48838 – Udvikling af nye retter

Du kan udvikle og afprøve nye retter i restaurant, kantine og catering ud fra viden om råvarer, kulinariske traditioner, sensoriske redskaber og trends. Du kan også anvende udviklingsværktøjer i det kreative arbejde med fremstilling af nye retter.

Målgruppe:
Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Mål:
Du kan:
– Anvende viden om råvarer og kulinariske traditioner til at udvikle og afprøve nye retter.
– Anvende konkrete udviklingsværktøjer og teknikker i det kreative arbejde med udvikling af nye retter.
– Omsætte trends til nye produkter/retter og anvende sensoriske redskaber til at forfine den gastronomiske oplevelse.

Varighed:
2 dage

Bedømmelse:
Uddannelsesstedet skal udstede et AMU-uddannelsesbevis til deltagere, der efter under underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i uddannelsen målformulering.

Pris:
Deltagergebyret ligger mellem 110,00-120,00 kr. pr. dag pr. deltager.
Når et kursus er udbudt i Kursuskalenderen vil den korrekte pris være påført.