelev til Restaurant Sejlklubberne Charlottenlund

VI SØGER EN DYGTIG OG ENGAGERET TJENERELEV
Vi har travlt og søger derfor ny tjenerelev, der brænder for faget og som har lyst til at prøve kræfter i en travl og alsidig hverdag. Vi laver mad både for a la carte gæster og til selskaber i og uden for huset, events med mere. Læs mere »

Kokkeelever til Les Bacchanales

Ambitiøse kokkeelever har muligheden for at søge til Les Bacchanales, 1 stjerne i Guide Michelin, i Vence lige nord for Nice i Sydfrankrig. Der er løbende ansøgning. Læs mere »

Praktikplads i Irland

Søger du praktik i udlandet, og vil du gerne styrke dit engelske? Så har Hotel- og Restaurantskolen lavet et super samarbejde med en masse arbejdsgivere i Irland. Hvad venter du på? Læs mere »

Praktik i udlandet

Har du bestået dit grundforløb og drømmer du om at rejse og se verden som en del af din uddannelse? Så har du en enestående mulighed som elev på Hotel- og Restaurantskolen. Læs mere »