Kategori: Jobbørs

Er du på jagt efter drømmejobbet eller –praktikpladsen? Så er hjælpen måske kun et enkelt klik væk. Vi samler løbende praktikpladsoplag og ledige stillinger, så der både er noget for elever og uddannede inden for hotel- og restaurationsbranchen.
Rigtig god fornøjelse – og husk, at du også her på siden kan finde tips til din ansøgning og dit CV i menuen.

OBS: Er du arbejdsgiver og mangler du elever eller faglærte? Så send os en mail på job@hrs.dk
Stillingsannoncer bedes sendt som tekst-fil og eventuelt billede skal være min. 1000 px i bredden.

Husk også vores Branche Speed Dating arrangementer, som afholdes flere gange årligt.

Her vil du blandt andet have en mulighed for at møde en masse af vores elever, som enten er færdige eller er lige ved at være færdige på grundforløbet.

Invitation bliver sendt ud cirka en måned før arrangementet. Hvis du ikke mener du er på vores mailingliste er du velkommen til at skrive til Trine: tas@hrs.dk

Kan du ikke vente så længe, er du meget velkommen til at komme på besøg og hilse på vores elever. Ring til en af vores praktikpladskonsulenter og aftal nærmere – Thomas: 3142 7612 eller Kira: 3122 7454.

Bagerelev søges til DFDS

Du vil blive en del af et team, der laver brød og kager til vores fem forskellige restauranter ombord. Som bagerelev hos DFDS får du mulighed for at prøve kræfter med alt indenfor branchen, så som fløde kager, glutenfrit brød, stenalderbrød, tørkager, skærekager, små desserter, pizzadej, surdejsbrød, almindelig bagerbrød, rundstykker og meget mere. Derudover bliver man som bagerelev dagligt udfordret med spændende opgaver, hvor man kan lade kreativiteten løbe frit, når der fx skal laves kage til vores cirka 170 crew medlemmer ombord. Læs mere »

Kok og kokkeelev søges til skisportshotel i Norge

Gaustablikk Høyfjellshotell søger nu en kok samt en kokkeelev til vores køkken på hotellet. Du vil arbejde sammen med professionelle kokke fra mange forskellige lande, og du vil få en grundig oplæring. Vi har et åbent og godt arbejdsmiljø, og vi ønsker at du kan leve op til samt efterleve følgende: Læs mere »

Kokke, tjenere og -elever søges til Restaurant GORILLA

Restaurant Gorilla søger kokke, tjenere og -elever, som brænder for faget og for at indgå i vores meget travle og professionelle men også sjove team. Restaurant Gorilla har siden åbningen i oktober 2014, været anset for at være én af Københavns mest funky steder at både spise og drikke med fokus på kvalitet og smag. Restaurant Gorilla ligger i Kødbyen og holder åbent mandag-lørdag, kun med aftenservice. Restaurant GORILLA indgår i en søskendeflok bestående af: Pluto, Retour Steak Ny Østergade, Retour Steak Aarhus & Retour Steak Vesterbro Læs mere »

Kokkeelev søges til Brus

BRUS på indre Nørrebro er et stort hus, med bryggeri, bar, bottleshop og åben restaurant. Vores køkken er internationalt, både køkkenholdet og maden, så engelsk er nødvendigt. Der er fokus på fermentering og maden er casual øl venlig. Læs mere »

Kok søges til Omar

I slutning af august åbnede en håndfuld gæve gutter en lille neighborhood restautant på Nørrebro, nærmere bestemt Refsnæsgade 32. Her laver vi god mad fra bunden, serverer friske og saftige vine, laver gode drinks og hører old school hip hop. Læs mere »

Caterelev søges til Tivoli

Vil du lære at lave mad til Tivolis mange medarbejdere?

Vil du være elev i Tivolis mest populære restaurant – medarbejderkantinen? Har du lyst til at være på en arbejdsplads, hvor man møder masser af mennesker hver dag? Og synes du, det er sjovt at være en del af et travlt køkken, så er det dig der skal være vores nye caterelev! Læs mere »

SALT SØGER KOKKEELEV

NÆRVÆR OG FLEXIBILITET
Som person er du ansvarsfuld, viljestærk og har en stor interesse samt entusiasme for madlavning. Du har lysten til at arbejde i et tæt team, hvor alle er afhængige af hinanden. Du bliver en del af en gruppe på 12 elever, som alle arbejder i forskellige dele af køkkenet. Dette medfører, at du gennem uddannelsen får erfaring fra alle aspekter – lige fra banket/selskabsservering til a la carte – kød, fisk og dessert. Med andre ord: en bred uddannelse. Læs mere »

Kokkeelev søges til Skt. Petri

Restauranterne tilbyder morgenmad 365 dage om året. Til frokost og aften serveres der international inspirerede retter i hotelrestauranten. I P Eatery har vi skabt et nordisk køkken med inspiration fra Middelhavet, til både hotelgæster, lokale og besøgende af byen. Udover det har hotellet også en konferenceafdeling, hvortil køkkenet kreerer pauseserveringer, frokoster og
forestår afvikling af selskaber. Læs mere »

Ernæringsassistent-elev søges til socialpsykiatrisk botilbud

Botilbuddet Klintegården søger en ernæringsassistent-elev pr. 1. august 2018 eller snarest. Arbejdstiden vil være på 37 timer om ugen og ligge i tidsrummet 7 - 19:30 på hverdage. Klintegårdens café tilbyder frokost og aftensmad til beboere, pårørende og personale, og derudover leverer vi mad til kurser og arrangementer. Læs mere »

Tjenerelev søges til Comwell Holte

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel. Læs mere »

CANTINA SØGER KOKKEELEVER

Vi lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø med en god tone.
Vi forventer at du er positiv, glad for mad, flittig og en god kollega.
Vi kan tilbyde dig en super uddannelse hvor du lærer at lave mad fra bunden med respekt for de enkle råvarer. Læs mere »

Catereelever søges til Coor

Kickstart din karriere i en gastronomisk bæredygtig virksomhed, der bringer sundhed og madglæde til sine gæster hverdag. Coor varetager kantinedriften hos flere af kunder i Danmark. Det er spændende kantiner med masser af glade gæster. Vi søger 2 Caterelever til vores kunde Danmarks statistik på Østerbro, der med nysgerrigt sind, kan bidrage til en hverdag der udvikler sig og hele tiden er foranderlig. Coors køkkenchefer og kokke er rutinerede, fagligt dygtige og brænder for deres håndværk, så du vil derfor som Caterelev få kompetente kollegaer at sparre med og lære af. Læs mere »

Kokkeelev til Den Røde Cottage

Den Røde Cottage i Klampenborg, Dyrehaven søger en kokkeelev til at indgå i vores lille ambitiøse team af kokke og elever. Vi går ikke på kompromis med råvarerne og benytter os kun af de mest friske. Vores grønt henter vi selv på en lille gård og vi får hele dyr hjem. Du skal derfor have en stor interesse i selve råvaren og dét at lære at udnytte den. Læs mere »

Kok eller lignende søges til Jurfood

Vi søger en kok eller person med anden faglig relevant baggrund, som kan varetage vores lille men ambitiøse køkken. Ansættelse og tiltrædelse er hurtigst muligt - heller i morgen end i overmorgen! Læs mere »

Bager søges til Mexico

VI er bosat i Mexico på 17 år og importerer skandinavisk design til vores 4 forretninger her i Mexico. (Guadalajara, Puerto Vallarta, Merida og Queretaro) Læs mere »

Tjener søges til Jurfood

Vi søger en tjener eller person med anden faglig relevant baggrund, som kan varetage vores lille men ambitiøse forretning. Ansættelse og tiltrædelse er snarest muligt. Læs mere »

Kok søges til Jurfood

Vi søger en kok eller person med anden faglig relevant baggrund, som kan varetage vores lille men ambitiøse køkken. Ansættelse og tiltrædelse er snarest muligt. Læs mere »

Praktikplads i Irland

Søger du praktik i udlandet, og vil du gerne styrke dit engelske? Så har Hotel- og Restaurantskolen lavet et super samarbejde med en masse arbejdsgivere i Irland. Hvad venter du på? Læs mere »

Souschef søges til KöD København!

Om KöD:
Vi er et ungt og dynamisk team, der driver vores restauranter med stor lyst og passion for at give vores gæster en enestående oplevelse. Det gode produkt kommer fra medarbejdere og vi tror på, at et godt arbejdsmiljø samt fantastiske kollegaer netop er den opskrift der skal til, for at kunne levere det bedste til vores gæster. Læs mere »