Kategori: Jobbørs

Er du på jagt efter drømmejobbet eller –praktikpladsen? Så er hjælpen måske kun et enkelt klik væk. Vi samler løbende praktikpladsoplag og ledige stillinger, så der både er noget for elever og uddannede inden for hotel- og restaurationsbranchen.
Rigtig god fornøjelse – og husk, at du også her på siden kan finde tips til din ansøgning og dit CV i menuen.

OBS: Er du arbejdsgiver og mangler du elever eller faglærte? Så send os en mail på job@hrs.dk
Stillingsannoncer bedes sendt som tekst-fil og eventuelt billede skal være min. 1000 px i bredden.

Kokkeelever søges til Grøften

Restaurant Grøften er Danmarks største restaurant med plads til 600 gæster hvor vi både har selskaber og a la carte. Vi laver hovedsageligt klassiske dansk mad: smørrebrød, wienerschnitzel, skipperlabskovs, bøffer mm. Læs mere »

INVO søger tjenere

Restaurant INVO søger en faglært eller meget erfaren fuldtidstjener med opstart hurtigst muligt. Vi søger en smilende og imødekommende tjener, som har erfaring med selskaber og a la carte samt har en stor kenskab til vin, avec og råvarer. Du skal have lyst til, at være del af et lille ungt ambitiøs team og have lyst til at yde den bedste service. Vi bestræber os på at blive endnu bedre, og her har vi brug for en som har lyst til at være med til det. Du skal være ambitiøs og vi lytter gerne til ideer og eventuelle tiltag. Læs mere »

Receptionist- og tjenerelev søges til London

Park Plaza Westminster Bridge is located on the South Bank of London within walking distance of the city’s most iconic attractions including the London Eye, Big Ben and the Houses of Parliament. With 1,019 guest bedrooms it is one of the largest hotels in London and offers a variety of facilities for its guests including a diverse range of Food & Beverage outlets, a full Spa & Fitness Centre and 35 meeting rooms (including the largest pillar-free ballroom in London.) See it for yourself by watching our hotel video Læs mere »

CANTINA SØGER KOKKEELEVER

Vi lægger stor vægt på et godt arbejdsmiljø med en god tone.
Vi forventer at du er positiv, glad for mad, flittig og en god kollega.
Vi kan tilbyde dig en super uddannelse hvor du lærer at lave mad fra bunden med respekt for de enkle råvarer. Læs mere »

Restaurant Molen & Christianshøj Kroen søger tjenerelever

Har du lyst til at blive tjenerelev? Så har vi den perfekte mulighed til dig i vores to restauranter på Bornholm. Du vil indgå i et professionelt team af både uddannede kokke og tjenere hvor alle bestræber sig på at arbejde som en enhed, for at give gæsterne den bedst mulige restaurantoplevelse! Læs mere »

Kok til den danske ambassade i London

Den danske ambassade i London søger per 1. oktober 2017 en kok, der selvstændigt varetager ambassadørens gastronomiske opgaver. Disse omfatter bl.a. forberedelse af morgenarrangementer, frokoster, middage og receptioner med op til 500 gæster. Dit arbejdssted vil være ambassadørboligen i London. Du vil få et selvstændigt arbejde med ansvar for menuplanlægning, indkøb, madlavning og koordinering af eksternt personale (servicepersonale). Læs mere »

Kokkeelev søges til Danske Regioner

Danske Regioner søger en kreativ og fleksibel kokkeelev til i samarbejde med de øvrige medarbejdere at deltage i køkkenets daglige drift. Køkkenet producerer forplejning til møder og receptioner, gæstekantinebuffet, personalekantine og aftenarrangementer herunder middage. Læs mere »

Kok søges til Thailand

Du skal mestre det klassiske køkken og gerne have erfaring med håndtering af varer af højeste kvalitet. Desuden skal du være struktureret og have det store overblik, da du også vil blive involveret i opstarten af køkkenet på the View. Læs mere »

Kokkeelev søges til Hotel Bretagne

Vi søger en dygtig og engageret kokke elev til vores køkken. Har du lyst til et udfordrende job i et kreativt og udviklingsorienteret miljø, og til at sætte standarden sammen med et ambitiøst team bestående af kokke og elever.
Du vil sammen med resten af teamet stå for den daglig ala carte forberedelse til vores restaurant, samt selvskaber. Læs mere »

Cicchetti søger kok

Vi er kommet flyvende fra start med masser af skønne gæster og flotte anmeldelser, og søger
derfor et nyt medlem til vores dygtige team! Er du nysgerrig, engageret og kan lide at have
super travlt – og det hele med et stort smil på læben - så læs endelig videre: Læs mere »

DRAGSHOLM SLOT SØGER KOKKEELEVER

Kvalifikationer:
• Du er mødestabil
• Du er en god teamplayer og kan også arbejde selvstændigt
• Du er fagligt ambitiøs
• Du sætter en ære i at arbejde med sæsonens og regionens gode råvarer
• Du er fleksibel og kan arbejde både hverdage og weekender. Læs mere »

Waiter internships in Portugal

Quinta Nova de Nossa Senhora do Carmo have two internships available.  The Winery Restaurant is located near Pinhão in the heart of the Douro valley.
We are looking for 2 Waiters: Læs mere »

SALT SØGER TJENERELEVER

Har du lyst til at være en del af et spændende restaurantteam i en international og attraktiv virksomhed, så kan du blive en af vores nye kollegaer. Copenhagen Admiral Hotel og SALT bar & restaurant søger engagerede tjenerelever til at indgå i vores dynamiske team. Læs mere »