Udlagt undervisning

Hotel- og Restaurantskolen har udlagt undervisningen på en række kurser.

AMU-kurser på Campus Bornholm

Tilmelding skal foregå gennem Campus Bornholm her

Kalkulation ved gæstebetjening (40914) 23.10.2017 – 15.12.2017
Service og gæstebetjening ved konferencer (42909) 23.10.2017 – 15.12.2017
Servering og gæstebetjening ved selskaber (42911) 23.10.2017 – 15.12.2017
Servering af vin (42912) 23.10.2017 – 15.12.2017
Fremstilling og servering af kaffe, kakao og te (43696) 23.10.2017 – 15.12.2017
Servering af øl, drinks og alkoholfrie drikke (43733) 23.10.2017 – 15.12.2017
Menuvejledning ved gæstebetjening (43734) 23.10.2017 – 15.12.2017
Bæredygtighed på hotel og restaurant (43735) 23.10.2017 – 15.12.2017
Branchejura/myndighedskrav i restaurantionsbranchen 23.10.2017 – 15.12.2017
Kommunikation i serviceorienteret gæstebetjening 23.10.2017 – 15.12.2017
Rundt om konflikter med gæsten (47520) 23.10.2017 – 15.12.2017
Salg og service i gæstebetjening (47692) 23.10.2017 – 15.12.2017
Service og værtskab på hotel og restaurant (47693) 23.10.2017 – 15.12.2017
Takt og tone i gæstebetjeningen (48011) 23.10.2017 – 15.12.2017
Service og faglig formidling omkring måltidet (40764) 18.12.2017 – 15.04.2018
Mad og måltider til forskellige brugergrupper (42885) 18.12.2017 – 15.04.2018
Tilberedning og servering for patienter (44829) 18.12.2017 – 15.04.2018
Service i institutionskøkkener – kunden i centrum 18.12.2017 – 15.04.2018

 

Produktionskøkkenets redskaber, maskiner og udstyr 16.05.2017 – 25.05.2017
Præsentation af menuer (40990) 01.03.2017 – 30.06.2017
Servering og gæstebetjening ved selskaber (42911) 01.03.2017 – 30.06.2017
Servering af vin (42912) 01.03.2017 – 30.06.2017
Fremstilling og servering af kaffe, kakao og te (43696) 01.03.2017 – 30.06.2017
Servering af øl, drinks og alkoholfrie drikke (43733) 01.03.2017 – 30.06.2017
Servering og service i restauranten (43894) 01.03.2017 – 30.06.2017
Produktionskøkkenets fonder, supper og saucer (44606) 01.03.2017 – 30.06.2017
Grundtilberedning i restaurant og kantine (45491) 01.03.2017 – 30.06.2017
Salat og salatbar i madfremstilling (45531) 01.03.2017 – 30.06.2017
Rundt om konflikter med gæsten (47520) 01.03.2017 – 30.06.2017
Salg og service i gæstebetjening (47692) 01.03.2017 – 30.06.2017

 

Præsentation af menuer (40990) 24.10.2016 – 13.01.2017
Servering og gæstebetjening ved selskaber (42911) 24.10.2016 – 13.01.2017
Servering af vin (42912) 24.10.2016 – 13.01.2017
Fremstilling og servering af kaffe, kakao og te (43696) 24.10.2016 – 13.01.2017
Servering af øl, drinks og alkoholfrie drikke (43733) 24.10.2016 – 13.01.2017
Servering og service i restauranten (43894) 24.10.2016 – 13.01.2017
Produktionskøkkenets fonder, supper og saucer (44606) 24.10.2016 – 13.01.2017
Grundtilberedning i restaurant og kantine (45491) 24.10.2016 – 13.01.2017
Salat og salatbar i madfremstilling (45531) 24.10.2016 – 13.01.2017
Rundt om konflikter med gæsten (47520) 24.10.2016 – 13.01.2017
Salg og service i gæstebetjening (47692) 24.10.2016 – 13.01.2017

 

Danske tapas (48021) 01.03.2016 – 03.03.2016
Prisberegning i den daglige madproduktion (46816) 03.08.2015 – 18.12.2015
Økologi i den daglige virksomhedsproduktion (47795) 03.08.2015 – 18.12.2015

 

Frugt og grønt i det varme køkken 01.01.2015 til 30.06.2015
Servering ved á la carte 01.01.2015 til 30.06.2015
Servering 01.01.2015 til 30.06.2015
Ultimative vinoplevelser og gæstebetjening 01.01.2015 til 30.06.2015
Servering ved selskaber 01.01.2015 til 30.06.2015
Servering af øl i restaurationsbranchen 01.01.2015 til 30.06.2015
Kaffe og te inden for restaurationsbranchen 01.01.2015 til 30.06.2015
I frontlinjen i receptionen 01.01.2015 til 30.06.2015
Kommunikation i serviceorienteret gæstebetjening 01.01.2015 til 30.06.2015
Service og værtsskab på hotel og restaurant 01.01.2015 til 30.06.2015
Branding og afsætning i receptionen 01.01.2015 til 30.06.2015
Takt og tone i gæstebetjeningen 01.01.2015 til 30.06.2015
Spakøkken 01.01.2015 til 30.06.2015
Supper og saucer i restaurant og kantine 01.01.2015 til 30.06.2015
Råvarekvalitet i fødevareproduktion 01.01.2015 til 30.06.2015
Lunt og varmt køkken i cafeteria og kantine 01.01.2015 til 30.06.2015
Smagen i centrum 01.01.2015 til 30.06.2015
Fra strategi til praksis i institutionskøkkener 01.01.2015 til 30.06.2015
Omlægning til økologisk madproduktion 01.01.2015 til 30.06.2015
Årstidens grønt til retter med næring og smag 01.01.2015 til 30.06.2015
Brød og madbrød med fibre og fuldkort 01.01.2015 til 30.06.2015
Inspirationskøkkenet i daginstitutioner og SFO 01.01.2015 til 30.06.2015
Revenue Management ved gæstebetjening 09.02.2015 til 30.06.2015
Servering og gæstebetjening ved selskaber 09.02.2015 til 30.06.2015
Servering af vin 09.02.2015 til 30.06.2015
Servering af øl, drinks og alkoholfrie drikke 09.02.2015 til 30.06.2015
Menuvejledning ved gæstebetjening 09.02.2015 til 30.06.2015
Kulturforståelse anvendt i gæstebetjening 09.02.2015 til 30.06.2015
Rundt om konflikter med gæsten  09.02.2015 til 30.06.2015

Udlagt undervisning Erhvervsskolen Nordsjælland:

Service og værtskab på hotel og restaurant (47693) 11.06.2017 til 25.06.2017

Tilmelding skal foregå via Erhvervsskolen Nordsjælland

Udlagt undervisning Professionshøjskolen UCC:

Mellemmåltider – sunde og velsmagende 05.03.2015 til 23.03.2015

Tilmelding via UCC her

Udlagt undervisning fra Niels Brock:

Kvalitet og kundeservice i turist- og rejsebranchen (46500) 21.11.2016 til 16.12.2016