Kategori: Jobbørs

Her finder virksomheder og elever hinanden. Jobbørsen er for dig, der leder efter en praktikplads, et fritidsjob eller drømmejobbet efter svendeprøven.

Er du arbejdsgiver med en ledig stilling? Så kontakt jobbørsen på job@hrs.dk med et stillingsopslag og gerne et billede.

Branchespeeddating

To gange om året holder praktikcenteret Branchespeeddating, hvor elever og praktikvirksomheder kan møde hinanden til en uformel snak om praktikpladser. Måske sker matchet allerede her?

Branchespeeddate 26. november 2020 er aflyst

Branchespeeddate d. 26 november er desværre aflyst grundet Covid-19. Husk, at du altid er velkommen til at kontakte praktikcenteret på mail praktikcenter@hrs.dk, hvis vi skal hjælpe med at finde jeres næste elev.

Smørrebrød og caterelev til Hotel- og Restaurantskolen

Er du passioneret omkring madhåndværk og brænder for at arbejde med bæredygtighed, økologi og sundhed i fokus? Vil du samtidig udfordres og dygtiggøre dig på en skole med læring, gastronomi og udvikling i fokus? Så er du måske vores nye Smørrebrød og cateringelev Læs mere »

Konditorelev til Pharmakon

Vi er en spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads med gode arbejdsforhold. Du vil blive en del af et team på 14 dygtige og hjælpsomme kolleger i køkken og 8 i restauranten. Heraf 2 konditorer. Læs mere »