Kategori: Jobbørs

Er du på jagt efter drømmejobbet eller –praktikpladsen? Så er hjælpen måske kun et enkelt klik væk. Vi samler løbende praktikpladsoplag og ledige stillinger, så der både er noget for elever og uddannede inden for hotel- og restaurationsbranchen.
Rigtig god fornøjelse – og husk, at du også her på siden kan finde tips til din ansøgning og dit CV i menuen.

OBS: Er du arbejdsgiver og mangler du elever eller faglærte? Så send os en mail på job@hrs.dk
Stillingsannoncer bedes sendt som tekst-fil og eventuelt billede skal være min. 1000 px i bredden.

Husk også vores næste Branche Speed Dating arrangement, som afholdes torsdag den 23. november.

Her vil du blandt andet have en mulighed for at møde en masse af vores elever, som enten er færdige eller er lige ved at være færdige på grundforløbet.

Invitation bliver sendt ud cirka en måned før arrangementet. Hvis du ikke mener du er på vores mailingliste er du velkommen til at skrive til Trine: tas@hrs.dk

Kan du ikke vente så længe, er du meget velkommen til at deltage i vores jobcafé som er åben hver torsdag fra kl. 13 til kl. 15. Her kommer skolens elever jævnligt på besøg for at få hjælp til ansøgninger og høre nyt om ledige lærepladser.

Har du lyst til at kigge forbi og møde vores elever en torsdag eftermiddag er du velkommen til at ringe til vores praktikkonsulenter og aftale det nærmere – Thomas: 3142 7612 eller Kira: 3122 7454.

Vi har gastronom-grundforløb der slutter hhv. den 8. september og den 13. oktober, og efterårets grundforløb på alle retninger slutter den 22. december 2017.

Receptionist afløser søges

Netop nu søger vi afløsere i receptionen til vores hotel placeret i Københavns bycentrum. Hotellet er for nyligt blevet en del af den større svenske hotelkæde Ligula og fremtiden byder derfor på både rebranding og nyt koncept igennem det første Good Morning Hotel i Danmark. Læs mere »

COFOCO SØGER KOKKEELEVER

I Cofoco har vi rygende travlt med gæster fra både ind- og udland, og det kræver en masse – ikke mindst rigtig gode kokkeelever på vores restauranter! Læs mere »

Ny tjenerelev til Kokkeriet

Vi tilbyder en arbejdsplads med beliggenhed i hjertet af København, spændende og alsidelige arbejdsopgaver og dygtige kollegaer. Som tjenerelev på Kokkeriet vil du blive en del af et dedikeret team, og blive involveret i flere aktiviteter der skal være med til at styrke og forbedre vores restaurant. Læs mere »

Kcal Factory søger kok eller cater

Hvem er vi?
Kcal Factory er bygget op med et håb om og viljen til at kunne levere sund fastfood med fokus på de gode råvarer, og med få kalorier. Vi startede som et lille hold med forskellige baggrunde, men alle med samme forkærlighed for sund, nærende og lækker mad. Vi var enige om, at der var en mangel på fastfood muligheder, som kunne informere os om, hvad vi indtager i forhold til kalorier, protein, kulhydrater og fedt. Læs mere »

Vi søger en ambitiøs Souschef til Restaurant Øl & Brød

Vi søger en kok som har erfaring inden for det danske køkken, eller har ambitioner om, at udvikle sig inden for det. Den perfekte kandidat har et stort drive og kan holde mange bolde i luften på samme tid. Vi er et ungt team og vi har brug for en, som kan tage ansvar og gå forrest. Læs mere »

Restaurant PS Bar & Grill søger kokkeelever

Da vi på PS Bar & Grill har en elev der snart bliver udlært, og derudover mangler et par arbejdsomme og kreative hænder, har vi netop fået åbnet op for plads til et par nye kokkeelever, gerne med start hurtigst muligt. Læs mere »

Kokkeelev til Christianshavns Færgecafé

Jeg hedder Erik og er ejer af Christianhavns Færgecafé. Her har jeg skabt et spisested, der tilbyder traditionel dansk mad med et tvist. Tonen er bramfri, men kærlig og kvaliteten er i top. Vi laver vores egne snaps og marinerer selv vores sild. Vi har altså sat barren højt, og du skal have lyst til at deltage i dette arbejde. Læs mere »

Kokkeelev søges til Restaurant Fishmarket

Vi søger en dygtig kokkeelev til vores fiskerestaurant Fishmarket. Har du passion for at arbejde med gode råvarer? Vil du udvikle dig i en travl restaurant med dygtige kollegaer og komme med idéer, der kan ende på menukortet? Læs mere »

Terma søger cater-/smørrebrødselev

Vi søger en caterelev til vores kantine i Herlev. Vi kan tilbyde en spændende uddannelse, i en international virksomhed, med en kantine som laver mad til i gennemsnit 100 ansatte og et varierende antal gæster dagligt. Du vil blive en del af en kantine, som består af to andre medarbejdere, som du i tæt samarbejde med, skal sikre madens gode kvalitet og smag. Derudover vil du også komme til, at have et tæt samarbejde med vores afdeling i Lystrup. Læs mere »

Simply Cooking søger kokkeelev

Vi kan tilbyde ordnede forhold, godt arbejdsmiljø og vi garanterer at vores elever lærer at lave alt fra brød og kager til grundtilberedningerne inden for kød og fisk. Vi laver vores mad selv og sætter en stor ære i at vi laver mad fra bunden. Læs mere »

Kokkeelev søges til Danske Regioner

Danske Regioner søger en kreativ og fleksibel kokkeelev til i samarbejde med de øvrige medarbejdere at deltage i køkkenets daglige drift. Køkkenet producerer forplejning til møder og receptioner, gæstekantinebuffet, personalekantine og aftenarrangementer herunder middage. Læs mere »

Bliv receptionistelev på Ruths Hotel

Ruths Hotel søger en dygtig og udadvendt receptionistelev til et spændende og udfordrende job, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel – også når det går rigtig stærkt. Læs mere »

Restaurant KUL i Kødbyen søger 2 kokkeelever

Idéen til KUL kommer fra nogle års arbejde i San Francisco og er inspireret af det californiske cuisine. KUL bliver således et multinationalt åbent køkken med indslag fra de mest interessante strømninger, helt uden konceptuelle forbehold, så længe der er stor smag og kulinarisk pondus. Læs mere »

Tjenerelever til Høst

På Høst har vi rygende travlt med gæster fra ind- og udland, og det kræver en masse – ikke mindst branchens bedste tjenerelever. Læs mere »

Radisson Blu Scandinavia Hotel søger kokkeelev

Radisson Blu Scandinavia Hotel søger en kokkeelev som brænder for sit fag. Vi tilbyder en uddannelse på et stort internationalt hotel, hvor du får mulighed for at dygtiggøre dig i et dynamisk og pulserende miljø. Som elev hos os, vil du indgå i et godt arbejdsmiljø med dygtige kollegaer og gode udviklingsmuligheder. Læs mere »

Lanes & Lounges på Amager søger kokkeelever.

Vi har beliggenhed i et bowlingcenter på Amager (Copenhagen Bowl og Event), men sammenlign os dog ikke med hvad du ellers kender fra et bowlingcenter. Vores menukort er steakhouse med strejf af gourmet. Vi er et alsidigt køkken, der laver alt lige fra smørrebrød til de lokale pensionister, til fine 5 retters bryllupsmenuer. Læs mere »

d’Angleterre søger tjenerelever

Kunne du tænke dig at arbejde med de bedste af de bedste? Har du lyst til at blive en del af et motiveret team i vores Michelin restaurant Marchal på Københavns smukkeste og mest luksuriøse hotel? Brænder du for hotelbranchen og service? Læs mere »