Find dit AMU-kursus

Erhvervsrettet efteruddannelse på Hotel- og Restaurantskolen

På Hotel- og Restaurantskolen i København har vi specialiseret os i AMU-kurser inden for hotel- og restaurationsbranchen.

Du kan finde et AMU-kursus om et meget specifikt nicheområde såvel som mere generelle emner i branchen. Vi tilbyder blandt andet AMU-kurser om sundhed, hygiejne, ernæring, økologi, råvarer og brød.

AMU står for arbejdsmarkedsuddannelse; et bredt udbud af erhvervsrettet voksenuddannelse og efteruddannelse til alle uanset alder og uddannelsesmæssig baggrund.

Kurserne kan have forskellig længde, og de retter sig både mod faglærte og ufaglærte medarbejdere i private og offentlige virksomheder såvel som ledige og selvstændige erhvervsdrivende.

Sådan finder du det rette kursus

Vi har to forskellige kursusoversigter, du kan søge i:

Kursuskalender med aktive AMU-kurser

Her kan du tilmelde dig alle aktive kurser med det samme, såfremt du er i arbejde. Hvis du er ledig, skal du i stedet tilmelde dig via denne side.

AMU-kurser, som vi er godkendt til at udbyde

Her finder du alle de AMU-kurser, som Hotel- og Restaurantskolen er godkendt til at udbyde af Undervisningsministeriet. Kurserne er endnu ikke alle sammen aktive og åbne for tilmelding, men de kan blive det.

Hvis du er interesseret i et kursus, som endnu ikke er åbent for tilmelding i kursuskalenderen, kan du kontakte kursusadministrationen og høre om næste holdstart.

Hvem kan deltage i et AMU-kursus?

For at deltage i et AMU-kursus skal du have fast bopæl eller være beskæftiget i Danmark.

Dine danskkundskaber skal være så gode, at du kan følge undervisningen på dansk svarende til 9. klasses-niveau eller Dansk på trin IV.

Du kan læse meget mere om regler, priser og tilmelding lige her.