Kategori: Jobbørs

Er du på jagt efter drømmejobbet eller –praktikpladsen? Så er hjælpen måske kun et enkelt klik væk. Vi samler løbende praktikpladsoplag og ledige stillinger, så der både er noget for elever og uddannede inden for hotel- og restaurationsbranchen.
Rigtig god fornøjelse – og husk, at du også her på siden kan finde tips til din ansøgning og dit CV i menuen.

OBS: Er du arbejdsgiver og mangler du elever eller faglærte? Så send os en mail på job@hrs.dk
Stillingsannoncer bedes sendt som tekst-fil og eventuelt billede skal være min. 1000 px i bredden.

Husk også vores Branche Speed Dating arrangementer, som afholdes flere gange årligt.

Her vil du blandt andet have en mulighed for at møde en masse af vores elever, som enten er færdige eller er lige ved at være færdige på grundforløbet.

Invitation bliver sendt ud cirka en måned før arrangementet. Hvis du ikke mener du er på vores mailingliste er du velkommen til at skrive til Trine: tas@hrs.dk

Kan du ikke vente så længe, er du meget velkommen til at komme på besøg og hilse på vores elever. Ring til en af vores praktikpladskonsulenter og aftal nærmere – Thomas: 3142 7612 eller Kira: 3122 7454.

Kokkeelev søges til Brus

BRUS på indre Nørrebro er et stort hus, med bryggeri, bar, bottleshop og åben restaurant. Vores køkken er internationalt, både køkkenholdet og maden, så engelsk er nødvendigt. Der er fokus på fermentering og maden er casual øl venlig. Læs mere »

Kokkeelev søges til Madhus24

Er du vores nye kokkeelev??
Vil du være med til at gøre en positiv forskel for vores gæster.
Kan du bevare smilet når der er travlt og er du omstillingsparat når nye opgaver tikker ind i løbet af dagen? 
Elsker du gode råvarer?

Går du op i økologi, og kan du lide at lave alt fra bunden, så er dette lige noget for dig.Vi laver alt fra surdej og fond over til selskab ud af huset og i huset. Læs mere »

Praktik i udlandet

Kokkeelev søges til Scandic Hvidovre

Er du ambitiøs og drømmer om at få Danmarks bedste uddannelse til kok, så tror vi på at du er vores nye kokkeelev på Scandic Hvidovre. Hos os vil du arbejde med de bedste råvarer og servere kvalitet og madglæde på hver eneste tallerken. Vi ved, at du brænder for at gøre en forskel og med dine kollegers hjælp bliver du i løbet af din læretid knivskarp i køkkenet. Din glæde for at lære nyt og lave god mad smitter af på alle os andre – både dem, du arbejder tæt med og alle vores gæster. Du får rig mulighed for at udvikle dig som kokkeelev og som menneske. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig. Læs mere »

Tjenerelev søges til Den Røde Cottage

Vi er et ungt team, som har overtaget Restaurant Den Røde Cottage ude i Klampenborg. Vi søger en tjenerelev som har lyst til at være en del af vores lille familie. Vi har både á la carte service, receptioner og selskaber, i sommeren har vi også brunch om søndagen. Så der er virkelig mulighed for at prøve en masse forskellige ting, og man kommer til at lære en masse. Restauranten ligger i smukke naturomgivelser og er kun 5 min fra Klampenborg station. Læs mere »

Kok søges til Restaurant Told & Snaps

Du har passion for god dansk mad, synes den danske frokoststil er hyggelig, og kan tænke klart og hurtigt i travle perioder. Du får mulighed for at opbygge stor rutine i det varme køkken og holde mange bolde i luften samtidig. Læs mere »

Tjenerelev søges til Restaurant Charlottenlund Fort

Charlottenlund Fort er en a la carte og selskabsrestaurant. Vi har en tasting-menu, som skifter en gang om måneden og vi holder temaaftner med blandt andet skaldyr og vildt. Sommeren er vores højsæson, hvor vi holder mange bryllupper, fødselsdage mv. og løber rigtig stærkt. Læs mere »

Køkkenchef søges til MadMedMening

MadMedMening er en lille catering-virksomhed, som leverer alt fra daglige frokostordninger, receptioner, events, lækre madpakkeposer mm. til arrangementer af enhver slags – både til erhverv og private. Læs mere »

Caterelev søges til MadMedMening

MadMedMening er en lille cateringvirksomhed, som leverer alt fra daglige frokostordninger til firmareceptioner og -events, lækre madpakkeposer og private arrangementer af enhver slags. Vi bærer med stolthed det økologiske sølvmærke og har leveret god økologisk mad tilberedt fra bunden siden 2009. Læs mere »

Kokkeelev søges til Restaurant Dag H

På Dag H arbejder vi for, at vores gæster skal besøge restauranten med en oplevelse af nærvær og hyggelig atmosfære. Vi har gang i gryderne fra morgen til aften og har sommetider særlige arrangementer på tapetet. Vi har nogle faste klassikere på kortet, men har også skiftende retter og en menu, der kører ca. en måned af gangen. Som kokkeelev vil du blive en del af vores team af kokke og elever, der udvikler sig med nysgerrighed på kokkefaget og med inspiration fra hinanden. Læs mere »

Tjener søges til Jurfood

Jurfood udvider nuværende forretning, og introducerer noget nyt, noget spændende, noget eksklusivt og noget lækkert. Vi leder derfor efter en ny fantastisk kollega, som skal indgå i vores lille men ambitiøse familie/team. Læs mere »

Espehus søger kokkeelev

Restaurant Espehus søger dygtig og engageret  kokkeelev, som skal kunne indgå i den daglige drift i køkkenet på en hyggelig restaurant i Rødovre, beliggende i en idyllisk park. Læs mere »

Kokkeelev søges til Fleisch

Siden sommer 2015 har vi arbejdet hårdt på at skabe et spændende univers, som bygger på Kødbyens stolte slagtertraditioner og serverer inspirerende rustikke kødretter lavet fra bunden med kød fra dyr, som har haft det godt. Læs mere »

Praktikcenter

Ernæringsassistentelev til Hareskovbo Plejehjem

Plejehjemmet Hareskovbo har eget køkken, hvor kokke og køkkenassistenter tilbereder mad til plejehjemmets 85 beboere. Herudover har beboere i den tilliggende kollektivbebyggelse mulighed for at spise i caféen, ligesom pårørende, gæster, personale samt Gladsaxe Kommunes pensionister er velkomne hos os. Læs mere »

Kokkeelev søges til d’Angleterre

Kunne du tænke dig at arbejde med de bedste af de bedste? Brænder du for hotel- og servicebranchen? Har du mod på et udfordrende job i et kreativt og udviklingsorienteret miljø med en bred vifte af opgaver? Læs mere »

TJENERE OG KOKKE SØGES TIL RESTAURANT ALCHEMIST I KØBENHAVN

I forbindelse med genåbningen af Alchemist på Refshaleøen i København, søger vi nye kolleger til vores team. Vi tilbyder dig en spændende arbejdsplads, hvor vi støtter og udfordrer hinanden i vores daglige indsats for at skubbe grænserne for, hvad et måltid kan være. Du bliver en del af vores team i en spændende tid, hvor alting går enormt stærkt og fremtiden byder på store drømme og høje ambitioner. Læs mere »

Bager søges til Spanien

Er du en dygtig og kvalitetsbevidst bager (evt. kok med interesse for bageri) med passion for godt, næringsrigt og økologisk brød? Kan du lide kontakt med kunderne og ekspedition? Og har du lyst til nye eventyr på den spanske solkyst? Læs mere »

Kokkeelever til Restaurant Høst

Restaurant Høst har med stolthed modtaget en MICHELIN Plate og vi har rygende travlt med gæster fra ind- og udland. Det kræver en masse – ikke mindst branchens bedste kokkeelever. Læs mere »

Praktik i udlandet

Frivillige kokkeelev el.lign søges til Q-værk

Er du imødekommende, empatisk og kan du lave mad, som varmer? Brænder du for at gøre en forskel? Og vil du øve dine madkundskaber som frivillig 10t om måneden? Så er det dig, vi har brug for til Projekt Q-værks netværkshus for voldsudsatte kvinder og børn. Læs mere »

Kokkeelever søges til Granola

 Vi er en hyggelig Café der ligger i den franske gade Værnedamsvej, vi er travlt besøgt både frokost og aften og har et super godt team af 3 dygtige og glade kokke samt en køkkenchef. Vi står og mangler 2 udadvendte kokkeelever som er friske på at lærer om det franske køkken. Vi går meget op i at maden er flot og velsmagende samt kreativ, vi taler meget om nye retter i fællesskab for at vi alle lærer mest muligt, samt at det styrker vores fællesskab som vi går højt op i. Læs mere »

Kok søges til Omar

I slutning af august åbnede en håndfuld gæve gutter en lille neighborhood restautant på Nørrebro, nærmere bestemt Refsnæsgade 32. Her laver vi god mad fra bunden, serverer friske og saftige vine, laver gode drinks og hører old school hip hop. Læs mere »

Kokkeelev søges til Restaurant Vandvid

Vi søger en dygtig kokkeelev til vores restaurant ombord på en husbåd i Københavns Sydhavn. Vi har været i gang i trekvart år og haft masser af succes, så vi får mere og mere travlt. Derfor søger vi en dygtig og ansvarsbevidst elev med lyst til at indgå i vores team. Læs mere »

Kokkeelever søges til Nimb Brasserie

På Nimb Brasserie i Tivoli er atmosfæren lys og nordisk. Maden er ukrukket og afslappet og smagen er i fransk brasserietradition. Omgivelserne er venlige og indbydende med en eventyrlig udsigt. Råvarerne er friske, ærlige, sprøde, saftige, møre og nøje udvalgte. Oplevelsen er som på et fransk brasserie i en dansk eventyrhave – helt unik. Læs mere »

Souschef søges til KöD København!

Om KöD:
Vi er et ungt og dynamisk team, der driver vores restauranter med stor lyst og passion for at give vores gæster en enestående oplevelse. Det gode produkt kommer fra medarbejdere og vi tror på, at et godt arbejdsmiljø samt fantastiske kollegaer netop er den opskrift der skal til, for at kunne levere det bedste til vores gæster. Læs mere »