Kursus-kalender

I menuen ‘AMU-kurser’ kan du også vælge kun at se kurser inden for specifikke arbejdsområder:

mad fra dagen før
24.10 324,00 kr.

Sensorisk anretning med værtskab 24. til 26. oktober 2017

Deltageren kan anvende sensorisk analyse til kreativt at anrette et bredt sortiment af retter, så maden fremvises indbydende for forskellige målgrupper. Deltageren kan anvende anretningen og egen værtsrolle til at skabe en positiv måltidsstemning målrettet forskellige brugergrupper. Læs mere »

25.10 216,00 kr.

Årstidernes råvarer i måltiderne 25. og 26. oktober 2017

På kurset Årstidens grønt til retter med næring og smag lærer du at kvalitetsvurdere og udvælge de bedste af sæsonens grøntsager og frugter til kreativt at fremstille velsmagende og æstetiske madretter.
Du lærer at klargøre og tilberede grønsager og frugter, så næringsstofferne bedst muligt bevares. Og så lærer du at kategorisere gode næringsmæssige kilder til velsmagende madretter med grønsager og frugter samt næringsberegne de fremstillede retter. Læs mere »

30.10 432,00 kr.

Fødevarehygiejne og egenkontrol 30.-2. november 2017

Deltageren kan efter uddannelsen efterleve gældende lovgivning vedrørende fremstilling, opbevaring og salg af fødevarer samt personlig hygiejne og produktionshygiejne. Der arbejdes desuden med de overordnede principper for egenkontrol, systematisk overvågning og problemløsning ved konstaterede uregelmæssigheder. Læs mere »

27.11 216,00 kr.

Råvarer i køkkenet 27.-28. november

Dette kursus er en del af en pakke inden for 6-ugers jobrettet uddannelse. Er du i arbejde og kun ønsker at tilmelde dig dette kursus, så skal du tilmeldes hele pakken, og derefter skal du skrive til kursus@hrs.dk, med ønske om kun at komme på dette. Læs mere »

11.12 216,00 kr.

Tværfagligt samarbejde om måltider til ældre 11.-12. december 2017

Deltageren kan samarbejde tværfagligt om måltider til ældre og kan gennem arbejdstilrettelæggelse og ansvarsfordeling sikre en helhedsorienteret indsats mhp. at understøtte den ældre borgers funktionsniveau og livskvalitet. Deltageren kan indgå i en tværfaglig og konstruktiv dialog, herunder modtage og videregive relevant information og observationer. Læs mere »

mellemmåltider
15.01 324,00 kr.

Inspirerende mad til vegetarer og veganere 15. – 17. januar 2018

Deltageren vil kunne anvende viden om vegetariske kostformer til at sammensætte varieret og ernæringsrigtig kost til vegetarer og veganere. Deltageren vil kunne fremstille, anrette og præsentere vegetariske retter, som lever op til NNR. Deltageren vil kunne integrere vegetariske retter i den daglige kostplanlægning. Læs mere »

mad fra dagen før
19.02 324,00 kr.

Sensorisk anretning med værtskab 19. til 21. februar 2018

Deltageren kan anvende sensorisk analyse til kreativt at anrette et bredt sortiment af retter, så maden fremvises indbydende for forskellige målgrupper. Deltageren kan anvende anretningen og egen værtsrolle til at skabe en positiv måltidsstemning målrettet forskellige brugergrupper. Læs mere »

03.05 216,00 kr.

Tværfagligt samarbejde om måltider til ældre 3. og 4. maj 2018

Deltageren kan samarbejde tværfagligt om måltider til ældre og kan gennem arbejdstilrettelæggelse og ansvarsfordeling sikre en helhedsorienteret indsats mhp. at understøtte den ældre borgers funktionsniveau og livskvalitet. Deltageren kan indgå i en tværfaglig og konstruktiv dialog, herunder modtage og videregive relevant information og observationer. Læs mere »

mad fra dagen før
08.10 324,00 kr.

Sensorisk anretning med værtskab 8. til 10. oktober 2018

Deltageren kan anvende sensorisk analyse til kreativt at anrette et bredt sortiment af retter, så maden fremvises indbydende for forskellige målgrupper. Deltageren kan anvende anretningen og egen værtsrolle til at skabe en positiv måltidsstemning målrettet forskellige brugergrupper. Læs mere »

04.12 216,00 kr.

Tværfagligt samarbejde om måltider til ældre 4. og 5. december 2018

Deltageren kan samarbejde tværfagligt om måltider til ældre og kan gennem arbejdstilrettelæggelse og ansvarsfordeling sikre en helhedsorienteret indsats mhp. at understøtte den ældre borgers funktionsniveau og livskvalitet. Deltageren kan indgå i en tværfaglig og konstruktiv dialog, herunder modtage og videregive relevant information og observationer. Læs mere »