Kategori: Jobbørs

Er du på jagt efter drømmejobbet eller –praktikpladsen? Så er hjælpen måske kun et enkelt klik væk. Vi samler løbende praktikpladsoplag og ledige stillinger, så der både er noget for elever og uddannede inden for hotel- og restaurationsbranchen.
Rigtig god fornøjelse – og husk, at du også her på siden kan finde tips til din ansøgning og dit CV i menuen.

OBS: Er du arbejdsgiver og mangler du elever eller faglærte? Så send os en mail på job@hrs.dk
Stillingsannoncer bedes sendt som tekst-fil og eventuelt billede skal være min. 1000 px i bredden.

Husk også vores Branche Speed Dating arrangementer, som afholdes flere gange årligt. Næste gang er d. 16. maj fra 10:00-12:00.

Her vil du blandt andet have en mulighed for at møde en masse af vores elever, som enten er færdige eller er lige ved at være færdige på grundforløbet.

Invitation bliver sendt ud cirka en måned før arrangementet. Hvis du ikke mener du er på vores mailingliste, kan du tilmelde dig her.

Kan du ikke vente så længe, er du meget velkommen til at komme på besøg og hilse på vores elever. Ring til en af vores praktikpladskonsulenter og aftal nærmere – Thomas: 3142 7612 eller Kira: 3122 7454.

Tjenerelever søges til SALT bar & restaurant

Hvis du har lyst til at arbejde i et internationalt miljø og møde gæster fra hele verden, har vi måske jobbet til dig. Vi søger tjenerelever med stort engagement og viljen til at lære fra en travl virksomhed i konstant udvikling. Læs mere »

Kokkeelev søges til KUL

Eleven vi søger skal være ambitiøs, brænde for faget, og klar på at præstere sit bedste hver dag, stabilitet og gå på mod er et MUST ! Læs mere »

Cafe Victor
Ny Østergade 8
1103 København K
Kort om Cafe Victor Café Victor åbner klokken otte med glimrende morgenmad til fornuftige priser. Eksempelvis koster røræg med bacon tres kroner, og det er ikke dyrt, når man tager den gode betjening med i betragtningen, ja, og stemningen, ikke at forglemme. Læs mere »

Restaurant Kanalen søger kokkeelev

Jeppe og Co, er værtsskabet på Restaurant Kanalen.
Ambitionerne i det gamle hus er tårnhøje, Der arbejdes altid med de bedste råvarer, der er muligt at opdrive i den givne sæson og menuen skifter i takt hermed. Læs mere »

The Market Italian søger kokkeelev

The Market Italian
Antonigade 8
DK-1106 København K
The Market Italian
I køkkenet på The Market Italian fokuserer vi på ekstremt gode råvarer, kombineret med den enkelhed folk kender fra den asiatiske del af restauranten og så selvfølgelig godt håndværk. Læs mere »

Cofoco søger Kokkeelev til Vækst

Vil du være kok i fremtiden, og vil du være en del af vores team, som med stolthed, har modtaget en Michelin Plate? Så start din uddannelse her på Restaurant Vækst.
Vi er på udkig efter de skarpeste knive i skuffen, for vi mangler en dygtig og motiveret kokkeelev til Vækst. Læs mere »

Receptionist elev til Hotel Kong Arthur

Er du fleksibel og udadvendt? Har du en stor passion for service? Og drømmer du om at være elev i en virksomhed, hvor der er udvikling og mange skønne kolleger? Kan du svare ja til alle tre spørgsmål, er du lige den elev, vi søger til Hotel Kong Arthur. Læs mere »

Kokkeelever søges til Irland

Nu har du en enestående mulighed for at opleve det autentiske Irland. Celtic Ross Hotel i West Cork, Ireland søger lige nu kokkeelever til deres restaurant. Der er også mulighed for opstart til august eller oktober. Læs mere »

Kokkeelev søges til Restaurant Roklubben/ Albatros Arctic Circle

Har du bestået dit grundforløb? og er du eventyrlysten og  har du lyst til at prøve kræfter i Kangerlussuaqs , nær Indlandsisen i  Grønlands største by. Kangerlussuaqs er især kendt for deres forskelligartede fauna, hvorfor du med garanti kommer til at arbejde med vildt og andre råvarer,  du ikke kender fra Danmark. Restaurant Roklubben arbejder med friske råvarer der er i sæson, og køkkenet er et mix af Grønlandske specialiteter, med et ny nordisk touch. Læs mere »

Kokkeelever til Les Bacchanales

Ambitiøse kokkeelever har muligheden for at søge til Les Bacchanales, 1 stjerne i Guide Michelin, i Vence lige nord for Nice i Sydfrankrig. Der er løbende ansøgning. Læs mere »

Praktikplads i Irland

Søger du praktik i udlandet, og vil du gerne styrke dit engelske? Så har Hotel- og Restaurantskolen lavet et super samarbejde med en masse arbejdsgivere i Irland. Hvad venter du på? Læs mere »

Praktik i udlandet

Har du bestået dit grundforløb og drømmer du om at rejse og se verden som en del af din uddannelse? Så har du en enestående mulighed som elev på Hotel- og Restaurantskolen. Læs mere »

Coor søger Gastronom elev med speciale i smørrebrød og catering til en kunde i Ballerup/Stor KBH i vores FOOD by Coor division Læs mere »