Kategori: Jobbørs

Er du på jagt efter drømmejobbet eller –praktikpladsen? Så er hjælpen måske kun et enkelt klik væk. Vi samler løbende praktikpladsoplag og ledige stillinger, så der både er noget for elever og uddannede inden for hotel- og restaurationsbranchen.
Rigtig god fornøjelse – og husk, at du også her på siden kan finde tips til din ansøgning og dit CV i menuen.

OBS: Er du arbejdsgiver og mangler du elever eller faglærte? Så send os en mail på job@hrs.dk
Stillingsannoncer bedes sendt som tekst-fil og eventuelt billede skal være min. 1000 px i bredden.

Husk også vores Branche Speed Dating arrangementer, som afholdes flere gange årligt.

Her vil du blandt andet have en mulighed for at møde en masse af vores elever, som enten er færdige eller er lige ved at være færdige på grundforløbet.

Invitation bliver sendt ud cirka en måned før arrangementet. Hvis du ikke mener du er på vores mailingliste, kan du tilmelde dig her.

Kan du ikke vente så længe, er du meget velkommen til at komme på besøg og hilse på vores elever. Ring til en af vores praktikpladskonsulenter og aftal nærmere – Thomas: 3142 7612 eller Kira: 3122 7454.

Rødvig kro og badehotel søger kokkeelev

Vores kokkeelev er netop færdigudlært og vi søger hans afløser.
Vi har en travl restaurant med både selskaber, a la carte, kurser og hotelophold.
Vi søger en teamplayer, der har lyst til at indgå i vores køkkenteam, hvor vi sætter pris på en uformel, god og humoristisk omgangstone. I det relativt unge team er der nu en køkkenchef, to kokke, en konditor og en elev. Vi søger en kokkeelev, der kan supplere vores team med kreativitet og nye ideer. Du skal være lærenem og have interesse for dit håndværk og sætte pris på arbejdet med ærlige og gerne lokale råvarer. I vores køkken bliver alt lavet fra bunden.
Vi tilbyder en elevplads, hvor du lærer at arbejde selvstændigt med store frihedsgrader. Det er også muligt at søge stillingen som voksenelev.
Vi forventer du er mødestabil, fleksibel og engageret.
Det vil være en fordel, hvis du er udadvendt, glad og smilende.
Elevpladsen er til besættelse hurtigst muligt.
Send os gerne en mail på info@roedvigkro.dk eller kom forbi med din ansøgning.
Vi glæder os til at høre fra dig!
Med venlig hilsen
Rødvig Kro & Badehotel Læs mere »

Restaurant the Fat Pike søger kokkelev

Vi søger en kokkeelev til vores restaurant på Islands brygge.  Vi tilbyder en elevplads på en rigtig god fisk og skaldyrs restaurant hvor man kan lære fra dygtig kokke på et internationalt team.  Her for mand erfaring med A la carte retter, samt selskaber og andre forskellig events. Læs mere »

Souschef søges til KöD København!

Om KöD:
Vi er et ungt og dynamisk team, der driver vores restauranter med stor lyst og passion for at give vores gæster en enestående oplevelse. Det gode produkt kommer fra medarbejdere og vi tror på, at et godt arbejdsmiljø samt fantastiske kollegaer netop er den opskrift der skal til, for at kunne levere det bedste til vores gæster. Læs mere »