Kategori: Jobbørs

Her finder virksomheder og elever hinanden. Jobbørsen er for dig, der leder efter en praktikplads, et fritidsjob eller drømmejobbet efter svendeprøven.

Er du arbejdsgiver med en ledig stilling? Så kontakt jobbørsen på job@hrs.dk med et stillingsopslag og gerne et billede.

Branchespeeddating

To gange om året holder praktikcenteret Branchespeeddating, hvor elever og praktikvirksomheder kan møde hinanden til en uformel snak om praktikpladser. Måske sker matchet allerede her?

 

Ekstraordinær branchespeeddate for Receptionistelever: mandag d. 8. juni 10.30 til 11.30

Ekstraordinær branchespeeddate for Skolepraktikelever: onsdag d. 10. juni fra 9.30 til 11.00. 

 

Ordinær branchespeeddate afholdes 26. november 2020 fra kl. 10.00 til 11.00.

Der er tilmeldingskrav for virksomheder, så skriv dig op her og få en invitation, når vi nærmer os speeddaten.

Sommerjob

Er du studerende på Hotel og Restaurationsskolen, evt. færdiguddannet, og har du lyst til - sammen med 3 andre - at stå for organisering og madlavning til ca. 40 børn og 8 voksne, samt rengøring på en sommerkoloni - så er et job med økonomafunktion, eller som køkkenassistent på en af Københavns Lærerforenings Kolonier måske noget for dig. Læs mere »

Tjenerelev søges til Restaurant Charlottenlund Fort

Restaurant Charlottenlund Fort ligger ved stranden med udsigt over Øresund, så langt øjet rækker. Den historiske beliggenhed er helt unik og sætter rammen for mange smukke og dejlige dage på vores terrasse. Vi er en a la carte og selskabsrestaurant, med faste klassikere på kortet, en skiftende tastingmenu og temaaftner med blandet andet skaldyr og vildt. Læs mere »

Tjenerelever til Copenhagen Admiral Hotel

Hvis du har lyst til at arbejde i et internationalt miljø og møde gæster fra hele verden, har vi måske jobbet til dig. Vi søger tjenerelever med stort engagement og viljen til at lære fra en travl virksomhed i konstant udvikling. Læs mere »