Kursuskalender

Bemærk, at kurserne er opslået i datoorden.

Pr. 2. januar 2020 er der indlagt en prøve den sidste dag på alle AMU-kurser.

01.11 1134,00 kr.

Dørmandsuddannelsen – grundlag for autorisation

Deltageren kan på grundlag af uddannelsesbevis ansøge politiet om autorisation som dørmand. Der undervises bl.a. i service, kommunikation og samarbejde, konflikthåndtering, bekæmpelse af diskrimination i nattelivet, rusmidler, førstehjælp, crowd safety, brandbekæmpelse og gældende lovgivning for dørmandens arbejde. Læs mere »

10.01 1134,00 kr.

Dørmandsuddannelsen – grundlag for autorisation

Deltageren kan på grundlag af uddannelsesbevis ansøge politiet om autorisation som dørmand. Der undervises bl.a. i service, kommunikation og samarbejde, konflikthåndtering, bekæmpelse af diskrimination i nattelivet, rusmidler, førstehjælp, crowd safety, brandbekæmpelse og gældende lovgivning for dørmandens arbejde. Læs mere »

18.01 2.268,00 kr.

Grunduddannelse i Hospitality

Vil du opbygge dine medarbejderes kompetencer inden for både service og værtskab, restaurantdrift og råvarekendskab og bæredygtighed? Give dem en kort basisuddannelse med bred faglig viden og kompetencer, de kan bygge videre på? Læs mere »

15.02 2.268,00 kr.

Grunduddannelse i Hospitality – Engelsk

Vil du opbygge dine medarbejderes kompetencer inden for både service og værtskab, restaurantdrift og råvarekendskab og bæredygtighed? Give dem en kort basisuddannelse med bred faglig viden og kompetencer, de kan bygge videre på? Læs mere »

28.02 1134,00 kr.

Dørmandsuddannelsen – grundlag for autorisation (FJERNUNDERVISNING)

Deltageren kan på grundlag af uddannelsesbevis ansøge politiet om autorisation som dørmand. Der undervises bl.a. i service, kommunikation og samarbejde, konflikthåndtering, bekæmpelse af diskrimination i nattelivet, rusmidler, førstehjælp, crowd safety, brandbekæmpelse og gældende lovgivning for dørmandens arbejde. Læs mere »

fødevarehygiejne
07.03 630,00 kr.

Almen fødevarehygiejne for F/I

Målgruppe:
Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, kantiner og lignende. Uddannelsen er særligt målrettet flygtninge/indvandrere. Læs mere »