Kursuskalender

Bemærk at kurserne er opslået i datoorden.

Pr. 2. januar 2020 er der indlagt en prøve den sidste dag, på af alle AMU kurser.

13.01 248,00 kr.

43060 – Det klimavenlige køkken – 13.01. – 14.01. 2020

Deltageren kan udvikle og fremstille klimavenligt mad baseret på hensyntagen til miljø- og klimaforhold og sæsonvarer, kendskab til danske madtraditioner og madkultur samt anvendelse af viden om økonomisk bæredygtighed og potentielle kundegrupper ved udvikling af koncepter for klimavenligt mad. Læs mere »

mellemmåltider
29.01 372,00 kr.

48781 – Mad til vegetarer og veganere 29.-31. januar 2020

Du kan planlægge og fremstille mad til vegetarer og veganere ud fra viden om vegetariske kostformer, som følger anbefalingen for normalkost. Du kan tilberede frugt og grøntsager til både varme og kolde retter samt endvidere anrette og præsentere retter, som giver en sensorisk oplevelse. Læs mere »

09.03 248,00 kr.

48828 – Smørrebrødskøkken-trin 1 – 9.-10. marts 2020

Du kan med udgangspunkt i det klassiske danske smørrebrødskøkken fremstille forskellige typer klassisk smørrebrød og arbejde med anretninger, salater, garniture og pynt. Du kan arbejde med variationer ud fra viden om danske råvarer, smag, konsistens og farver. Der findes også et trin 2 af kurset. Læs mere »

25.05 372,00 kr.

48775 – Økologi i den daglige madproduktion 25.-27. maj 2020

Du kan planlægge og producere økologiske måltider ud fra viden om udbud af økologiske råvarer i sæson. Du kan endvidere anvende tilberednings- og konserveringsmetoder i fremstillingen af sæsonbestemte økologiske retter. Uddannelsens kompetencer kan opnås for henholdsvis sommer og vintersæson. Læs mere »

26.10 248,00 kr.

48828 – Smørrebrødskøkken-trin 1 26.-27. oktober 2020

Du kan med udgangspunkt i det klassiske danske smørrebrødskøkken fremstille forskellige typer klassisk smørrebrød og arbejde med anretninger, salater, garniture og pynt. Du kan arbejde med variationer ud fra viden om danske råvarer, smag, konsistens og farver. Der findes også et trin 2 af kurset. Læs mere »