Kategori: Jobbørs

Er du på jagt efter drømmejobbet eller –praktikpladsen? Så er hjælpen måske kun et enkelt klik væk. Vi samler løbende praktikpladsoplag og ledige stillinger, så der både er noget for elever og uddannede inden for hotel- og restaurationsbranchen.
Rigtig god fornøjelse – og husk, at du også her på siden kan finde tips til din ansøgning og dit CV i menuen.

OBS: Er du arbejdsgiver og mangler du elever eller faglærte? Så send os en mail på job@hrs.dk
Stillingsannoncer bedes sendt som tekst-fil og eventuelt billede skal være min. 1000 px i bredden.

Husk også vores Branche Speed Dating arrangementer, som afholdes flere gange årligt.

Her vil du blandt andet have en mulighed for at møde en masse af vores elever, som enten er færdige eller er lige ved at være færdige på grundforløbet.

Invitation bliver sendt ud cirka en måned før arrangementet. Hvis du ikke mener du er på vores mailingliste, kan du tilmelde dig her.

Kan du ikke vente så længe, er du meget velkommen til at komme på besøg og hilse på vores elever. Ring til en af vores praktikpladskonsulenter og aftal nærmere – Thomas: 3142 7612 eller Kira: 3122 7454.

KOKKEELEV, KØBENHAVN

JOBBET
Som kokkeelev hos Kromann Reumert er du ansvarlig for at yde den bedste service til såvel interne medarbejdere i vores personalerestaurant som eksterne gæster og klienter på vores mødegang. Læs mere »

KOKKEELEV, KØBENHAVN

Kromann Reumerts køkken er kendetegnet ved at lave mad ud fra vores køkkendogmer og bruge de bedste råvarer. Du vil få et stort råvarekendskab, da vi laver alt fra bunden og dagligt skifter menu. Du vil endda komme til at høste honning fra vores egne bistader. Læs mere »

Cap Horn søger kokkeelev

Hver dag frembringer vores dynamiske hold af dygtige kokke og elever, kreative og velsmagende retter. Hos os har den dygtige elev også ret… Ønsker du en spændende og udfordrende elevtid, er Cap Horn stedet. Læs mere »

Radisson Collection søger kokkeelever

If you love a fast paced, inspirational environment, full of people who are powered by passion, then you are just what we need.
This is your big chance to learn about becoming a top Chef, because we grow our talent from within. Læs mere »

H15 cafeteria og Bar søg er kokkeelev

"H15 Cafeteria er et nyt spisehus på Halmtorvet, Vesterbro. Vi har ombygget en gammel fragtmandshal til et uformelt cafeteria med fokus på håndlavet mad morgen, middag og aften. Vi har fået en super start og er nu klar til at udvide det dygtige team i køkkenet med en kokkeelev. Læs mere »

Kokkeelev søges til Hotel Castillo de Monda- Spanien

Har du lyst til at arbejde med spansk gastronomi på højt plan? og kan du være væk i 4-6 måneder? Så kan det være at det er dig der skal mod varmere himmelstrøg og bo og arbejde på Hotel Castillo de Monda, blot 15 minutter fra Marbella i Malaga. Ansættelsen starter fra 1 feb. 2019 og gerne 6 mdr. frem ( mulighed for forlængelse) Læs mere »

kokkeelev til SEA by Kiin Kiin

Vi er en søster restaurant til den moderne thailandsk restaurant, Kiin Kiin, med en Michelin-stjerne pris. Vi laver Sydøst asiatiske mad i vores egen
fortolkning med nogle twist. Vi leverer top kvalitet og lækker thai-mad med nogle ekstraordinære madoplevelse til vores gæster dagligt. Læs mere »

Coor søger Gastronom elev med speciale i smørrebrød og catering til en kunde i Ballerup/Stor KBH i vores FOOD by Coor division Læs mere »

CMP søger Gastronom elev med specialle i smørrebrød og catering

Vi søger en frisk og arbejdsom elev til uddannelsen ’Gastronom med speciale i smørrebrød og catering’ til vores kantine i København. Du skal sammen med dine kommende kolleger være med til at forkæle vores medarbejdere med god, velsmagende, næringsrig og sund mad. Køkkenet fokusere på det traditionelle danske køkken, men vi lader os også inspirere af nye trends udefra. Læs mere »

Kokkeelever til Cofoco Restauranterne

Kokkeelever til Cofoco Restauranterne

Er du fremtidens opfindsomme, arbejdsomme og dygtige Cofoco-kok? Så starter det hele her. Vi er på udkig efter de skarpeste knive i skuffen, for vi mangler dygtige og motiverede kokkeelever til flere af vores restauranter. Læs mere »

Souschef søges til KöD København!

Om KöD:
Vi er et ungt og dynamisk team, der driver vores restauranter med stor lyst og passion for at give vores gæster en enestående oplevelse. Det gode produkt kommer fra medarbejdere og vi tror på, at et godt arbejdsmiljø samt fantastiske kollegaer netop er den opskrift der skal til, for at kunne levere det bedste til vores gæster. Læs mere »