Kategori: Jobbørs

Her finder virksomheder og elever hinanden. Jobbørsen er for dig, der leder efter en praktikplads, et fritidsjob eller første job efter svendeprøven.

Er du arbejdsgiver med en ledig stilling? Så kontakt jobbørsen på job@hrs.dk med et stillingsopslag og gerne et billede.

Kravet til at få slået en praktikpladsstilling op er, at du er godkendt til at have elever. Er du ikke det, skal du kontakte Uddannelsessekretariatet.

Klik her for at få en video-guide til at bruge jobbørsen.

Fritidsjob d. 30.10.21!

Du er jo heldigvis en del af vores talent pool og kender lidt til os i forvejen: Vi er BC Hospitality Group
som er det samme som Bella Center, Bella Arena og tre store internationale københavnerhoteller. Læs mere »

Kokkeelev søges til DFDS

ER DU DFDS NYE KOKKEELEV?
Vi har 4 restauranter ombord, hvor menuerne spænder bredt. Vores buffetrestaurant, 7 Seas, sørger for både morgen- og
aftensmad til flere hundrede gæster. Samtidig serverer vores steakhouse bøffer af den bedste kvalitet, mens vores italienske
restaurant, Little Italy, serverer lækre pastaretter og sprøde pizzaer. Vores Blue Riband restaurant, danner rammen om større
grupper og specialarrangementer ombord.
Vi arbejder kun med de bedste råvarer i alle vores restauranter, og du vil få rig mulighed for at hente erfaring på tværs af
alle koncepterne. Vi har gæster i alle aldre og fra mange forskellige lande. Som en del af vores restaurant-team får du en hel
central rolle ombord på skibet, når vi sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse at nyde en middag til søs. Læs mere »

Kok søges til Restaurant og Café Nielsen

Søger uddannet kokke og køkkenmedhjælper til Nordisk køkken med erfaring og kendskab til godt klassisk smørrebrød, en god bøf, Buffet, dagens ret, desserter osv.
Jobbet indebær, at man er fagligt dygtig at kører a la carte og er kreativ, hurtigt og effektiv, samtidigt med at man har et godt overblik, er serviceminded, stabil og ansvarsbevidst. Man skal have lyst til at tilberedning kvalitet mad fra bunden (både kolde og varme retter). Læs mere »

Fritidsjob i DGI Byen

Vi søger masser af afløser-kolleger i DGI Byen
Har du lyst til at blive en del af en spændende arbejdsplads hvor begivenhederne aldrig er ens og hvor gæster mødes, fester, svømmer, bowler, klatrer, danser, undervises og inspireres, så kig med her. Læs mere »

Fritidsjob hos Sømod Vine i Spinderiet, Valby

Har du passion for vin og sætter du en ære i at yde god kundeservice?
Vi kender det alle, har vi haft en god oplevelse i en butik, så er vi tilbøjelige til at komme tilbage. Derfor sætter vi
kundeservice i højsæde. Og da du vil være den første, kunderne møder, når de kommer ind i butikken, er det vigtigt,
at du elsker at yde god service til alle. Derudover er du både ambitiøs og dygtig til at sælge – og så er du passioneret
omkring vin og elsker at dele din passion med andre. Læs mere »

Fritidsjob hos The Ark Collection

The Ark Collection er en pionerende restaurantgruppe indenfor den plantebaserede og bæredygtige scene i Danmark.
Vi har i øjeblikket tre restaurantkoncepter i København med fjerde i sigte. Læs mere »

Kokkeelev søges til Høst

Restaurant Høst har med stolthed modtaget en MICHELIN Plate og vi har rygende travlt med gæster fra ind- og udland. Det kræver en masse – ikke mindst branchens bedste kokkeelever. Læs mere »

Kokkeelev søges til Cofoco

Kokkeelever til Cofoco

Er du fremtidens opfindsomme, arbejdsomme og dygtige Cofoco-kok? Så starter det hele her. Vi er på udkig efter de skarpeste knive i skuffen, for vi mangler dygtige og motiverede kokkeelever til flere af vores restauranter. Læs mere »

Caterelev til ISS-Kantine Kbh. K

Vi søger en Caterelev til køkkenet hos en af vores store kunder i København K. Som elev hos os bliver du en del af et team bestående af i alt 3 dygtige kolleger, der dagligt servicerer og bespiser 150-200 kunder og medarbejdere. Vi leverer hver dag et indbydende udvalg af frokostløsninger, mødeservicering og arrangementer med fokus på friske råvarer, gode kundeoplevelser og godt arbejdsmiljø. Læs mere »

Caterelev til ISS-Kantine i Lyngby

Vi søger en caterelev til køkkenet hos en af vores store kunder i Lyngby. Som elev hos os bliver du en del af et team bestående af i alt 3 dygtige kolleger, der dagligt servicerer og bespiser 150-200 kunder og medarbejdere. Vi leverer hver dag et indbydende udvalg af frokostløsninger, mødeservicering og arrangementer med fokus på friske råvarer, gode kundeoplevelser og godt arbejdsmiljø. Læs mere »

Caterelev til ISS-Kantine Kbh. K

Vi søger en caterelev til kantinen hos en af vores store kunder i København K. Som elev hos os bliver du en del af et team bestående af i alt 6 dygtige kolleger, der dagligt servicerer og bespiser 400-600 kunder og medarbejdere. Vi leverer hver dag et indbydende udvalg af morgenmad, frokostløsninger, mødeservicering og arrangementer med fokus på friske råvarer, gode kundeoplevelser og godt arbejdsmiljø. Læs mere »

Kok til Pharmakon Konferencecenter

Kok
Pharmakon Konferencecenter søger engageret og dygtig kok
Vi søger endnu en god kollega til vores team.
Kan du som kok lide at have ansvar, og brænder du for at lave velsmagende mad, så er stillingen som kok på Pharmakon Konferencecenter i Hillerød måske noget for dig.
Vi er en spændende og udviklingsorienteret arbejdsplads med gode arbejdsforhold. Du bliver en del af et team på 14 dygtige og hjælpsomme kolleger i køkkenet og 9 kolleger i restauranten.
Stillingen er 37 timer om ugen i en attraktiv vagtplan med både dag og aftenvagter, der går i rul mellem de forskellige partier. Du er med til at udvikle kvaliteten og standarden i køkkenet, sammen med det øvrige team, samt arbejde med madspild og FoodWIN. Vedligeholdelse af egenkontrol, hygiejne og kontrol af varer er en naturlig del af dit arbejde.
Vi er kendt for vores gode køkken, der anvender årstidens bedste råvarer. Vi sætter en ære i at lave tingene fra bunden.
På Pharmakon Konferencecenter er vi stolte af at arbejde med bæredygtighed. Vi arbejder for at minimere madspild både fra gæsterne og i produktionen. Vi har Det Økologiske Spisemærke i bronze.
Vi forventer, at du:
• er nysgerrig og besidder en høj faglig stolthed
• brænder for faget, og ved hvad der rører sig
• er serviceminded, udadvendt og trives med forandringer
• arbejder selvstændigt, struktureret og målrettet
• er et ordensmenneske og har et godt humør
• har teamspirit og kan lide at kommunikere
• har gode samarbejdsevner, er fleksibel og kan tænke helhedsorienteret.
Vi tilbyder en attraktiv trivselspakke med god løn og pension, sundhedsforsikring, sociale arrangementer, løbende videreuddannelse, gå hjem-møder, mad-med-hjem, massageordning, og en attraktiv vagtplan med både dag-, aften- og weekendvagter. Vi ønsker, at du har det godt, og at du udvikler dig, så du hele tiden bliver bedre.
Tiltrædelse oktober/november 2021 eller efter aftale.
Har du spørgsmål til den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Peter Larsen på tlf. 48 20 62 23.
Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og dit CV på https://www.jobindex.dk/jobannonce/411521/engageret-og-dygtig-kok. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så send din ansøgning allerede i dag og senest den 5. september 2021.
Vi glæder os til at høre fra dig og modtage din ansøgning.
Pharmakon a/s er både et konferencecenter og uddannelses- og udviklingscenter med 130 medarbejdere. I konferencecentret er vi 45 medarbejdere fordelt i reception/booking/salg, rengøring, køkken/restaurant og teknisk afdeling. Vi er kendt for vores fantastiske køkken og vores høje serviceniveau. Vi har et højt aktivitetsniveau med mere end 34.000 overnattende gæster om året. Læs mere »

Chef Trainee for Celtic Ross Hotel – Ireland

The family-owned Celtic Ross Hotel, a “Good Food Ireland” accredited hotel, prides itself on providing a high level of service to our guests. An opportunity has become available in our hotel for a chef trainee. If you are a highly motivated and talented individual who wishes to progress your career please contact us. Læs mere »

Breakfast chef at Celtic Ross Hotel – Ireland

The family-owned Celtic Ross Hotel, a “Good Food Ireland” accredited hotel, prides itself on providing a high level of service to our guests. An opportunity has become available in our hotel for a breakfast chef. If you are a highly motivated and talented individual who wishes to progress your career please contact us. Læs mere »

Pastry chef at Celtic Ross Hotel Ireland

The family-owned Celtic Ross Hotel, a “Good Food Ireland” accredited hotel, prides itself on providing a high level of service to our guests. An opportunity has become available in our hotel for a pastry chef. If you are a highly motivated and talented individual who wishes to progress your career please contact us. Læs mere »

Kokkeelev til Spanien

Kunne du tænke dig at tilbringe vinteren under lunere himmelstrøg? Så søger Castillo Monda nær Marbella i Spanien en kokkeelev, som elsker det franske/spanske køkken og har lyst til at udvikle sig hver dag.  Opstart primo januar og min. 6 måneder frem. Læs mere »

Caterelev søges til kantinen på TEC Ballerup

VI SØGER...
Frisk caterelev til vores kantine på TEC Ballerup
Er du passioneret for mad og lidt af en ’food fanatic’? Har du lyst til at lære om alle
aspekter af madlavning i en virksomhed, der fokuserer på bæredygtighed, madspild
og mad lavet fra bunden? Læs mere »

Caterelev søges til kantinen på KP Sigurdsgade

VI SØGER...
Frisk caterelev til vores kantine på KP Sigurdsgade
Er du passioneret for mad og lidt af en ’food fanatic’? Har du lyst til at lære om alle
aspekter af madlavning i en virksomhed, der fokuserer på bæredygtighed, madspild
og mad lavet fra bunden? Læs mere »

KOKKEELEV TIL GERSHØJ KRO

Gershøj kro er en smuk gammel kro med beliggenhed lige ud til Roskilde fjord ved Gershøj by. Plads til 230 gæster i sommerhalvåret og 160 i vinterhalvåret. Pladserne er fordelt på 2 selskabslokaler, en al a carte restaurant og en terrasse. Vi er en kro med dansk-fransk bistro stil, der vi vædresætter de klassiske retter der bliver præsenteret raffineret og tilberedt med de bedste råvare uden at ændre om på selve grund tanken for retten.  Vi arbejder tæt med nærliggende gårde der vi får grøntsager, urter, æg og kød. Vi har også godt samarbejde med erhvervsfiskerne i Roskilde fjord. Læs mere »

Kokkeelev søges til Cofocos restaurant Vækst

Vil du være kok i fremtiden, og vil du være en del af vores team, som med stolthed, har modtaget en Michelin Plate? Så start din uddannelse her på Restaurant Vækst.
Vi er på udkig efter de skarpeste knive i skuffen, for vi mangler en dygtig og motiveret kokkeelev til Vækst. Læs mere »

Kokke til CoFoCo

Cofoco er en gruppe af 13 dynamiske restauranter i København, 2 pizzeriaer samt et hotel og netop nu søger vi flere erfarne og engagerede kokke, både morgen og aften, der vil være med til at videreudvikle vores restauranter, alle placeret i hjertet af København. Læs mere »