Udlagt undervisning

Hotel- og Restaurantskolen har udlagt undervisningen på en række kurser.

AMU-kurser på Campus Bornholm

Tilmelding skal foregå gennem Campus Bornholm her

Servering og service i restauranten (48873) 02.03.2020 – 08.04.2020
Mad til vegetarer og veganere (48781) 02.03.2020 – 08.04.2020
Tilberedningsmetoder i madproduktion (48780) 02.03.2020 – 08.04.2020
Bagning med surdej i køkkener (48805) 26.10.2020 – 27.10.2020
Mad til vegetarer og veganere (48781) 12.11.2020 – 13.11.2020
Håndtering af konflikter og klager fra gæsten 2 (48869) 30.10.2020 – 06.11.2020

 

Måltidsplanlægning 1 (48801) 16.12.2019 – 07.01.2020
Måltidsplanlægning 2 (48802) 16.12.2019 – 07.01.2020
Service og brugerbetjening omkring måltidet (48794) 16.12.2019 – 07.01.2020
Præsentation af menuer (40990) 18.03.2019 – 07.06.2019
Servering og gæstebetjening ved selskaber (42911) 18.03.2019 – 07.06.2019
Servering af vin (42912) 18.03.2019 – 07.06.2019
Fremstilling og servering af kaffe, kakao og te (43696) 18.03.2019 – 07.06.2019
Servering af øl, drinks og alkoholfrie drikke (43733) 18.03.2019 – 07.06.2019
Servering og service i restauranten (43894) 18.03.2019 – 07.06.2019
Grundtilberedning i restaurant og kantine (45491) 18.03.2019 – 07.06.2019
Salat og salatbar i madfremstilling (45531) 18.03.2019 – 07.06.2019
Salg og service i gæstebetjening (47692) 18.03.2019 – 07.06.2019
Rundt om konflikter med gæsten 1 (48432) 18.03.2019 – 07.06.2019
Rundt om konflikter med gæsten 2 (48433) 18.03.2019 – 07.06.2019
Takt og tone (48011) 08.02.2019 – 08.02.2019
Kalkulation ved gæstebetjening (40914) 04.02.2019 – 15.03.2019

Udlagt undervisning SOSU H, Herlev

Hygiejne for fødevarehåndtering under bagatelgrænsen (47323) 01.05.19 – 31.10.2019

Tilmelding skal foregå via SOSU H