Kategori: Jobbørs

Her finder virksomheder og elever hinanden. Jobbørsen er for dig, der leder efter en praktikplads, et fritidsjob eller drømmejobbet efter svendeprøven.

Er du arbejdsgiver med en ledig stilling? Så kontakt jobbørsen på job@hrs.dk med et stillingsopslag og gerne et billede.

Branchespeeddating

To gange om året holder praktikcenteret Branchespeeddating, hvor elever og praktikvirksomheder kan møde hinanden til en uformel snak om praktikpladser. Måske sker matchet allerede her?

Branchespeeddate afholdes 26. november 2020 fra kl. 10.00 til 11.00.

Der er tilmeldingskrav for virksomheder, så skriv dig op her og få en invitation, når vi nærmer os speeddaten.

Promenaden 1932 søger kokkeelev

På promenaden 1932 arbejder vi med smørrebrød til frokost og til aften bevæger vi os ud i det franske køkken.
Du vil her indgå i et team der ligger vægt på
gode råvarer & kvaliteten i produktet vi levere. Læs mere »

EVENT- / KØKKENANSVARLIG : (WEEKENDER)

Vi søger en person med flair for madlavning og erfaring med catering op til 100 pax ad gangen. Du arbejder hurtigt, kan indgå i et socialt team og kan arbejde weekender. Du vil blive ansvarlig for vores events i huset (barnedåb, fødselsdage mm.) og skal stå for indkøb og bestilling af varer i ugens løb op til hver weekend. Din primær opgave vil bestå af at koordinere vores events på tværs af vores steder og forberede maden (brunch eller frokost) til de forskellige events. Al forberedelse af indkøb og mad kan gøres i løbet af ugen efter eget skema, men du skal forvente at arbejde min. hveranden weekend frem til kl.15.00. Du skal være selvkørende, selvtænkende og have kørekort. Tiltrædelse august 2020. Læs mere »

Kokkeelev søges til Restaurant GORILLA

Restaurant Gorilla søger en kokkeelev, som brænder for faget og for at indgå i vores meget travle og professionelle men også sjove team. Restaurant Gorilla har siden åbningen i oktober 2014, været anset for at være én af Københavns mest funky steder at både spise og drikke med fokus på kvalitet og smag. Restaurant Gorilla ligger i Kødbyen og holder åbent mandag-lørdag, kun med aftenservice. Restaurant GORILLA indgår i en søskendeflok bestående af: Pluto, Retour  Ny Østergade, Retour Vesterbro, Retour Aarhus, Barabba og Maison. Læs mere »

Kokkeelev til Christianshavns Færgecafé

Jeg hedder Erik og er ejer af Christianhavns Færgecafé. Her har jeg skabt et spisested, der tilbyder traditionel dansk mad med et tvist. Tonen er bramfri, men kærlig og kvaliteten er i top. Vi laver vores egne snaps og marinerer selv vores sild. Vi har altså sat barren højt, og det skal du have lyst til at deltage i dette arbejde. Læs mere »

Mundwerk søger kokkeelev

Tingene går stærkt i Mundwerk og derfor leder vi efter vores næste kokkeelev til at fuldende teamet. Mundwerk, beliggende i Nordhavn, er en eventvirksomhed med fokus på unikke og skræddersyede løsninger til enhver lejlighed. Vi elsker gode fester og laver mange af dem. Vores arrangementer er lige fra en private dining på 8 gæster, til store firmafester på op imod 1000 gæster. Derudover driver vi flere steder – herunder TheKrane. Fælles for dem alle er at maden og håndværket er i fokus – Den gode hjemmelavede mad. Vi er alle udlærte restaurantkokke, som har fået smag for denne del af branchen og ”High end” restaurantmad – Bare uden restauranten. Læs mere »

Hvidovre Hospital søger Ernæringsassistentelever

Brænder du for at lave mad og har lyst til at arbejde i et køkken, hvor du lærer at lave mad til mange mennesker, samtidig med at du får et stort indblik i vores forskellige diæter samt prøver kræfter med alle de udfordringer og arbejdsopgaver, der er i et storkøkken med a la carte koncept. Så kan vi tilbyde en uddannelse, hvor du får en stor faglighed, og får nogle kollegaer med forskellige uddannelser, vi har ernæringsassistenter, bagere, cater, kokke, smørrebrødsjomfruer og Professionsbachelorer. Denne kombination vil give nogle af de bedste forudsætninger og alle muligheder for at få en uddannelse, hvor du vil kunne arbejde i de fleste køkkener. Læs mere »

Bliv gourmetslagter i Salling Group

Mangler du en elevplads som slagter? Eller har du mistet din praktikplads pga. Covid-19 og overvejer at skifte til en uddannelse som slagter, så kan vi i Salling Group tilbyde dig en uddannelse som gourmetslagter. Læs mere »

Bliv elitebager i Salling Group

Mangler du en elevplads som bager? Eller har du mistet din praktikplads pga. Covid-19 og overvejer at skifte til en uddannelse som bager, så kan vi i Salling Group tilbyde dig en elevstilling på vores elitebageruddannelse. Læs mere »

Tjenerelev til Bromølle Kro

Bromølle Kro er Danmarks ældste kro ( 1198). Vores køkken består af det traditionelle danske køkken og det nye danske/nordiske køkken. Vi har mange selskaber, en travl a la carte, kursusafdeling, hotelværelser og en del shows med kunstnere fra Søs Fenger til Kandis, så det er aldrig kedeligt at komme på arbejde. Læs mere »

Kokkeelev til Bromølle Kro

Bromølle Kro er Danmarks ældste kro og har ligget på dette naturskønne sted siden år 1198. Det betyder naturligvis, at vi værner om traditionerne, men er dog hele tiden i udvikling, efter hvad tiderne kræver. Læs mere »

Tjenerelever til Copenhagen Admiral Hotel

Hvis du har lyst til at arbejde i et internationalt miljø og møde gæster fra hele verden, har vi måske jobbet til dig. Vi søger tjenerelever med stort engagement og viljen til at lære fra en travl virksomhed i konstant udvikling. Læs mere »