Kategori: Jobbørs

Her finder virksomheder og elever hinanden. Jobbørsen er for dig, der leder efter en praktikplads, et fritidsjob eller drømmejobbet efter svendeprøven.

Er du arbejdsgiver med en ledig stilling? Så kontakt jobbørsen på job@hrs.dk med et stillingsopslag og gerne et billede.

Branchespeeddating

To gange om året holder praktikcenteret Branchespeeddating, hvor elever og praktikvirksomheder kan møde hinanden til en uformel snak om praktikpladser. Måske sker matchet allerede her?

Branchespeeddate afholdes 26. november 2020 fra kl. 10.00 til 11.00.

Der er tilmeldingskrav for virksomheder, så skriv dig op her og få en invitation, når vi nærmer os speeddaten.

Konditorelev til Pharmakon

Vi er en spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads med gode arbejdsforhold. Du vil blive en del af et team på 14 dygtige og hjælpsomme kolleger i køkken og 8 i restauranten. Heraf 2 konditorer. Læs mere »

Bandholm Hotel søger Kokkeelever, færdigudlærte kokke samt en souschef

Vi er et hotel med et ungt friskt team, med høje krav og høje forventninger.
Vi er i tæt samarbejde med de lokale producenter, vi følger sæson og råvarerne.
Vi er et hotel under undvikling med henblik på flere restauranter og vi vil ligge i toppen at ligaen.
Vi vil skabe Danmarks bedste Badehotel med de lokale råvare i fokus. Læs mere »

Receptionistelev søges til Irland

Nu har du en enestående mulighed for at opleve det autentiske Irland. Celtic Ross Hotel i West Cork, Ireland søger en receptionistelev, der kan overtage, når deres nuværende elev stopper til december. Opstart december eller januar, elle efter aftale. Læs mere »

Kokkeelev, Comwell Copenhagen Portside

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste - og også de bedste elever. Vi lover til gengæld, at du får en spændende og udfordrende uddannelse, hvor du får mulighed for at gøre en forskel. Læs mere »

Receptionistelev, Comwell Copenhagen Portside

Er du Danmarks næste store talent indenfor receptionistfaget, og har du lyst til at gøre en forskel for vores gæster? På Comwell Copenhagen Portside har vi fokus på din udvikling og din karriere gennem hele dit elevforløb. Vi er en koncern i rivende udvikling og derfor har vi brug for dine ideer og din vinkel! Læs mere »

Tjenerelev, Comwell Copenhagen Portside

Er du Danmarks næste store tjenertalent og har du lyst til at gøre en forskel for vores gæster? På Comwell Copenhagen Portside har vi fokus på din udvikling og din karriere gennem hele dit elevforløb. Vi er en koncern i rivende udvikling og derfor har vi brug for dine ideer og din vinkel! Læs mere »

Kokkedal Slot søger Tjenerelev

Kokkedal Slot Copenhagen i Hørsholm søger tjenerelever, der med sin opmærksomhed, dedikation
og høje service niveau, vil kunne overgå vores gæsters forventninger.
Som tjenerelev på Kokkedal Slot Copenhagen bliver du oplært af vores fagligt dygtige tjenere, som
vil give dig de bedste forudsætninger og værktøjer, til ligeså at gøre dig til en dygtig tjener. Du lærer
tingene fra bunden, og din uddannelse er en blanding af skoleophold og praktik hos os. Læs mere »

First Camp Danmark søger receptionistelever

Vil du med på en rejse i rivende udvikling og du vil være med til at byde gæsterne velkommen på en af vores danske campingpladser og dermed give vores gæster en super start på deres ophold hos os? Så hører vi gerne fra dig. Læs mere »

Kokkeelev til Schæffergården i Gentofte

Vi er ambitiøse og vores udvikling har fuldt fart på.
Der kommer til at ske meget i køkkenet på Schæffergaarden den næste tid – og der er alle muligheder for at blive en del af en spændende forretning. Læs mere »