Kategori: Jobbørs

Er du på jagt efter drømmejobbet eller –praktikpladsen? Så er hjælpen måske kun et enkelt klik væk. Vi samler løbende praktikpladsoplag og ledige stillinger, så der både er noget for elever og uddannede inden for hotel- og restaurationsbranchen.
Rigtig god fornøjelse – og husk, at du også her på siden kan finde tips til din ansøgning og dit CV i menuen.

OBS: Er du arbejdsgiver og mangler du elever eller faglærte? Så send os en mail på job@hrs.dk
Stillingsannoncer bedes sendt som tekst-fil og eventuelt billede skal være min. 1000 px i bredden.

Husk også vores Branche Speed Dating arrangementer, som afholdes flere gange årligt. Næste arrangement bliver afholdt den 28. november 2019 fra kl. 10:00-11:00.

Her vil du blandt andet have en mulighed for at møde en masse af vores elever, som enten er færdige eller er lige ved at være færdige på grundforløbet.

Invitation bliver sendt ud cirka en måned før arrangementet. Hvis du ikke mener du er på vores mailingliste, kan du tilmelde dig her.

Kan du ikke vente så længe, er du meget velkommen til at komme på besøg og hilse på vores elever. Ring til en af vores praktikpladskonsulenter og aftal nærmere – Thomas: 3142 7612 eller Kira: 3122 7454.

Internship Position in Hotel Chain in Spain (receptionist)

Our collaborator is a well-known design hotels chain in whole Spain. The hotel has a perfect location in the centre of each city and their resorts are located next to the sea. All the rooms are luxurious and fully equipped. The hotel chain is now looking for interns for different positions like the reception, marketing / communications, business administration, PR, reservations and rooms division. During this internship you will learn a lot of new skills about organization, responsibility and the general hospitality sector. The working environment is international, so you will be able to improve your language skills. Læs mere »

Tjenerelever – SALT bar & restaurant

Hvis du har lyst til at arbejde i et internationalt miljø og møde gæster fra hele verden, har vi måske jobbet til dig. Vi søger tjenerelever med stort engagement og viljen til at lære fra en travl virksomhed i konstant udvikling. Læs mere »

Restaurant Je t´aime søger kokkeelev

Som kokkeelev på Je t´aime er det væsentligt, at du har lyst til at blive en del af et mindre, men fermt hold. Vi er en fransk bistro, hvor vi laver maden fra bunden, og sætter en stor ære i at arbejde med de bedste råvarer. Læs mere »

BLIV KOK I ALPERNE TIL VINTER!

Kunne du tænke dig at blive en del af Skandinaviens største skirejsebureau, der blandt andet består af de kendte brands Danski, Nortlander og Slopetrotter? Så læs videre. Skinetworks søger nu Danmarks bedste kokke til vores egne konceptbaserede hoteller i Frankrig og Østrig til sæsonen 2019/2020. Læs mere »

Kære kommende kokkeelev/kollega!

Vi søger en ny kokkeelev på Restaurant Toldboden på Frederikssund havn.
Vi er et ungt energisk team, der brænder for at give vores gæster den bedste mulige oplevelse hver gang! Er det noget, du kunne tænke dig at være med til?
Restaurationsbranchen kan SÅ meget mere end man tror. En uddannelse i denne branche giver dig praktisk og god erfaring med videre i livet. Læs mere »

Clarion Hotel Copenhagen airport søger kokkeelev

Clarion Hotel Copenhagen airport har været 3 år i Danmark. Vi er del af en større hotelkæde, som hedder Nordic choice hotels, som er ejet af en nordmand der hedder Petter Stordalen, der ejer over 200 hoteller, kan man lide at rejse i norden så er der gode personalefordele også. Læs mere »

Receptionistelev med tysk kompetencer til Berlin

Möchtest du unser erster Eindruck sein? Fühlt sich jeder Gast bei dir sofort herzlich willkommen und gut angekommen? Du hast ein offenes Ohr für sämtliche Fragen und Wünsche unserer Gäste und bleibst auch bei Gruppenanreisen ganz ruhig? Wenn du über eine professionelle, sympathische Gelassenheit sowie über eine positive Ausstrahlung verfügst und gerne im Zentrum des Geschehens stehst, dann bist du genau richtig für unseren Front Office. Hier erwarten dich folgende Aufgaben: Læs mere »

Køkkenchef Hotel Icefiord

Drømmer du om at arbejde med de bedste arktiske råvarer - Hellefisk, snekrabber, stenbidder, rensdyr, moskus?
Og ville du elske at se hvaler og isbjerge fra første parket, samt nyde stilheden fra de storslåede grønlandske landskaber? Læs mere »

Kokkeelev søges til Buvette Nordhavn

Som kokkeelev på Buvette, er det vigtigt du har lyst til at bidrage på et mindre, men kompetent hold. Vi tager udgangspunkt i det franske køkken, men lader os også inspirere af det nordiske. Du vil referere til og arbejde tæt sammen med køkkenchefen, så du er tæt på beslutningerne og kan være med til at sætte dit præg på Buvette Nordhavn. Vi har a’la carte frokost og aften, samt selskaber på op til 45 mennesker. Læs mere »

Smagningspersonale til Rossini caviar

Rossini Caviar producerer og sælger et bredt sortiment af luksusprodukter, som gammeldagsrøget laks,
ørred- og lakserogn, blinis til en lang række supermarkeder og delikatessebutikker.
Smagningspersonale
Rossini Caviar A/S, København
Fleksibelt fritidsjob Læs mere »

COFOCO SØGER KOKKEELEVER

I Cofoco har vi rygende travlt med gæster fra både ind- og udland, og det kræver en masse – ikke mindst rigtig gode kokkeelever på vores restauranter! Læs mere »

Tjenerelev søges til Irland

Nu har du en enestående mulighed for at opleve det autentiske Irland. Celtic Ross Hotel i West Cork, Ireland søger lige nu tjenerelever til deres food & beverage area. Der er også mulighed for løbende opstart. Læs mere »

Kokkeelever til Les Bacchanales

Ambitiøse kokkeelever har muligheden for at søge til Les Bacchanales, 1 stjerne i Guide Michelin, i Vence lige nord for Nice i Sydfrankrig. Der er løbende ansøgning. Læs mere »

Praktikplads i Irland

Søger du praktik i udlandet, og vil du gerne styrke dit engelske? Så har Hotel- og Restaurantskolen lavet et super samarbejde med en masse arbejdsgivere i Irland. Hvad venter du på? Læs mere »

Praktik i udlandet

Har du bestået dit grundforløb og drømmer du om at rejse og se verden som en del af din uddannelse? Så har du en enestående mulighed som elev på Hotel- og Restaurantskolen. Læs mere »

Coor søger Gastronom elev med speciale i smørrebrød og catering til en kunde i Ballerup/Stor KBH i vores FOOD by Coor division Læs mere »